Ухвала
від 08.06.2012 по справі 0870/5438/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

08 червня 2012 року Справа № 0870/5438/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Чернова Ж.М., перевіривши матеріали адміністративного

позову: Прокурора Ленінського району району м.Запоріжжя в інтересах держави

в особі: Запорізького територіального Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку

до: Товариства з обмеженою відповідальністю «Незалежний реєстратор «Металург»

про: стягнення штрафу,

ВСТАНОВИВ:

06.06.2012 Прокурор Ленінського району м.Запоріжжя в інтересах держави в особі Запорізького територіального Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку звернувся до суду із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Незалежний реєстратор «Металург» про стягнення штрафу за порушення законодавства про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні в сумі 17000 грн.

За правилами ст.107 КАС України суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи належить позовну заяву розглядати в порядку адміністративного судочинства.

Відповідно до п.5 ч.2 ст.17 КАС України спори за зверненням суб'єкта владних повноважень у випадках, встановлених Конституцією та законами України відносяться до юрисдикції адміністративних судів.

Згідно з ч.2 ст. 60 КАС України, з метою представництва інтересів громадянина або держави в адміністративному суді прокурор в межах повноважень, визначених законом, звертається до суду з адміністративним позовом, бере участь у розгляді справ за його позовами, а також може вступити за своєю ініціативою у справу, провадження в якій відкрито за адміністративним позовом інших осіб, на будь-якій стадії її розгляду.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчення підготовчого провадження, відкриття провадження в адміністративній справі та призначення її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі №0870/5438/12 за позовом Прокурора Ленінського району м.Запоріжжя в інтересах держави в особі Запорізького територіального Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Товариства з обмеженою відповідальністю «Незалежний реєстратор «Металург» про стягнення штрафу.

2. Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на 26 червня 2012 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в о 12 год. 20 хв. Справа розглядатиметься одноособово суддею Черновою Жанною Миколаївною.

3. Зобов'язати до початку судового засідання надати:

прокурору та позивачу - довіреність на представника; правове обґрунтування заявлених вимог; докази отримання відповідачем Постанови №1143-УЛ про застосування штрафу; обґрунтування строку звернення до суду; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином засвідчені копії, документів, що будуть подані та доданих до позову документів надати у справу, оригінали - для огляду.

відповідачу - у разі невизнання адміністративного позову подати до 26 червня 2012 року письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень; документи, по підтверджують правовий статус підприємства; довіреність на представника; при незгоді з розрахунком позивача надати котррозрахунок, докази сплати спірної суми у повному обсязі або частково, належно засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

4. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі разом із витягом про їх процесуальні права та обов'язки.

5. У судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі. Явку сторін у судове засідання визнати обов'язковою.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Ж.М.Чернова

26 червня 2012 року 12:20

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.06.2012
Оприлюднено22.08.2012
Номер документу25149470
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/5438/12

Ухвала від 02.11.2016

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Дуляницька Світлана Мефодіївна

Ухвала від 31.10.2016

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Дуляницька Світлана Мефодіївна

Ухвала від 21.09.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Лазаренко Максим Сергійович

Ухвала від 08.06.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Чернова Жанна Миколаївна

Постанова від 26.06.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Чернова Жанна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні