Ухвала
від 09.07.2012 по справі 19/5009/2253/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 29/49/12

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

09.07.12 Справа № 19/5009/2253/11

м. Запоріжжя

Кредитор-1 -Товариство з обмеженою відповідальністю "Друкарня "Новий світ", м. Донецьк

Кредитор-2 -Запорізьке обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Виконавчої дирекції, м. Запоріжжя

Кредитор-3 - Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Запоріжжя

Кредитор-4 -Товариство з обмеженою відповідальністю "Координуючий розподільний центр "ЕФКО-Каскад", м. Олексіївка Бєлгородської області Російської Федерації

Кредитор-5 - Фізична особа-підприємець ОСОБА_23, м. Запоріжжя

Кредитор-6 -Товариство з обмеженою відповідальністю "Альфа ком Групп", м. Дніпропетровськ

Кредитор-7 -Товариство з обмеженою відповідальністю "ІНТЕКС", м. Київ

Кредитор-8 -Комунальне підприємство "Водоканал", м. Запоріжжя

Кредитор-9 -Товариство з обмеженою відповідальністю "Профі-Пак", м. Бровари Київської області

Кредитор-10 - Товариство з обмеженою відповідальністю "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини", с.Яреськи Шишацького району Полтавської області

Кредитор-11 -Управління Пенсійного Фонду України в Жовтневому районі міста Запоріжжя

Кредитор-12 -Запорізьке територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, м. Запоріжжя

Кредитор-13 -Концерн "Міські теплові мережі, м. Запоріжжя

Кредитор-14 -Приватне підприємство "Агро-Люкс, м. Запоріжжя

Кредитор-15 -Приватне акціонерне товариство "Макрохім", м. Київ

Кредитор-16 -Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРЕФФІК" м. Запоріжжя

Кредитор-17 -Державна податкова інспекція у Жовтневому районі міста Запоріжжя

Кредитор-18 -Приватне підприємство "Миротворець-25", м. Запоріжжя

Кредитор-19 -Дочірня компанія «Укртрансгаз»Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»в особі філії Управління магістральних газопроводів "Харківтрансгаз", м. Харків

Кредитор-20 -Фізична особа-підприємець ОСОБА_24, м. Запоріжжя

Кредитор-21 -ОСОБА_6, м. Дніпропетровськ

Кредитор-22 -ОСОБА_7, м. Відень, Австрія

Кредитор-23 -Товариство з обмеженою відповідальністю "Нова генерація", м. Запоріжжя

Кредитор-24 -Товариство з обмеженою відповідальністю "Проект Майстер", м. Київ

Кредитор-25 -Товариство з обмеженою відповідальністю "Полаторе груп", м. Запоріжжя

Боржник -Публічне акціонерне товариство "Запорізька кондитерська фабрика", м. Запоріжжя, код з ЄДР -00382094

Банківська установа , яка здійснює розрахунково-касове обслуговування боржника - АКБ "Індустріалбанк", м. Запоріжжя

Суддя Кричмаржевський В.А.

За участю розпорядника майна боржника: арбітражного керуючого Прудкої Н.С. та представників:

- кредитора-3 - Гури О.П. (за довіреністю)

- кредитора-4 - Косміна Д.В. (за довіреністю)

- кредитора-5 - ОСОБА_23 (особисто)

- кредитора-10 - Соколовської С.О. (за довіреністю)

- кредитора-11 - Шевкопляс Т.В. (за довіреністю)

- кредитора-13 - Ведмедя А.Є. (за довіреністю)

- кредитора-18 - Четвертака С.І. (директор)

- кредитора-19 - Журавель О.В. (за довіреністю)

- кредитора-21 - ОСОБА_4 (за довіреністю)

- кредитора - 22 - ОСОБА_4 (за довіреністю)

- кредитора-24 - Шилової О.О. (за довіреністю)

- кредитора-25 - Марковського І.О. (за довіреністю)

- боржника - Сергач К.О. (за довіреністю)

Постановою Вищого господарського суду України від 24.04.2012р. у справі № 19/5009/2253/11 залишено без змін ухвалу Донецького апеляційного господарського суду від 16.02.2012р., справу повернуто до господарського суду Запорізької області.

Протоколом перерозподілу справи між суддями від 18.06.2012р. справу №19/5009/2253/11 передано судді Кричмаржевському В.А.

Ухвалою господарського суду від 19.06.2012р. призначено судове засідання на 09.07.2012р. о 10-00год.

У судовому засіданні розглядається мирова угода, що укладена 23.12.2011р. між боржником -Публічним акціонерним товариством "Запорізька кондитерська фабрика" та комітетом кредиторів в особі голови комітету кредиторів -Товариства з обмеженою відповідальністю "Полаторе Груп".

Присутні у судовому засіданні представники кредиторів 4, 10, 11, 18, 19 заперечили проти укладення мирової угоди, вважають її такою, що суперечить їх економічним інтересам.

Розглянувши мирову угоду та подані клопотання, заслухавши пояснення присутніх учасників судового процесу, суд -

Установив :

Ухвалою господарського суду Запорізької області від 28.04.2011 року порушено провадження у справі № 19/5009/2253/11 про банкрутство Відкритого акціонерного товариства "Запорізька кондитерська фабрика".

Ухвалами господарського суду від 12.08.2011р. і 22.08.2011р. затверджено реєстр вимог кредиторів у справі.

Від боржника 19.12.2011р. до господарського суду Запорізької області подано клопотання №01-09/924 від 09.12.2011р. про здійснення процесуального правонаступництва.

В обґрунтування заявленого боржник посилається на внесення змін до статутних документів, зареєстрованих у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Статтею 25 Господарського процесуального кодексу України визначено, що в разі вибуття однієї зі сторін у спірному або встановленому рішенням господарського суду правовідношенні внаслідок реорганізації підприємства чи організації господарський суд здійснює заміну цієї сторони її правонаступником, вказуючи про це в рішенні або ухвалі. Усі дії, вчинені в процесі до вступу правонаступника, є обов'язковими для нього в такій мірі, в якій вони були б обов 'язковими для особи, яку він замінив.

Враховуючи вищенаведене, суд вважає за необхідне здійснити процесуальну заміну боржника -Відкритого акціонерного товариства "Запорізької кондитерської фабрики" його правонаступником -Публічним акціонерним товариством "Запорізької кондитерської фабрики".

За таких обставин Публічне акціонерне товариство "Запорізька кондитерська фабрика" слід вважати боржником у цій справі.

Від кредитора Закритого акціонерного товариства "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" надійшло клопотання про заміну кредитора у справі -ЗАТ "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" на Товариство з обмеженою відповідальністю "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини".

В обгрунтування заявленого клопотання кредитор посилається на постанову Полтавського окружного адміністративного суду від 19.10.2011р. у справі № 2а-1670/7753/11, яким скасовано державну реєстрацію Закритого акціонерного товариства "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" та зобов'язано державного реєстратора Шишацької районної державної адміністрації Полтавської області скасувати записи, внесені до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (далі за текстом -Єдиний державний реєстр).

Боржник та розпорядник майна заперечили проти зазначеного клопотання. У своєму поясненні вони вказують про те, що постановою Полтавського окружного адміністративного суду ЗАТ "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" ліквідовано, а ліквідація, в свою чергу, згідно із приписами чинного законодавства не передбачає правонаступництва, про що також свідчить відсутність у Єдиному державному реєстрі запису про правонаступників ЗАТ "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини". Крім того, рішеннями судів, на яких грунтувалась постанова Полтавського окружного адміністративного суду, визнано недійсними установчі документи підприємства-кредитора, що є підставою для ліквідації підприємства.

Розглянувши подане клопотання, господарський суд вважає, що воно підлягає частковому задоволенню з огляду на таке.

Згідно з постановою Полтавського окружного адміністративного суду від 19.10.2011р. у справі № 2а-1670/7753/11 рішеннями господарського суду Полтавської області від 23.04.2009р. у справі № 20/82 та від 19.05.2009р. у справі № 13/42 визнані в цілому недійсними всі рішення загальних зборів учасників кредитора, на яких були прийняті рішення щодо перетворення товариства з обмеженою відповідальністю у закрите акціонерне товариство, створення Закритого акціонерного товариства "Агропромислове об 'єднання "Цукровик Полтавщини " , затвердження статуту товариства та обрання членів виконавчих та контролюючих органів.

Вказані рішення господарського суду й стали приводом для звернення кредитора до Полтавського окружного адміністративного суду, який своєю постановою зобов'язав скасувати відповідні записи у Єдиному державному реєстрі, чим фактично повернув становище, що існувало до проведення вищезазначених зборів учасників товариства.

Твердження боржника та розпорядника майна про те, що ЗАТ "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" ліквідовано постановою адміністративного суду є хибним.

Так, відповідно до частини 1 статті 104 Цивільного кодексу України юридична особа припиняється в результаті передання всього свого майна, прав та обов'язків іншим юридичним особам - правонаступникам (злиття, приєднання, поділу, перетворення) або в результаті ліквідації.

Ліквідація підприємства згідно із чинним законодавством України здійснюється у досудовому порядку або у порядку, визначеному Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом". Жодного судового рішення про ліквідацію підприємства-кредитора: ані ТОВ "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини", ані ЗАТ "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" сторонами не надано.

Крім того, частиною 2 статті 104 Цивільного кодексу України визначено, що юридична особа є такою, що припинилася, з дня внесення до єдиного державного реєстру запису про її припинення.

Запис про припинення юридичної особи кредитора у Єдиному державному реєстрі відсутній, а отже, усі права та обов'язки цієї юридичної особи у даний час є чинними.

Також помилковим є твердження розпорядника майна про визнання недійсними статутних документів кредитора, оскільки жодним з рішень судів, господарського чи адміністративного, установчі документи підприємства недійсними не визнавались, а визнано недійсним рішення про затвердження статуту закритого акціонерного товариства.

З огляду на вищевикладене, господарський суд дійшов висновку, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" та Закрите акціонерне товариство "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" є однією юридичною особою, а тому кредитором у справі №2а-1670/7753/11 з урахуванням постанови Полтавського окружного адміністративного суду від 19.10.2011р. слід вважати Товариство з обмеженою відповідальністю "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини".

Комітетом кредиторів боржника 23.12.2011р. прийнято рішення про укладення мирової угоди з боржником, що підтверджується відповідним протоколом (т. 9 а.с. 84).

Між боржником та комітетом кредиторів в особі голови комітету кредиторів -Товариства з обмеженою відповідальністю "Полаторе Груп" 23.12.2011р. укладена мирова угода в наступній редакції (т. 9 а.с. 67-83):

«Мирова угода

у справі № 19/5009/2253/11 про банкрутство Публічного акціонерного товариства «Запорізька кондитерська фабрика»

м. Запоріжжя 23 грудня 2011 року

Публічне акціонерне товариство «Запорізька кондитерська фабрика» (в подальшому - «Боржник» ) в особі Генерального директора Лімаренко Олексія Володимировича, що діє на підставі Статуту, з одного боку, та

Кредитори Публічного акціонерного товариства «Запорізька кондитерська фабрика» (іменовані надалі «Кредитори» , а кожний окремо «Кредитор» ), від імені яких діє Комітет кредиторів Публічного акціонерного товариства «Запорізька кондитерська фабрика» в особі Голови комітету кредиторів - Товариства з обмеженою відальністю «Полаторе груп», в особі директора Денисова Дениса Валерійовича, іншого боку,

а надалі, при одночасному згадуванні іменовані «Сторони»,

в межах справи № 19/5009/2253/11 про банкрутство Публічного акціонерного товариства «Запорізька кондитерська фабрика», яка перебуває в провадженні господарського суду Запорізької області,

керуючись пунктом 8 ст.16, ст.ст. 35-38 Закону України «Про відновлення спроможності боржника або визнання його банкрутом», протоколом зборів комітету кредиторів від 23 грудня 2011 року уклали цю Мирову угоду про таке:

1. Загальні умови

1.1. Ця Мирова угода є домовленістю між Боржником і Кредиторами у справі № 19/5009/2253/11 про банкрутство Публічного акціонерного товариства «Запорізька кондитерська фабрика»стосовно розстрочки та відстрочки Кредиторами боргів Боржника, що включені до реєстру вимог кредиторів згідно з ухвалами господарського суду Запорізької області від 12.08.2011, від 22.08.2011 і віднесені до вимог другої та наступних черг, визначених статтею 31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

1.2. Метою укладення цієї Мирової угоди є повне відновлення платоспроможності Боржника, стабілізація в результаті цього господарської діяльності Боржника та збереження його існування як юридичної особи.

1.3. До даної мирової угоди не включений кредитор Первинна профспілкова організація ВАТ "Запорізька кондитерська фабрика" (код ЄДРПОУ 25821028), оскільки, на момент укладення мирової угоди вказаний кредитор не має кредиторських вимог до боржника.

2. Розміри зобов'язань боржника

2.1. Відповідно до ч.1 ст. 36 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»мирова угода може бути укладена тільки щодо вимог, забезпечених заставою, вимог другої та наступних черг, визначених статтею 31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»

2.2. Станом на дату укладення цієї Мирової угоди загальна сума непогашених вимог кредиторів, включених до реєстру вимог по справі № 19/5009/2253/11 про банкрутство Боржника наведена у додатку 1, що є невід'ємною частиною Мирової угоди.

2.3. Враховуючи п.2.1, п.2.2. цієї Мирової угоди, Мирову угоду укладено щодо таких: зобов'язань Боржника:

Вимоги, забезпечені заставою - відсутні.

Вимоги другої черги - 267 808,39 грн. (додаток 2, що є невід'ємною частиною Мирової угоди).

Вимоги третьої черги - відсутні.

2.3.4. Вимоги четвертої черги - 15 686 859,10 грн. (додаток 3, що є невід'ємною частиною Мирової угоди).

Вимоги п'ятої черги - відсутні.

Вимоги шостої черги - 538 807,61 грн. (додаток 4, що є невід'ємною частиною Мирової угоди).

3. Порядок і строки виконання зобов'язань боржника

3.1. З метою повного відновлення платоспроможності Боржника та запобігання його банкрутству Сторони домовилися про:

3.1.1. відстрочку та розстрочку вимог кредиторів, на умовах визначених цією Мнровою угодою;

3.1.2. погашення кредиторських вимог шляхом видачі простих векселів векселедавцем, яких є Боржник, на умовах визначених цією Мировою угодою.

4. Розстрочка, відстрочка та погашення кредиторських вимог

4.1. Кредитори надають Боржнику розстрочку по сплаті вимог другої черги (додаток 2) у сумі 267 808, 39 грн. терміном на 24 (двадцять чотири) місяці, починаючи з дня затвердження мирової угоди господарським судом Запорізької області, з періодом сплати та сумою щомісячної сплати відповідно до графіку, відображеному у додатку 5 до даної Мирової угоди, який є її невід'ємною частиною.

4.2. Боржник виконує свої зобов'язання щодо вимог Кредиторів четвертої черги (додаток 3) у наступному порядку:

4.2.1 вимоги кредиторів в частині 25 % від суми вимог кожного з них на дату укладення мирової угоди, що разом становить 3 921 714,78 грн., задовольняються Боржником шляхом видачі простих векселів векселедавцем яких є Боржник зі строком платежу - за пред'явленням, яке не може бути раніше, ніж 31 грудня 2019 року (додаток 6, що є невід'ємною частиною Мирової угоди)

4.2.2. Боржнику надається відстрочка погашення вимог кредиторів в частині 75 % від кожного з них на дату укладення мирової угоди, що разом становить 11 765 144,33 грн., терміном на п'ять років починаючи з дня затвердження мирової угоди господарським судом Запорізької області (додаток 6, що є невід'ємною частиною Мирової угоди).

4.3. Перелік кредиторів, та номінальні суми простих векселів, які мають бути видані Боржником відповідно до умов п.п.4.2.1 п.4.2 розділу 4 Мирової угоди, відображені у додатку 6 до даної Мирової угоди, що є невід'ємною частиною Мирової угоди.

Боржник зобов'язується видати векселі Кредиторам, вказаним у додатку 6, протягом 60 робочих днів з дня затвердження мирової угоди за адресою: 69063, м. Запоріжжя, вул. Артема, 7.

У зв'язку з видачею простих векселів, припиняються первісні зобов'язання Боржника щодо платежів за вищевказаними вимогами Кредиторів та виникають грошові зв'язання Боржника перед Кредиторами щодо платежів за виданими векселями.

Векселі передаються Боржником за актами прийому - передачі.

Сторони домовилися, що у разі нез'явлення (відсутності) Кредитора або уповноваженої ним особи у місці виконання зобов'язання (69063, м. Запоріжжя, вул. Артема, 7), протягом 60 робочих днів з дня затвердження мирової угоди, або ухилення Кредитора або уповноваженої ним особи від прийняття виконання або в разі іншого прострочення з їхнього боку, Боржник має право виконати свій обов'язок шляхом внесення належних з нього кредиторові векселів у депозит нотаріуса (відповідно до ст. 537 Цивільного кодексу України).

4.4. Сторони дійшли згоди про те, що погашення заборгованості, яка відстрочена за умовами п.п.4.2.1 п.4.2 розділу 4 Мирової угоди здійснюється протягом одного місяця з моменту закінчення строку відстрочки: у грошовій формі, в порядку проведення безготівкових розрахунків, і/або іншій формі, не забороненої чинним законодавством України.

4.5. Зобов'язання передбачені п.п. 2.3.6. п.2.3. розділу 2 цієї Мирової угоди (вимоги шостої черги) підлягають прощенню (списанню) в повному обсязі.

Зобов'язання вважаються припиненими відповідно до ст. 605 Цивільного кодексу України з моменту затвердження господарським судом Запорізької області цієї Мирової угоди. Ухвала господарського суду про затвердження цієї Мирової угоди є підставою для внесення Кредитором відповідних відомостей до власного бухгалтерського обліку. Будь-якого додаткового оформлення списання боргу при цьому не вимагається.

5. Інші умови

5.1. Цю Мирову угоду складено українською мовою у чотирьох примірниках, по одному екземпляру для Боржника, Голови комітету кредиторів Боржника, арбітражного керуючого Прудкої Н.С., господарського суду Запорізької області.

Кредиторам направляється (видається) завірена арбітражним керуючим копія мирової угоди.

5.2. Умови цієї угоди поширюється на всіх Кредиторів, вимоги яких включені до реєстру у справі про банкрутство боржника, у тому числі й на тих, що не брали участь в голосуванні.

5.3. Після набуття чинності цією Мировою угодою не підлягають виконанню платіжні та інші документи, пред'явлені Боржнику (в т.ч. через ВДВС) по виконанню зобов'язань, погашення яких передбачено цією Мировою угодою.

Також не підлягають задоволенню вимоги конкурсних кредиторів, які виникли до порушення провадження у справі про банкрутство Боржника й не були заявлені в процедурі банкрутства боржника або були заявлені після закінчення строку, установленого для їхньої подачі.

5.4. У випадку зміни організаційно-правової форми, найменування, коду Кредитора в єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України, банківських реквізитів або місцезнаходження Кредитора, він протягом 5 (п'яти) календарних днів з моменту настання таких змін зобов'язується сповістити про це Боржника в письмовій формі.

У випадку невиконання або неналежного виконання Кредитором вищевказаних вимог Боржник здійснює погашення грошових зобов'язань і направляє поштову кореспонденцію на підставі наявних у нього даних про Кредитора.

У такому випадку Боржник не відповідає за можливий збиток (матеріальний і нематеріальний), що може бути заподіяний Кредиторові у зв'язку з використанням Боржником недостовірних даних, необхідних при перерахуванні коштів на поточний рахунок Кредитора або при напрямку поштової кореспонденції.

5.5 У випадку реорганізації Боржника погашення кредиторської заборгованості по цій Мировій угоді буде виконуватися його правонаступником.

5.6 Зміна окремих кредиторів, які мають право на задоволення своїх вимог за даною Мировою угодою, іншими особами здійснюється на підставах, передбачених чинним законодавством (правонаступництво, відступлення права вимоги та інше).

Затвердження цієї Мирової угоди, відповідно до ст. 38 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»є підставою для припинення провадження у справі про банкрутство Боржника.

До цієї Мирової угоди додається шість додатків, що є невід'ємною частиною мирової угоди.

6. Підписи Сторін

Від імені Кредиторів: Від імені Боржника

Голова комітету кредиторів Товариство з Генеральний директор Публічного

обмеженою відповідальністю «Полаторе акціонерного товариства «Запорізька

Груп» кондитерська фабрика»

ТОВ "Полаторе Груп"


Денісов Д.В.
Лімаренко О.В.

Відповідно до ст. 36 Закону України "Про

відновлення платоспроможності боржника

або визнання його банкрутом"

В.о. Начальника Державної податкової інспекції

у Жовтневому районі м. Запоріжжя


Пужай-Череда А.М. "

До мирової угоди не включені вимоги кредитора -Первинної профспілкової організації ВАТ "Запорізька кондитерська фабрика", оскільки вимоги вказаного кредитора погашені шляхом виплати заробітної плати працівникам підприємства, з якої утримуються профспілкові внески, що й підтверджується листом первинної профспілкової організації ПАТ "Запорізька кондитерська фабрика" та актом звірки взаємних розрахунків.

Вказана мирова угода розпорядником майна подана на розгляд до господарського суду разом із заявою боржника № 01-09/971 від 23.12.2011р. про зобов'язання відшкодувати усі витрати, віднесені до першої черги задоволення вимог протягом 60 робочих днів з дня затвердження господарським судом мирової угоди (т. 9 а.с. 103).

Виходячи з приписів статті 38 Закону про банкрутство, господарський суд у повній мірі перевіряє мирову угоду на предмет відповідності вимогам законодавства, також господарський суд зобов'язаний заслухати кожного присутнього на засіданні кредитора, у якого виникли заперечення щодо укладення мирової угоди, навіть якщо на засіданні комітету кредиторів він голосував за укладення мирової угоди.

Так, до господарського суду надійшли заперечення деяких кредиторів щодо укладення мирової угоди.

Дочірня компанія "Укртрансгаз" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" в особі філії - Управління магістральних газопроводів "Харківтрансгаз", у своїй заяві № 4-01/18 від 16.01.2012р. (т. 9 а.с. 143-144) заперечує проти відстрочення виконання зобов'язання боржником, оскільки це суперечить його економічним інтересам та може негативно вплинути на стабільність роботи підприємства. Кредитор виступає проти списання боргу, віднесеного до шостої черги у розмірі - 1.084,44грн., оскільки він не надавав згоди на таке прощення боргу та з огляду на те, що підприємство належить до державного сектору економіки й прощення цього боргу може негативно вплинути на економічне становище кредитора. Крім того кредитор зазначає про те, що передбачена мировою угодою видача векселів суперечить наказу ДК "Укртрансгаз" НАК "Нафтогаз України".

ТОВ "Координуючий розподільний центр "ЕФКО-Каскад" у своїй заяві від 01.02.2012р. (т. 9 а.с. 151-152) також вважає укладення мирової угоди порушенням його економічних інтересів та пропонує розстрочити виконання зобов'язання до 31.12.2012р.

З тих же підстав (порушення економічних інтересів підприємства) заперечує проти затвердження мирової угоди ТОВ "АО "Цукровик" (т.9 а.с.129-130) та присутній в судовому засіданні представник ПП "Миротворець-25".

Присутній у судовому засіданні представник Управління Пенсійного Фонду України в Жовтневому районі м. Запоріжжя заперечив проти списання боргу, віднесеного до шостої черги задоволення, запропонувавши розстрочення такої заборгованості.

Господарський суд, розглянувши подані заперечення, не погоджується з ними з огляду на наступне.

Відповідно до статті 35 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі за текстом -Закон про банкрутство), під мировою угодою у справі про банкрутство розуміється домовленість між боржником і кредиторами стосовно відстрочки та (або) розстрочки, а також прощення (списання) кредиторами боргів боржника, яка оформляється угодою сторін. Не підлягає прощенню (списанню) за умовами мирової угоди заборгованість зі сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, невикористаних та своєчасно не повернутих коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Мирова угода може бути укладена на будь-якій стадії провадження у справі про банкрутство.

У пункті 1.2 мирової угоди зазначено, що метою укладення Мирової угоди є повне відновлення платоспроможності Боржника, стабілізація в результаті цього господарської діяльності Боржника та збереження його існування як юридичної особи.

Цей пункт повністю співвідноситься із Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", основною метою та завданням якого є саме відновлення платоспроможності боржника, а ліквідаційна процедури є виключним заходом .

А тому розстрочка та відстрочка виконання боржником своїх зобов'язань перед кредиторами є цілком прийнятним заходом, спрямованим на відновлення платоспроможності та сталого функціонування підприємства-боржника і недопущення порушення прав кредиторів.

Слід також зазначити про те, що у господарського суду відсутні підстави вважати, що перехід до ліквідаційної процедури та примусова реалізація майна боржника призведе до повного та швидкого погашення вимог кредиторів, аніж це передбачено умовами мирової угоди.

Щодо тверджень кредиторів: ДК "Укртрансгаз" НАК "Нафтогаз України" в особі філії - Управління магістральних газопроводів "Харківтрансгаз" та УПФУ у Жовтневому районі міста Запоріжжя про неприпустимість списання боргів, віднесених до шостої черги задоволення, господарський суд зазначає, що відповідно до частини 3 статті 36 Закону про банкрутство для конкурсних кредиторів, які не брали участі в голосуванні або проголосували проти укладення мирової угоди, не можуть бути встановлені умови гірші, ніж для кредиторів, які висловили згоду на укладення мирової угоди, вимоги яких віднесені до однієї черги.

Умовами мирової угоди передбачені однакові умови для всіх кредиторів шостої черги, крім цього згоду на прощення (списання) вимог цієї черги надав комітет кредиторів, який згідно із законом представляє інтереси усіх кредиторів.

Заперечення ДК "Укртрансгаз" НАК "Нафтогаз України" в особі філії -Управління магістральних газопроводів "Харківтрансгаз" про заборону розрахунків векселями, встановлену наказом ДК "Укртрансгаз" НАК "Нафтогаз України" не приймаються до уваги судом, оскільки чинними законами України та міжнародними договорами, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, встановлено порядок видачі та обігу векселів, яке в тому числі передбачає можливість передачі грошового зобов'язання за векселем, а тому встановлений мировою угодою порядок розрахунку з кредиторами не суперечить законодавству.

Враховуючи викладене, господарський суд дійшов висновку про можливість затвердження мирової угоди у підписаній сторонами редакції.

Також до господарського суду надійшло клопотання ТОВ. "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" № 12юр-5 від 11.01.2011р. (т. 9 а.с. 148-149) про відкриття ліквідаційної процедури у цій справі.

Згідно з частиною 8 статті 16 Закону про банкрутство до компетенції комітету кредиторів належить прийняття рішення про звернення до господарського суду з клопотанням про відкриття процедури санації, визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

Зазначене клопотання має бути вмотивованим та грунтуватись на фактичних обставинах справи (фінансове становище боржника, наявність пропозиції щодо санації боржника, заяви потенційних інвесторів тощо).

Клопотання ТОВ "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" не відображає думки більшості кредиторів, яке подане не від імені комітету кредиторів і не базується на будь-яких доказах, а тому господарський суд відмовляє у його задоволенні.

Статтею 40 Закону про банкрутство встановлено, що господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затверджено мирову угоду.

З дня припинення провадження у справі про банкрутство припиняються повноваження розпорядника майна.

Керуючись статтями 5, 37, 38 та 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ", статтею 86 Господарського процесуального кодексу України , суд -

Ухвалив :

Здійснити процесуальне правонаступництво.

Боржником у справі вважати Публічне акціонерне товариство "Запорізька кондитерська фабрика".

Задовольнити частково клопотання ТОВ "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" №12юр-4 від 11.01.2011р.

Вважати кредитором у справі замість Закритого акціонерного товариства "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" - Товариство з обмеженою відповідальністю "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини".

Відмовити у задоволенні клопотання ТОВ "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини" № 12юр-5 від 11.01.2011р. про відкриття ліквідаційної процедури у справі № 19/5009/2253/11.

Затвердити мирову угоду у справі, укладену 23.12.2011р. між боржником -Публічним акціонерним товариством "Запорізька кондитерська фабрика" та комітетом кредиторів в особі голови комітету кредиторів -Товариства з обмеженою відповідальністю "Полаторе Груп", в наступній редакції:

«Мирова угода

у справі № 19/5009/2253/11 про банкрутство Публічного акціонерного товариства «Запорізька кондитерська фабрика»

м. Запоріжжя 23 грудня 2011 року

Публічне акціонерне товариство «Запорізька кондитерська фабрика» (в подальшому - «Боржник» ) в особі Генерального директора ОСОБА_21, що діє на підставі Статуту, з одного боку, та

Кредитори Публічного акціонерного товариства «Запорізька кондитерська фабрика» (іменовані надалі «Кредитори» , а кожний окремо «Кредитор» ), від імені яких діє Комітет кредиторів Публічного акціонерного товариства «Запорізька кондитерська фабрика» в особі Голови комітету кредиторів - Товариства з обмеженою відальністю «Полаторе груп», в особі директора ОСОБА_22, іншого боку,

а надалі, при одночасному згадуванні іменовані «Сторони»,

в межах справи № 19/5009/2253/11 про банкрутство Публічного акціонерного товариства «Запорізька кондитерська фабрика», яка перебуває в провадженні господарського суду Запорізької області,

керуючись пунктом 8 ст.16, ст.ст. 35-38 Закону України «Про відновлення спроможності боржника або визнання його банкрутом», протоколом зборів комітету кредиторів від 23 грудня 2011 року уклали цю Мирову угоду про таке:

1. Загальні умови

1.1. Ця Мирова угода є домовленістю між Боржником і Кредиторами у справі №19/5009/2253/11 про банкрутство Публічного акціонерного товариства «Запорізька кондитерська фабрика»стосовно розстрочки та відстрочки Кредиторами боргів Боржника, що включені до реєстру вимог кредиторів згідно з ухвалами господарського суду Запорізької області від 12.08.2011, від 22.08.2011 і віднесені до вимог другої та наступних черг, визначених статтею 31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

1.2. Метою укладення цієї Мирової угоди є повне відновлення платоспроможності Боржника, стабілізація в результаті цього господарської діяльності Боржника та збереження його існування як юридичної особи.

1.3. До даної мирової угоди не включений кредитор Первинна профспілкова організація ВАТ "Запорізька кондитерська фабрика" (код ЄДРПОУ 25821028), оскільки, на момент укладення мирової угоди вказаний кредитор не має кредиторських вимог до боржника.

2. Розміри зобов 'язань боржника

2.1. Відповідно до ч.1 ст. 36 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»мирова угода може бути укладена тільки щодо вимог, забезпечених заставою, вимог другої та наступних черг, визначених статтею 31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»

2.2. Станом на дату укладення цієї Мирової угоди загальна сума непогашених вимог кредиторів, включених до реєстру вимог по справі № 19/5009/2253/11 про банкрутство Боржника наведена у додатку 1, що є невід'ємною частиною Мирової угоди.

2.3. Враховуючи п.2.1, п.2.2. цієї Мирової угоди, Мирову угоду укладено щодо таких: зобов'язань Боржника:

Вимоги, забезпечені заставою - відсутні.

Вимоги другої черги - 267 808,39 грн. (додаток 2, що є невід'ємною частиною Мирової угоди).

Вимоги третьої черги - відсутні.

2.3.4. Вимоги четвертої черги - 15 686 859,10 грн. (додаток 3, що є невід'ємною частиною Мирової угоди).

Вимоги п'ятої черги - відсутні.

Вимоги шостої черги - 538 807,61 грн. (додаток 4, що є невід'ємною частиною Мирової угоди).

3. Порядок і строки виконання зобов'язань боржника

3.1. З метою повного відновлення платоспроможності Боржника та запобігання його банкрутству Сторони домовилися про:

3.1.1. відстрочку та розстрочку вимог кредиторів, на умовах визначених цією Мнровою угодою;

3.1.2. погашення кредиторських вимог шляхом видачі простих векселів векселедавцем, яких є Боржник, на умовах визначених цією Мировою угодою.

4. Розстрочка, відстрочка та погашення кредиторських вимог

4.1. Кредитори надають Боржнику розстрочку по сплаті вимог другої черги (додаток 2) у сумі 267 808, 39 грн. терміном на 24 (двадцять чотири) місяці, починаючи з дня затвердження мирової угоди господарським судом Запорізької області, з періодом сплати та сумою щомісячної сплати відповідно до графіку, відображеному у додатку 5 до даної Мирової угоди, який є її невід'ємною частиною.

4.2. Боржник виконує свої зобов'язання щодо вимог Кредиторів четвертої черги (додаток 3) у наступному порядку:

4.2.1 вимоги кредиторів в частині 25 % від суми вимог кожного з них на дату укладення мирової угоди, що разом становить 3 921 714,78 грн., задовольняються Боржником шляхом видачі простих векселів векселедавцем яких є Боржник зі строком платежу - за пред'явленням, яке не може бути раніше, ніж 31 грудня 2019 року (додаток 6, що є невід'ємною частиною Мирової угоди)

4.2.2. Боржнику надається відстрочка погашення вимог кредиторів в частині 75 % від кожного з них на дату укладення мирової угоди, що разом становить 11 765 144,33 грн., терміном на п'ять років починаючи з дня затвердження мирової угоди господарським судом Запорізької області (додаток 6, що є невід'ємною частиною Мирової угоди).

4.3. Перелік кредиторів, та номінальні суми простих векселів, які мають бути видані Боржником відповідно до умов п.п.4.2.1 п.4.2 розділу 4 Мирової угоди, відображені у додатку 6 до даної Мирової угоди, що є невід'ємною частиною Мирової угоди.

Боржник зобов'язується видати векселі Кредиторам, вказаним у додатку 6, протягом 60 робочих днів з дня затвердження мирової угоди за адресою: 69063, м. Запоріжжя, вул. Артема, 7.

У зв'язку з видачею простих векселів, припиняються первісні зобов'язання Боржника щодо платежів за вищевказаними вимогами Кредиторів та виникають грошові зв'язання Боржника перед Кредиторами щодо платежів за виданими векселями.

Векселі передаються Боржником за актами прийому - передачі.

Сторони домовилися, що у разі нез'явлення (відсутності) Кредитора або уповноваженої ним особи у місці виконання зобов'язання (69063, м. Запоріжжя, вул. Артема, 7), протягом 60 робочих днів з дня затвердження мирової угоди, або ухилення Кредитора або уповноваженої ним особи від прийняття виконання або в разі іншого прострочення з їхнього боку, Боржник має право виконати свій обов'язок шляхом внесення належних з нього кредиторові векселів у депозит нотаріуса (відповідно до ст. 537 Цивільного кодексу України).

4.4. Сторони дійшли згоди про те, що погашення заборгованості, яка відстрочена за умовами п.п.4.2.1 п.4.2 розділу 4 Мирової угоди здійснюється протягом одного місяця з моменту закінчення строку відстрочки: у грошовій формі, в порядку проведення безготівкових розрахунків, і/або іншій формі, не забороненої чинним законодавством України.

4.5. Зобов'язання передбачені п.п. 2.3.6. п.2.3. розділу 2 цієї Мирової угоди (вимоги шостої черги) підлягають прощенню (списанню) в повному обсязі.

Зобов'язання вважаються припиненими відповідно до ст. 605 Цивільного кодексу України з моменту затвердження господарським судом Запорізької області цієї Мирової угоди. Ухвала господарського суду про затвердження цієї Мирової угоди є підставою для внесення Кредитором відповідних відомостей до власного бухгалтерського обліку. Будь-якого додаткового оформлення списання боргу при цьому не вимагається.

5. Інші умови

5.1. Цю Мирову угоду складено українською мовою у чотирьох примірниках, по одному екземпляру для Боржника, Голови комітету кредиторів Боржника, арбітражного керуючого Прудкої Н.С., господарського суду Запорізької області.

Кредиторам направляється (видається) завірена арбітражним керуючим копія мирової угоди.

5.2. Умови цієї угоди поширюється на всіх Кредиторів, вимоги яких включені до реєстру у справі про банкрутство боржника, у тому числі й на тих, що не брали участь в голосуванні.

5.3. Після набуття чинності цією Мировою угодою не підлягають виконанню платіжні та інші документи, пред'явлені Боржнику (в т.ч. через ВДВС) по виконанню зобов'язань, погашення яких передбачено цією Мировою угодою.

Також не підлягають задоволенню вимоги конкурсних кредиторів, які виникли до порушення провадження у справі про банкрутство Боржника й не були заявлені в процедурі банкрутства боржника або були заявлені після закінчення строку, установленого для їхньої подачі.

5.4. У випадку зміни організаційно-правової форми, найменування, коду Кредитора в єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України, банківських реквізитів або місцезнаходження Кредитора, він протягом 5 (п'яти) календарних днів з моменту настання таких змін зобов'язується сповістити про це Боржника в письмовій формі.

У випадку невиконання або неналежного виконання Кредитором вищевказаних вимог Боржник здійснює погашення грошових зобов'язань і направляє поштову кореспонденцію на підставі наявних у нього даних про Кредитора.

У такому випадку Боржник не відповідає за можливий збиток (матеріальний і нематеріальний), що може бути заподіяний Кредиторові у зв'язку з використанням Боржником недостовірних даних, необхідних при перерахуванні коштів на поточний рахунок Кредитора або при напрямку поштової кореспонденції.

5.5 У випадку реорганізації Боржника погашення кредиторської заборгованості по цій Мировій угоді буде виконуватися його правонаступником.

5.6 Зміна окремих кредиторів, які мають право на задоволення своїх вимог за даною Мировою угодою, іншими особами здійснюється на підставах, передбачених чинним законодавством (правонаступництво, відступлення права вимоги та інше).

Затвердження цієї Мирової угоди, відповідно до ст. 38 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»є підставою для припинення провадження у справі про банкрутство Боржника.

До цієї Мирової угоди додається шість додатків, що є невід'ємною частиною мирової угоди.

6. Підписи Сторін

Від імені Кредиторів: Від імені Боржника

Голова комітету кредиторів Товариство з Генеральний директор Публічного

обмеженою відповідальністю «Полаторе акціонерного товариства «Запорізька

Груп» кондитерська фабрика»

ТОВ "Полаторе Груп"


Денісов Д.В.
Лімаренко О.В.

Відповідно до ст. 36 Закону України "Про

відновлення платоспроможності боржника

або визнання його банкрутом"

В.о. Начальника Державної податкової інспекції

у Жовтневому районі м. Запоріжжя


Пужай-Череда А.М.

Додаток 1 до

Мирової угоди

Реєстр вимог кредиторів

Господарський суд Запорізької області, справа №19/5009/2253/11, про банкрутство Публічного акціонерного товариства "Запорізька кондитерська фабрика", код ЄДРПОУ 00382094, юридична адреса: 69063, м. Запоріжжя, вул. Артема, 7

(дані включені і внесені в реєстр згідно з ухвалою суду від 12.008.2011р. та від 22.08.2011р.)

№Найменування кредитора із зазначенням поштової адреси, кодуРозмір вимог, гривеньЧерговість задоволення Заявлених кредиторомВизнаних господарським судомВимоги І чергиВимоги ІІ чергиВимоги ІІІ чергиВимоги ІV чергиВимоги V чергиВимги VІ черги Вимоги кредиторів, включених до реєстру 1Запорізьке обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Виконавчої дирекції, код ЄДРПОУ 20485413, адреса: 69600, м. Запоріжжя, вул. Сєдова, 12 25 825,64 25 825,64 16 618,60 9 207,04 2Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Запоріжжя, код з ЄРПОУ 25919750, адреса: 69001, м. Запоріжжя, бул. Шевченка, 23 6 345,97 6 345,97 6 345,97 3Товариство з обмеженою відповідальністю "Координуючий розподільний центр "ЕФКО-Каскад", ОДРН: 1043106500601, ІПН: 3122503751, КПП: 312201001, адреса: Російська Федерація, Бєлгородська обл., м. Олексіївка, вул. Фрунзе, 4. Директор ОСОБА_25., адреса для листування: АДРЕСА_5 417 061,44 417 061,44 417 061,44 4Фізична особа-підприємець ОСОБА_23, ідентифікаційний номер НОМЕР_2, адреса: АДРЕСА_1 43 435,27 43 435,27 43 435,27 5Товариство з обмеженою відповідальністю "Альфаком Груп", код ЄДРПОУ 35986423, адреса, 49100, м. Дніпропетровськ, вул. Мандриківська, 290 276 621,65 276 621,65 254 148,91 22 472,74 6Товариство з обмеженою відповідальністю "ІНТЕКС", юр. Адреса 03035, м. Київ, вул. Кудряшова, буд. 7, факт. адреса: 04111, м. Київ, вул. Черняховського, 18 199 151,06 199, 151,06 192 061,33 7 089,73 7Комунальне підприємство "Водоканал", код ЄДРПОУ 03327121, адреса: 69002, м. Запоріжжя, вул. Артема, 61 16 208,81 16 208,81 16 208,81 8Товариство з обмеженою відповідальністю "Профі - Пак", код ЄДРПОУ 36515492, адреса: 07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Андрійова, 2 26 257,31 26 257,31 26 257,31 9Товариство з обмеженою відповідальністю "Агропромислове об 'єднання "Цукровик Полтавщини", код ЄДРПОУ 30811110; адреса: 38034, Полтавська обл., Шишацький район, с. Яреськи, вул. Новаторів, 24 910 061,22 910 061,22 910 061,22 10Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Запоріжжя, код ЄДРПОУ 20508433; адреса: 69002. м. Запоріжжя, вул. Червоногвардійська, 38 726 760,60 726 760,60 244 843,82 481 916,78 11Запорізьке територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, код ЄДРПОУ 20523065, 69037, м. Запоріжжя, вул. 12 квітня, буд. 1 1 700,00 1 700,00 1 700,00 12Концерн "Міські теплові мережі", код ЄДРПОУ 32121458, адреса: 69091, м. Запоріжжя, бул. Гвардійський, 137 88 647,71 88 647,71 125 87 756,80 765,91 13Приватне підприємство "Агро - Люкс", код ЄДРПОУ 31911197; 69009, м. Запоріжжя, вул. Адм. Ушакова, 112 78 423,83 78 423,83 78 423,83 14Приватне акціонерне товариство "Макрохім", код ЄДРПОУ 24720905, 02022, м. Київ, вул. Луначарського, 4 10 400,00 10 400,00 10 400,00 15Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРЕФФІК", код ЄДРПОУ 36711617, юр.адреса: 69035, м. Запоріжжя, вул. Сєдова, 1 кв.10; адреса для листування 69006, м. Запоріжжя, вул. Леонова, 1-А, офіс,13 94 615,16 94 615,16 125 94 615,16 16Державна податкова інспекція у Жовтневому районі м. Запоріжжя, код ЄДРПОУ 20523154, адреса: 69063, м. Запоріжжя, вул. Лепіка, 34 10 500,00 10 500,00 10 500,00 17Приватне підприємство "Миротворець - 25", код ЄДРПОУ 33328175, адреса: 69000, м. Запоріжжя, бул. Центральний, буд. 21, кв. 68 121 513,54 121 513,54 117 442,57 4 070,97 18Дочірня компанія "Укртрансгаз" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" в особі філії Управління магістральних газопроводів "Харківтрансгаз", код ЄДРПОУ 25698645, адреса: 61001, м. Харків, вул. Культури, 20-А 15 920,34 15 920,34 14 835,90 1 084,44 19Фізична особа - підприємець ОСОБА_24 ідентифікаційний номер НОМЕР_3, АДРЕСА_2 18 465,00 18 465,00 18 465,00 20ОСОБА_6, ідентифікаційний номер НОМЕР_4, адреса: АДРЕСА_3 1 080 000,00 1 080 000,00 1 080 000,00 21ОСОБА_7, ідентифікаційний номер НОМЕР_5, адреса: АДРЕСА_4 1 080 000,00 1 080 000,00 1 080 000,00 22Товариство з обмеженою відповідальністю "Нова генерація", код ЄДРПОУ 32518484, адреса: 69035, м. Запоріжжя, вул. 40 років Рад. України, 82-А 7 500,00 7 500,00 7 500,00 23Товариство з обмеженою відповідальністю "Проект Майстер", код ЄДРПОУ 32556179, адреса: 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/7 60 240,00 60 240,00 60 240,00 24Товариство з обмеженою відповідальністю "Полаторе груп", код ЄДРПОУ 37256199, адреса: м. Запоріжжя, пр. Леніна, 152-В 10 843 743,80 10 843 743,80 10 843 743,80 25Товариство з обмеженою відповідальністю "Друкарня "Новий світ", код ЄДРПОУ 21981901, адреса: 83004, м. Донецьк, вул. Батіщева, 2 А 334 371,75 334 371,75 334 371,75 250 267 808,39 0,00 15 686 859,10 0,00 538 807,61 ІІВимоги кредиторів, забезпечних заставою - відсутні ІІІВимоги кредиторів, щодо виплати заборгованості із заробітної плати, авторської винагороди, аліментів, а також вимоги щодо відшкодування шкоди, заподіяної життю та здоровю громадян 1Вимоги кредиторів щодо виплати заборгованості із заробітної плати за три місяці роботи, що передують порушенню справи про банкрутство чи припиненню трудових відносин у разі звільнення працівника до порушення зазначеної справиСума до виплати 53282,00 2Вимоги кредиторів щодо виплати заборгованості із заробітної плати , які виникли пізніше, ніж за три місяці роботи, що передують порушенню справи про банкрутсво чи припиненню трудових відносин у разі звільнення працівника до порушення зазначеної справиСума до виплати 0 54 328,00 267 808,39 0,00 15 686 859,10 0,00 538 807,61

Додаток 2 до

Мирової угоди

№Найменування кредитора із зазначенням поштової адреси, коду Сума заборгованості (вимоги другої черги), грн. 1Запорізьке обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Виконавчої дирекції, код ЄДРПОУ 20485413, адреса: 69600, м. Запоріжжя, вул. Сєдова, 12 16 618,60 2Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Запоріжжі, код ЄДРПОУ 25919750, адреса: 69001, м. Запоріжжя, бул. Шевченко, 23 6 345,97 3Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Запоріжжя, код ЄДРПОУ 20508433; адреса: 69002. м. Запоріжжя, вул. Червоногвардійська, 38. 244 843,82 Загальна сума 267 808,39

Додаток 3 до

Мирової угоди

№Найменування кредитора із зазначенням поштової адреси, кодуСума заборгованості (вимоги четвертої черги), грн. 1Товариство з обмеженою відповідальністю "Координуючий розподільний центр "ЕФКО - Каскад", ОДРН: 1043106500601, ІПН: 3122503751, КПП: 312201001, адреса: 309850, Російська Федерація, Бєлгородська обл., м. Олексіївка, вул. Фрунзе, 4. Директор ОСОБА_25., адреса для листування: 03067, м Київ, бул. Івана Лепсе, 4, корп.1, поверх 5, оф.518 417 016,44 2Фізична особа - підприємець ОСОБА_23, ідентифікаційний номер НОМЕР_2, адреса: АДРЕСА_1 43 435,27 3Товариство з обмеженою відповідальністю "Альфаком Групп", код ЄДРПОУ 35986423, адреса: 49100, м. Дніпропетровськ, вул. Мандриківська, буд.290 254 148,91 4Товариство з обмеженою відповідальністю "ІНТЕКС", код ЄДРПОУ 19371325, юр.адреса 03035, м. Київ, вул. Кудряшова, буд.7, факт. адреса: 04111, м. Київ, вул. Черняховського, буд. 18 192 061,33 5Комунальне підприємство "Водоканал", код ЄДРПОУ 03327121, адреса: 69002, м. Запоріжжя, вул. Артема, 61 16 208,81 6Товариство з обмеженою відповідальністю "Профі - Пак", код ЄДРПОУ 36515492, адреса: 07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Андрійова, 2 26 257,31 7Товариство з обмеженою відповідальністю "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини", код ЄДРПОУ 30811110; адреса: 38034, Полтавська обл., Шишацький район, с. Яреськи, вул. Новаторів, 24 910 061,22 8Концерн "Міські теплові мережі", код ЄДРПОУ 32121458, адреса: 69091, м. Запоріжжя, бул. Гвардійський, 137 87 756,80 9Приватне підприємство "Агро - Люкс", код ЄДРПОУ 31911197; 69009, м. Запоріжжя, вул. Адм. Ушакова, 112 78 423,83 10Приватне акціонерне товариство "Макрохім", код ЄДРПОУ 24720905, 02022, м. Київ, вул. Луначарського, 4 10 400,00 11Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРЕФФІК", код ЄДРПОУ 36711617, юр.адреса: 69035, м. Запоріжжя, вул. Сєдова, 1 кв.10; адреса для листування 69006, м. Запоріжжя, вул. Леонова, 1-А, офіс,13 94 490,16 12Приватне підприємство "Миротворець - 25", код ЄДРПОУ 33328175, адреса: 69000, м. Запоріжжя, бул. Центральний, буд. 21, кв. 68 117 442,57 13Дочірня компанія "Укртрансгаз" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" в особі філії Управління магістральних газопроводів "Харківтрансгаз", код ЄДРПОУ 25698645, адреса: 61001, м. Харків, вул. Культури, 20-А 14 835,90 14Фізична особа - підприємець ОСОБА_24 ідентифікаційний номер НОМЕР_3, АДРЕСА_2 18 465,00 15ОСОБА_6, ідентифікаційний номер НОМЕР_4, адреса: АДРЕСА_3 1 080 000,00 16ОСОБА_7, ідентифікаційний номер НОМЕР_5, адреса: АДРЕСА_4 1 080 000,00 17Товариство з обмеженою відповідальністю "Нова генерація", код ЄДРПОУ 32518484, адреса: 69035, м. Запоріжжя, вул. 40 років Рад. України, 82-А 7 500,00 18Товариство з обмеженою відповідальністю "Проект Майстер", код ЄДРПОУ 32556179, адреса: 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/7 60 240,00 19Товариство з обмеженою відповідальністю "Полаторе груп", код ЄДРПОУ 37256199, адреса: м. Запоріжжя, пр. Леніна, 152-В 10 843 743,80 20Товариство з обмеженою відповідальністю "Друкарня "Новий світ", код ЄДРПОУ 21981901, адреса: 83004, м. Донецьк, вул. Батіщева, 2 А 334 371,75 Загальна сума 15 686 859,10

Додаток 4 до

Мирової угоди

№Найменування кредитора із зазначенням поштової адреси, кодуСума заборгованості (вимоги шостої черги), грн. 1Запорізьке обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Виконавчої дирекції, код ЄДРПОУ 20485413, адреса: 69600, м. Запоріжжя, вул. Сєдова, 12 9 207,04 2Товариство з обмеженою відповідальністю "Альфаком Групп", код ЄДРПОУ 35986423, адреса: 49100, м. Дніпропетровськ, вул. Мандриківська, буд.290 22 472,74 3Товариство з обмеженою відповідальністю "ІНТЕКС", код ЄДРПОУ 19371325, юр.адреса 03035, м. Київ, вул. Кудряшова, буд.7, факт. адреса: 04111, м. Київ, вул. Черняховського, буд. 18 7 089,73 4Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Запоріжжя, код ЄДРПОУ 20508433; адреса: 69002. м. Запоріжжя, вул. Червоногвардійська, 38 481 916,78 5Запорізьке територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку,код ЄДРПОУ 20523065, 69037, м. Запоріжжя, вул. 12 квітня, буд. 1 1 700,00 6Концерн "Міські теплові мережі", код ЄДРПОУ 32121458, адреса: 69091, м. Запоріжжя, бул. Гвардійський, 137 765,91 7Державна податкова інспекція у Жовтневому районі м. Запоріжжя, код ЄДРПОУ 20523154, адреса: 69063, м. Запоріжжя, вул. Лепіка, 34 10 500,00 8Приватне підприємство "Миротворець - 25", код ЄДРПОУ 33328175, адреса: 69000, м. Запоріжжя, бул. Центральний, буд. 21, кв. 68 4 070,97 9Дочірня компанія "Укртрансгаз" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" в особі філії Управління магістральних газопроводів "Харківтрансгаз", код ЄДРПОУ 25698645, адреса: 61001, м. Харків, вул. Культури, 20-А 1 084,44 Загальна сума 538 807,61

Додаток 5 до

Мирової угоди

№Найменування кредитора із зазначенням поштової адреси, кодуПеріод та розмір щомісячної оплати 1Запорізьке обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Виконавчої дирекції, код ЄДРПОУ 20485413, адреса: 69600, м. Запоріжжя, вул. Сєдова, 12 1 -й місяць після затвердження Мирової угоди - 702,6 грн., 2 місяць - 692 грн., 3 місяць - 692 грн., 4 місяць - 692 грн., 5 місяць - 692 грн., 6 місяць - 692 грн., 7 місяць - 692 грн., 8 місяць - 692 грн., 9 місяць - 692 грн., 10 місяць - 692 грн., 11 місяць - 692 грн., 12 місяць - 692 грн., 13 місяць - 692 грн., 14 місяць - 692 грн., 15 місяць - 692 грн., 16 місяць - 692 грн., 17 місяць - 692 грн., 18 місяць - 692 грн., 19 місяць - 692 грн., 20 місяць - 692 грн., 21 місяць - 692 грн., 22 місяць - 692 грн., 23 місяць - 692 грн., 24 місяць - 692 грн. 2Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Запоріжжі, код ЄДРПОУ 25919750, адреса: 69001, м. Запоріжжя, бул. Шевченко, 23 1-й місяць після затвердження Мирової угоди - 273,97 грн., 2 місяць - 264 грн., 3 місяць - 264 грн., 4 місяць - 264 грн., 5 місяць - 264 грн., 6 місяць - 264 грн., 7 місяць - 264 грн., 8 місяць -264 грн., 9 місяць - 264 грн., 10 місяць - 264 грн., 11 місяць - 264 грн.,12 місяць - 264 грн.,13 місяць - 264 грн., 14 місяць - 264 грн.,15 місяць - 264 грн.,16 місяць -264 грн.,17 місяць - 264 грн., 18 місяць - 264 грн.,19 місяць - 264 грн.,20 місяць - 264 грн., 21 місяць - 264 грн., 22 місяць - 264 грн., 23 місяць - 264 грн., 24 місяць - 264 грн., 3Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Запоріжжя, код ЄДРПОУ 20508433; адреса: 69002. м. Запоріжжя, вул. Червоногвардійська, 38 1-й місяць після затвердження Мирової угоди - 10 201,96 грн., 2 місяць - 10 201,82 грн., 3 місяць - 10 201,82 грн., 4 місяць - 10 201,82 грн., 5 місяць - 10 201,82 грн., 6 місяць - 10 201,82 грн., 7 місяць - 10 201,82 грн., 8 місяць -10 201,82 грн., 9 місяць - 10 201,82 грн., 10 місяць - 10 201,82 грн., 11 місяць - 10 201,82 грн., 12 місяць - 10 201,82 грн., 13 місяць - 10 201,82 грн., 14 місяць - 10 201,82 грн., 15 місяць - 10 201,82 грн., 16 місяць - 10 201,82 грн., 17 місяць - 10 201,82 грн., 18 місяць -10 201,82 грн., 19 місяць - 10 201,82 грн., 20 місяць - 10 201,82 грн., 21 місяць - 10 201,82 грн., 22 місяць - 10 201,82 грн., 23 місяць - 10 201,82 грн., 24 місяць - 10 201,82 грн.

Додаток 6 до

Мирової угоди

№Найменування кредитора із зазначенням поштової адреси, кодуЗагальна сума вимог, віднесених до четвертої черги (гривні)Прості векселі, які підлягають видачі. Векселедавець: Публічне акціонерне товариство "Запорізька кондитерська фабрика", код ЄДРПОУ 00382094. Строк платежу: за предьявленням, яке не може бути раніше, ніж 31 грудня 2019 року. Місце платежу: м. Запоріжжя. Номінальна сума векселів, які мають бути видані Боржником (гривні)Сума вимог, на які надається відстрочка терміном на пять років (гривні) 1Товариство з обмеженою відповідальністю "Координуючий розподільний центр "ЕФКО - Каскад", ОДРН: 1043106500601, ІПН: 3122503751, КПП: 312201001, адреса: 309850, Російська Федерація, Бєлгородська обл., м. Олексіївка, вул. Фрунзе, 4. Директор ОСОБА_25., адреса для листування: АДРЕСА_5 417 016,44 104 254,11 312 762,33 2Фізична особа - підприємець ОСОБА_23, ідентифікаційний номер НОМЕР_2, адреса: АДРЕСА_1 43 435,27 10 858,82 32 576,45 3Товариство з обмеженою відповідальністю "Альфаком Групп", код ЄДРПОУ 35986423, адреса: 49100, м. Дніпропетровськ, вул. Мандриківська, буд.290 254 148,91 63 537,23 190 611,68 4Товариство з обмеженою відповідальністю "ІНТЕКС", код ЄДРПОУ 19371325, юр.адреса 03035, м. Київ, вул. Кудряшова, буд.7, факт. адреса: 04111, м. Київ, вул. Черняховського, буд. 18 192 061,33 48 015,33 144 046,00 5Комунальне підприємство "Водоканал", код ЄДРПОУ 03327121, адреса: 69002, м. Запоріжжя, вул. Артема, 61 16 208,81 4 052,20 12 156,61 6Товариство з обмеженою відповідальністю "Профі - Пак", код ЄДРПОУ 36515492, адреса: 07400, Київська обл., м. Бровари, вул. Андрійова, 2 26 257,31 6 564,33 19 692,98 7Товариство з обмеженою відповідальністю "Агропромислове об'єднання "Цукровик Полтавщини", код ЄДРПОУ 30811110; адреса: 38034, Полтавська обл., Шишацький район, с. Яреськи, вул. Новаторів, 24 910 061,22 227 515,31 682 545,92 8Концерн "Міські теплові мережі", код ЄДРПОУ 32121458, адреса: 69091, м. Запоріжжя, бул. Гвардійський, 137 87 756,80 21 939,20 65 817,60 9Приватне підприємство "Агро - Люкс", код ЄДРПОУ 31911197; 69009, м. Запоріжжя, вул. Адм. Ушакова, 112 78 423,83 19 605,96 58 817,87 10Приватне акціонерне товариство "Макрохім", код ЄДРПОУ 24720905, 02022, м. Київ, вул. Луначарського, 4 10 400,00 2 600,00 7 800,00 11Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРЕФФІК", код ЄДРПОУ 36711617, юр.адреса: 69035, м. Запоріжжя, вул. Сєдова, 1 кв.10; адреса для листування 69006, м. Запоріжжя, вул. Леонова, 1-А, офіс,13 94 490,16 23 622,54 70 867,62 12Приватне підприємство "Миротворець - 25", код ЄДРПОУ 33328175, адреса: 69000, м. Запоріжжя, бул. Центральний, буд. 21, кв. 68 117 442,57 29 360,64 88 081,93 13Дочірня компанія "Укртрансгаз" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" в особі філії Управління магістральних газопроводів "Харківтрансгаз", код ЄДРПОУ 25698645, адреса: 61001, м. Харків, вул. Культури, 20-А 14 835,90 3 708,98 11 126,93 14Фізична особа - підприємець ОСОБА_24 ідентифікаційний номер НОМЕР_3, АДРЕСА_2 18 465,00 4 616,25 13 848,75 15ОСОБА_6, ідентифікаційний номер НОМЕР_4, адреса: АДРЕСА_3 1 080 000,00 270 000,00 810 000,00 16ОСОБА_7, ідентифікаційний номер НОМЕР_5, адреса: АДРЕСА_4 1 080 000,00 270 000,00 810 000,00 17Товариство з обмеженою відповідальністю "Нова генерація", код ЄДРПОУ 32518484, адреса: 69035, м. Запоріжжя, вул. 40 років Рад. України, 82-А 7 500,00 1 875,00 5 625,00 18Товариство з обмеженою відповідальністю "Проект Майстер", код ЄДРПОУ 32556179, адреса: 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/7 60 240,00 15 060,00 45 180,00 19Товариство з обмеженою відповідальністю "Полаторе груп", код ЄДРПОУ 37256199, адреса: м. Запоріжжя, пр. Леніна, 152-В 10 843 743,80 2 710 935,95 8 132 807,85 20Товариство з обмеженою відповідальністю "Друкарня "Новий світ", код ЄДРПОУ 21981901, адреса: 83004, м. Донецьк, вул. Батіщева, 2 А 334 371,75 83 592,94 250 778,81 Загальна сума 15 686 859,10 3 921 714,78 11 765 144,33 "

Провадження у справі припинити.

Копії ухвали надіслати сторонам у справі, розпоряднику майна боржника, державному реєстратору виконкому Запорізької міської ради, Жовтневому ВДВС Запорізького міського управління юстиції, Головному управлінню статистики у Запорізькій області, державному органу з питань банкрутства.

Суддя В.А. Кричмаржевський

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення09.07.2012
Оприлюднено17.08.2012
Номер документу25177690
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/5009/2253/11

Ухвала від 05.10.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 30.09.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 09.07.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 19.06.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 26.06.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Постанова від 18.12.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Білошкап О.В.

Ухвала від 07.12.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Білошкап О.В.

Ухвала від 25.09.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Білошкап О.В.

Постанова від 22.08.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Богатир К.В.

Ухвала від 08.08.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Богатир К.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні