Ухвала
від 27.07.2012 по справі 2а/0470/8375/12
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

27 липня 2012 року Справа № 2а/0470/8375/12 Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Потолова Г.В.,

розглянувши у місті Дніпропетровську матеріали

адміністративного позову Товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства «Дніпроагропром»

до Головного управління юстиції у Дніпропетровській області третя особа -1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області, третя особа-2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Публічного акціонерного товариства «ВТБ Банк» в особі відділення «Дніпропетровська регіональна дирекція»Публічного акціонерного товариства «ВТБ Банк»

про про визнання дій державного виконавця неправомірними та зобов'язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

ТОВ СП «Дніпроагропром»звернулося до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Головного управління юстиції у Дніпропетровській області про визнання протиправними дій головного державного виконавця Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області Селезньова М.О. (третя особа-1) щодо передачі арештованого майна ТОВ «Торгівельний дім Еліт Сервіс» для подальшої реалізації на торгах та зобов'язання провести рецензування звіту (висновку) оцінки арештованого майна.

Третя особа-2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача по справі -Публічне акціонерне товариство «ВТБ Банк»в особі відділення «Дніпропетровська регіональна дирекція»Публічного акціонерного товариства «ВТБ Банк».

Враховуючи, що даний позов підсудний суду адміністративної юрисдикції, підстав для його повернення або відмови у відкритті провадження у справі немає, суддя вважає за необхідне відкрити провадження у справі та призначити справу до розгляду.

Керуючись ст.ст.104-107, 108, 110, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі №2а/0470/8375/12 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства «Дніпроагропром»до Головного управління юстиції у Дніпропетровській області, третя особа -1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області, третя особа-2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Публічного акціонерного товариства «ВТБ Банк»в особі відділення «Дніпропетровська регіональна дирекція»Публічного акціонерного товариства «ВТБ Банк», про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити певні дії.

Призначити розгляд справи у судовому засіданні на 10:10 07 серпня 2012 року Засідання відбудеться у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: 49089, м.Дніпропетровськ, вул. Академіка Янгеля, 4, зал №2.

Відповідачу до 07.08.2012 року надати суду:

- у разі наявності, письмові заперечення проти позову та докази в їх обґрунтування;

- оригінал виконавчого провадження щодо звернення стягнення на нерухоме майно - для огляду, належним чином засвідчену копію - для доручення до матеріалів справи.

Третім особам до 07.08.2012 року надати суду:

- письмові пояснення щодо позовних вимог та докази в їх обґрунтування.

Вимоги ухвали суду є обов'язковими для виконання.

Позивач попереджається про наслідки розгляду позовної заяви передбачені п.7 ч.1 ст.155 КАС України.

Справа розглядатиметься суддею Потоловою Г.В. одноособово.

Копію цієї ухвали, разом з інформацією про процесуальні права та обов'язки, надіслати:

- Позивачу за адресою: 49000, м.Дніпропетровськ, вул.Челюскіна, 3, кв.9.

- Відповідачу за адресою: 49000, м.Дніпропетровськ, пр.К.Маркса, буд.21-А, 27.

- Третій особі-1 за адресою: 49000, м.Дніпропетровськ, вул.Комсомольська, буд.56.

- Третій особі-2 за адресою: 49094, м.Дніпропетровськ, вул.Наб.Перемоги, буд.36-а

Сторони, учасники процесу або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Роз'яснити сторонам у справі право заявити клопотання про розгляд справи за їх відсутності, в порядку письмового провадження .

Сторонам, учасникам процесу або їх повноважним представникам, у разі неможливості прибути у призначене судове засідання, надати відповідні докази, або клопотання про відкладення розгляду справи чи розгляд справи у письмовому провадженні (без їх участі).

Позивач попереджається про застосування заходів процесуального примусу та відповідальності, встановленої законом, притягнення керівництва до адміністративної відповідальності за ст.185-3 КУпАП України у разі невиконання вимог суду та за неповагу до суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Г. В. Потолова

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.07.2012
Оприлюднено22.08.2012
Номер документу25509187
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0470/8375/12

Ухвала від 01.08.2012

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Потолова Ганна Володимирівна

Постанова від 17.08.2012

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Потолова Ганна Володимирівна

Ухвала від 27.07.2012

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Потолова Ганна Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні