Ухвала
від 21.06.2012 по справі 0870/5872/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

21 червня 2012 року Справа № 0870/5872/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Горобцова Я.В., розглянувши у м. Запоріжжі матеріали адміністративного позову

за заявою Регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів Державної податкової служби України в Запорізької області

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Капітал-Сервіс ММХ»

про стягнення фінансових санкцій,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів Державної податкової служби України в Запорізької області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Капітал-Сервіс ММХ» про стягнення фінансових санкцій.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно із статтею 17 КАС України належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатись у порядку адміністративного судочинства.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України, справа підсудна Запорізькому окружному адміністративному суду, підстав для повернення чи відмови у відкритті провадження по справі не встановлено, у зв'язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

В процесі підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

На підставі викладеного, суд вважає можливим закінчити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду.

Проведення попереднього судового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.104, 107, 110, 114, 160, 165 КАС України, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів Державної податкової служби України в Запорізької області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Капітал-Сервіс ММХ» про стягнення фінансових санкцій.

2.Призначити судове засідання на 02 липня 2012 року о/об 14:00 хв., яке буде проводитися суддею Горобцовою Я.В., одноособово в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65в, каб. 142, зала судових засідань 8.

3.Зобов'язати:

позивача надати - інші докази в обґрунтування позовних вимог; розрахунок штрафної санкції; листування з позивачем по суті спору (при наявності); належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали витребуваних та доданих до позову документів - суду для огляду.

відповідача - установчі документи, ліцензії на право здійснення відповідної торгівельної діяльності; нормативно та документально обґрунтовані письмові пояснення/заперечення з приводу обставин, викладених у позовній заяві; листування з позивачем по суті спору (при наявності); докази добровільного виконання/оскарження рішення про застосування фінансових санкцій № 080163 від 11.05.2012; належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

4.Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністративного позову до 27.06.2012 подати суду письмові заперечення та докази на обґрунтування цих заперечень.

5.Копію даної ухвали направити сторонам по справі.

6.На судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

7.Ухвала набирає законної сили з моменту її постановлення та оскарженню не підлягає.

Суддя Я.В. Горобцова

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.06.2012
Оприлюднено16.10.2012
Номер документу26415395
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/5872/12

Ухвала від 18.04.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Матяш Ольга Віталіївна

Ухвала від 22.02.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бухтіярова І.О.

Ухвала від 27.01.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бухтіярова І.О.

Ухвала від 16.07.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Горобцова Ярослава Володимирівна

Постанова від 16.07.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Горобцова Ярослава Володимирівна

Ухвала від 02.07.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Горобцова Ярослава Володимирівна

Ухвала від 21.06.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Горобцова Ярослава Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні