Ухвала
від 09.10.2012 по справі 2а-7171/11/1270
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Категорія №10.1

УХВАЛА

09 жовтня 2012 року Справа № 2а-7171/11/1270

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді: Борзаниці С.В.

при секретарі: Скляровій І.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву відділу Державної виконавчої служби Первомайського міського управління юстиції про заміну сторони у виконавчому провадженні по справі за позовом Виконавчої дирекції Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Державного підприємства "Первомайськвантажтранс" про стягнення заборгованості у сумі 6613,87 грн.,-

В С Т А Н О В И В:

Постановою Луганського окружного адміністративного від 18 жовтня 2011 року позовні вимоги Виконавчої дирекції Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності задоволено повністю. Стягнуто з Державного підприємства "Первомайськвантахтранс" прострочену заборгованість зі сплати страхових внесків в сумі 6613,87 (шість тисяч шістсот тринадцять гривень 87 коп.) грн. на користь виконавчої дирекції Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

01 жовтня 2012 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшла заява відділу Державної виконавчої служби Первомайського міського управління юстиції про заміну сторони у виконавчому провадженні по даній справі.

Сторони у судове засідання не з'явилися, про дату, час та місце слухання заяви повідомлялися належним чином, причини неявки суду не повідомили. Неявка сторін за таких обставин не перешкоджає розгляду заяви.

Дослідивши матеріали заяви, суд вважає, що заява Державної виконавчої служби Первомайського міського управління юстиції підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч. 1 ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України суд у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Як вбачається з матеріалів справи, постановою від 06.08.2012 було відкрите виконавче провадження за виконавчим листом №2а-7171/11/1270 щодо стягнення боргу в сумі 6613,87 грн. з Державного підприємства «Первомайськвантажтранс» на користь Виконавчої дирекції Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Згідно наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 15.03.2012 №157 Про реорганізацію ДП «Первомайськвантажтранс» припиняється діяльність ДП «Первомайськвантажтранс» шляхом його реорганізації - приєднання до ДП «Первомайськвугілля». Крім того, відповідно до п. 8 зазначеного наказу ДП «Первомайськвугілля» є правонаступником всіх майнових прав та обов'язків ДП «Первомайськвантажтранс».

Відповідно до наказу ДП «Первомайськвугілля» від 19.03.2012 №83 в склад ДП «Первомайськвугілля» вводиться відокремлений підрозділ «Первомайськвантажтранс».

Враховуючи вищевкладене, суд вважає за необхідне задовольнити заяву відділу Державної виконавчої служби Первомайського міського управління юстиції про заміну сторони у виконавчому провадженні по справі за позовом Виконавчої дирекції Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Державного підприємства "Первомайськвантажтранс" про стягнення заборгованості у сумі 6613,87 грн., та замінити сторону у виконавчому провадженні з ДП «Первомайськвантажтранс» на ДП «Первомайськвугілля».

Керуючись ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Задовольнити заяву відділу Державної виконавчої служби Первомайського міського управління юстиції про заміну сторони у виконавчому провадженні по справі за позовом Виконавчої дирекції Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Державного підприємства "Первомайськвантажтранс" про стягнення заборгованості у сумі 6613,87 грн.

Замінити сторону у виконавчому проваджені по адміністративній справі № 2а-7171/11/1270 за позовом Виконавчої дирекції Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до Державного підприємства "Первомайськвантажтранс" про стягнення заборгованості у сумі 6613,87 грн., з Державного підприємства «Первомайськвантажтранс» на Державне підприємство «Первомайськвугілля».

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга подається до Донецького апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому проваджені або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого статтею 186 КАС України, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Якщо строк апеляційного оскарження буде поновлено, то вважається, що ухвала суду не набрала законної сили.

Суддя С.В.Борзаниця

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.10.2012
Оприлюднено25.10.2012
Номер документу26516188
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-7171/11/1270

Ухвала від 17.12.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Ухвала від 11.12.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Ухвала від 27.11.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Ухвала від 18.11.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Ухвала від 04.11.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 21.10.2020

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.М. Басова

Ухвала від 09.10.2012

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Ухвала від 02.10.2012

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

Постанова від 18.10.2011

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.В. Борзаниця

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні