Ухвала
від 25.10.2012 по справі 19/29-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

УХВАЛА

Від "25" жовтня 2012 р. Справа № 19/29-Б

За заявою Коростишівська міжрайонна державна податкова інспекція (м.Коростишів)

До боржника Приватне підприємство "Комсомолець" (с.Осівці Брусилівського райну)

про визнання банкрутом

Суддя Макаревич В.А.

В засіданні суду прийняли участь:

- від кредиторів:

Манько В.В. - дор. 4097/06 від 25.10.2012р.

В провадженні господарського суду Житомирської області знаходиться справа №19/29-Б про визнання банкрутом Приватного підприємства "Комсомолець" (с. Осівці Брусилівського району Житомирської області).

Ухвалою господарського суду від 14.06.2010 р. порушено провадження у справі про банкрутство ПП "Комсомолець" за правилами ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Постановою господарського суду від 31.01.2011 р. ПП "Комсомолець" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено арбітражного керуючого Ярмолу Ольгу Юліївну.

Ухвалою господарського суду Житомирської області від 28.08.2012р. зобов'язано ліквідатора вчинити певні дії по справі та надати витребувані судом документи.

03.10.2012 року до господарського суду Житомирської області надійшла заява арбітражного керуючого Білика В.П. про призначення ліквідатором Приватного підприємства "Комсомолець" (с.Осівці Брусилівського району) разом з копією ліцензії для здійснення діяльності арбітражного керуючого.

В засідання суду арбітражний керуючий Білик В.П. не з'явився та невиконав вимоги ухвали від 04.10.12р., проте 25.10.2012р. до господарського суду надійшло від нього клопотання про перенесеня розгляду справи на іншу дату у зв'язку із участю у виборчому процесі.

Кредитор Манько В.В. у судовому засіданні не заперечував щодо даного клопотання ліквідатора.

25.10.2012р. на адресу господарського суду Житомирської області від Коростишівської МДПЇ надійшло клопотання про заміну сторони по справі з проханням замінити кредитора Коростишівську міжрайонну державну податкову інспекцію на Коростишівську міжрайонну державну податкову інспекцію Житомирської області Державної податкової служби. В підтвердження заявленого надано, в тому числі, виписку з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Відповідно до статті 25 ГПК України у разі припинення діяльності суб'єкта господарювання шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення), заміни кредитора чи відносинах, щодо яких виник спір, господарський суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Суд, розглянувши вищезазначене клопотання, вважає за необхідне його задовольнити та замінити Коростишівську міжрайонну державну податковову інспекцію на Коростишівську міжрайонну держану податкову інспекцію Житомирської області Державної податкової служби.

Враховуючи викладене, господарський суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи.

Керуючись ст.ст. 77, 86 ГПК України, ст.ст. 22-32, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд справи.

2. Призначити наступне засідання суду для з'ясування стану здійснення ліквідаційної процедури на "17" січня 2013 р. о 12:00 в приміщенні господарського суду Житомирської області за адресою: м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, кім. № 409.

3. Зобов'язати ліквідатора Білика В.П. :

- ознайомитись з реєстраційною справою боржника та вчинити дії, що є обов'язковими відповідно до Закону України " Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", зокрема для внесення запиту про ліквідатора як особу, уповноважену діяти від імені боржника Приватного підприємства "Комсомолець" (с.Осівці Брусилівського району) без довіреності, у тому числі підписувати договори; надати докази їх виконання;

- ознайомитися зі справою про банкрутство Приватного підприємства "Комсомолець" (с.Осівці Брусилівського району) та продовжити вжиття заходів для належного завершення ліквідаційної процедури, затвердження звіту та ліквідаційного балансу банкрута згідно документів боржника та матеріалів справи, що є обов'язковими в ліквідаційній процедурі згідно із Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ;

- надати проміжний звіт про хід ліквідаційної процедури ;

- спільно з комітетом кредиторів розглянути на засіданні комітету кредиторів боржника питання щодо продовження строку повноважень ліквідатора та надати відповідні пропозиції;

- надати докази реалізованої та наявної сільськогосподарської техніки, що зареєстрована за боржником згідно листа ВДВС Брусилівського РУЮ №21 від 16.01.2012р.;

- надати докази про наявність транспортних засобів та сільськогосподарської техніки згідно довідок УДАІ УМВС в Житомирській області та Інспекції державного технічного нагляду, та докази про зняття з обліку данної техніки у разі її реалізації ;

- надати докази про наявність/відсутність у банкрута майна на праві власності/користування;

- здійснити інвентаризацію майнових активів та заборгованості банкрута, в тому числі, перед найманими працівниками;

- надати докази закриття рахунків банкрута у банківських установах, виявлених при проведенні ліквідаційної процедури за винятком основного рахунку боржника.

- за результатами проведеної роботи, згідно зі ст. 32 зазначеного Закону, подати ліквідаційний баланс, звіт про проведену роботу та інші матеріали, що свідчать про виконання ліквідатором покладених на нього обов'язків (докази, що свідчать про відсутність ліквідаційної маси; реєстр вимог кредиторів з зазначенням сум, які є неможливими до погашення).

4. Замінити кредитора Коростишівську міжрайонну державну податковову інспекцію на Коростишівську міжрайонну державну податкову інспекцію Житомирської області Державної податкової служби у зв'язку з реорганізацією.

5. Викликати у засідання суду ліквідатора Білика В.П. та кредиторів по справі.

Суддя Макаревич В.А.

1 - до справи

2 - ініціюючому кредитору

3 - ліквідатору Білику В.П. - рек.

4 - ВВД ФСС НВВ ПЗУ у Коростишівському районі

5 - УПФУ в Брусилівському районі

6 - ВД ЖОВ ФСС ТВП

7 - ДП "Державний резервний насіннєвий фонд України"

8 - ВАТ "НАК "Украгролізинг"

9 - ПАТ "Енергопостачальна компанія

Дата ухвалення рішення25.10.2012
Оприлюднено29.10.2012
Номер документу26542981
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/29-б

Ухвала від 14.06.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 14.01.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 05.12.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 20.08.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 15.03.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 25.10.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 04.10.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 28.08.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 19.04.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 06.03.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні