Ухвала
від 12.06.2012 по справі 0112/2916/2012
КРАСНОПЕРЕКОПСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Справа № 0112/2916/2012

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

"12" червня 2012 р. Суддя Красноперекопського міськрайонного суду Автономної Республіки Крим Шевченко О.В., розглянувши позовну заяву кримського республіканського підприємства «Виробниче підприємство водопроводно-каналізаційного господарства м.Красноперекопська» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за послуги по водопостачанню,

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся до суду з зазначеною позовною заявою в порядку цивільного судочинства згідно передбачених у статті 15 ЦПК України правил цивільної юрисдикції.

Позов подано з дотриманням правил підсудності згідно зі ст. 109 ЦПК України.

Позовна заява за формою та змістом відповідає вимогам ст. 119 ЦПК України.

До позовної заяви додані документи що підтверджують сплату судового збору в порядку та розмірах, встановлених законодавством України, а також копія позовної заяви та копії всіх документів відповідно до вимог ст. 120 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, або повернення її, відсутні.

Проведення попереднього судового засідання у цій справі не є необхідним.

Встановлених законом перешкод для відкриття провадження по справі, та для призначення справи до судового розгляду не має.

Керуючись ст.ст.122, 127-129 Цивільного процесуального кодексу України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження по справі за позовом кримського республіканського підприємства «Виробниче підприємство водопровідно-каналізаційного господарства м.Красноперекопська» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за послуги по водопостачанню.

Призначити справу до судового розгляду на 22 червня 2012 року о 09 годин 00 хвилин в залі судового засідання Красноперекопського міськрайонного суду за адресою: м. Красноперекопськ вул.Генерала Захарова, 3а.

Для пропуску в приміщення суду необхідно мати документ, що посвідчує особу та цю ухвалу. Представники сторін повинні мати оригінал довіреності та засвідчену копію для долучення до матеріалів справи.

У порядку проведення підготовчих дій зобов'язати сторони надати до початку розгляду справи по суті:

Представнику позивача -належним чином посвідчене доручення на участь у справі;

Відповідачу - копію паспорту з відомостями про реєстрацію місця проживання; у випадку не визнання позову -свої письмові заперечення, з додаванням доказів, на які буде посилання в запереченнях, а також інші свої докази (за їх наявності), якими відповідач буде спростовувати вимоги.

Попередити осіб, які беруть участь у справі позовного провадження, що з метою обґрунтування своїх вимог або заперечень вони зобов'язані подати усі наявні у них докази тільки до початку розгляду справи по суті. Докази, подані з порушенням вказаних вимог, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин. Сторони до початку розгляду справи по суті зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору. Зустрічний позов також може бути поданий до початку розгляду справи по суті. Заява про виклик свідків та клопотання про витребування доказів у разі підтвердженої документально неможливості отримання таких доказів особисто стороною мають бути подані до початку розгляду справи по суті.

Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, що вони мають рівні процесуальні права та обов'язки, повинні добросовісно користуватися належними їм процесуальними права і неухильно виконувати процесуальні обов'язки.

Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стадії цивільного процесу.

Копію ухвали про відкриття провадження по справі надіслати до відома позивача.

Копію ухвали про відкриття провадження по справі, копії позовної заяви та додані до неї документи направити для відома відповідачу.

Ухвала може бути оскаржена лише в частині недотримання правил підсудності в апеляційному порядку до Апеляційного суду Автономної Республіки Крим через Красноперекопський міськрайонний суд шляхом подання апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

В інший частини ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

ОСОБА_2

СудКрасноперекопський міськрайонний суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення12.06.2012
Оприлюднено20.01.2014
Номер документу26554514
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —0112/2916/2012

Рішення від 11.10.2012

Цивільне

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим

Сіротюк В. Г.

Рішення від 22.06.2012

Цивільне

Красноперекопський міськрайонний суд Автономної Республіки Крим

Шевченко О. В.

Ухвала від 12.06.2012

Цивільне

Красноперекопський міськрайонний суд Автономної Республіки Крим

Шевченко О. В.

Ухвала від 06.09.2012

Цивільне

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим

Сіротюк В. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні