Ухвала
від 02.10.2012 по справі 11/622
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 11/622

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"02" жовтня 2012 р. м. Київ

Київський апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів:

Головуючого судді суддів при секретаріСобківа Я.М., Борисюк Л.П., Петрика І.Й. Присяжній Д.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «Малинська промислово-фінансова компанія»на ухвалу Господарського суду Житомирської області від 6 жовтня 2009 року у справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Малинському районі Житомирської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Малинська промислово-фінансова компанія», Акціонерного товариства закритого типу «Радомишльський машинобудівний завод»про стягнення боргу в сумі 337 340,45 грн., -

ВСТАНОВИВ:

У лютому 2006 року позивач -Малинська міськрайонна державна податкова інспекція (на даний час - Державна податкова інспекція у Малинському районі Житомирської області) звернувся до Господарського суду Житомирської області із адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Малинська промислово-фінансова компанія», Акціонерного товариства закритого типу «Радомишльський машинобудівний завод», в якому просив визнати наявність заборгованості по виконанню договору про спільну діяльність від 29.12.1999 року, укладеного між ТОВ «Малинська промислово-фінансова компанія»та АТЗТ «Радомишльський машинобудівний завод».

Ухвалою Господарського суду Житомирської області від 6 жовтня 2009 року закрито провадження у справі в частині вимог про стягнення суми боргу 301 642,65 грн. та залишено без розгляду даний позов в частині стягнення суми боргу в розмірі 35 697,80 грн.

Представник відповідача -ТОВ «Малинська промислово-фінансова компанія»не погоджуючись з прийнятим рішенням суду, звернувся з апеляційною скаргою, в якій просить скасувати ухвалу Господарського суду Житомирської області від 6 жовтня 2009 року як таку, що постановлена з порушенням норм процесуального права, та справу направити до суду першої інстанції для продовження розгляду.

В судовому засіданні суду апеляційної інстанції представник відповідача -ТОВ «Малинська промислово-фінансова компанія»заявив клопотання про відмову від апеляційної скарги, у зв'язку з чим просив закрити апеляційне провадження по даній справі.

Заслухавши в судовому засіданні суддю-доповідача, думку учасників процесу, які з'явилися до суду апеляційної інстанції, перевіривши матеріали справи та доводи клопотання про відмову від апеляційної скарги, колегія суддів приходить до висновку про необхідність закриття апеляційного провадження у справі за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «Малинська промислово-фінансова компанія», виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 2 ст. 193 КАС України, особа, яка подала апеляційну скаргу, має право відкликати її до початку розгляду справи судом апеляційної інстанції, а друга сторона має право визнати апеляційну скаргу обґрунтованою в повному обсязі чи в певній частині.

Згідно ч. 4 ст. 193 КАС України, особа, яка подала апеляційну скаргу, має право протягом усього часу розгляду справи відмовитися від неї повністю або частково. Питання про прийняття відмови від апеляційної скарги і закриття у зв'язку з цим апеляційного провадження вирішується судом апеляційної інстанції, що розглядає справу, в судовому засіданні за участі сторін та інших осіб, які беруть участь у справі. Про прийняття відмови від скарги та закриття у зв'язку з цим апеляційного провадження суд постановляє ухвалу. Повторне апеляційне оскарження рішення, ухвали суду першої інстанції з тих самих підстав не допускається.

Оскільки апелянт відмовляється від апеляційної скарги, і відсутні умови, визначені ч.2 ст. 193 КАС України, колегія суддів вважає за можливе закрити апеляційне провадження по апеляційній скарзі Товариства з обмеженою відповідальністю «Малинська промислово-фінансова компанія».

Керуючись ст.ст. 160, 165, 193, 212, 254 КАС України, суд,

УХВАЛИВ:

Апеляційне провадження за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «Малинська промислово-фінансова компанія»на ухвалу Господарського суду Житомирської області від 6 жовтня 2009 року у справі № 11/622 за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Малинському районі Житомирської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Малинська промислово-фінансова компанія», Акціонерного товариства закритого типу «Радомишльський машинобудівний завод»про стягнення суми боргу в розмірі 337 340,45 грн. -закрити.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення та може бути оскаржена протягом двадцяти днів з дня складання в повному обсязі, шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Вищого адміністративного суду України.

Головуючий суддя Собків Я.М.

Судді: Борисюк Л.П.

Петрик І.Й.

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.10.2012
Оприлюднено29.10.2012
Номер документу26812141
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —11/622

Ухвала від 02.10.2012

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Собків Я.М.

Ухвала від 20.07.2010

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Данилова М. В.

Ухвала від 06.10.2009

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Маріщенко Л.О.

Рішення від 25.01.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Москаленко М.О.

Ухвала від 01.02.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Москаленко М.О.

Ухвала від 10.01.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Москаленко М.О.

Ухвала від 10.12.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Москаленко М.О.

Ухвала від 27.11.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Москаленко М.О.

Постанова від 19.12.2006

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Штофель Т.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні