Ухвала
від 20.12.2012 по справі 2610/7275/2012
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 2610/7275/2012

Провадження №4-с/2610/13/2012

У Х В А Л А

іменем України

20 грудня 2012 року Шевченківський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді Пономаренко Н.В.,

при секретарі Клим Т.О.,

з участю скаржника ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києва скаргу ОСОБА_1, заінтересовані особи: в.о. начальника Відділу державної виконавчої служби Печерського районного управління юстиції в м. Києві Макшанцева Ганна Олександрівна, Товариство з обмеженою відповідальністю «Геопасифік»про визнання дій та бездіяльності протиправними, скасування постанови та зобов»язання вчинити дії, -

в с т а н о в и в:

скаржник звернувся до суду із вказаною скаргою.

Разом із тим, серед заявлених вимог ОСОБА_1 просить зобов»язати державного виконавця ВДВС Печерського РУЮ в м.Києві звернутись до суду з вимогою про розкриття банком інформації, що містить банківську таємницю щодо юридичної особи ТОВ «Геопасифік»у фінансових установах АТ «Укрексімбанк», АБ «Укргазбанк»та зобов»язати в.о. начальника ВДВС Печерського РУЮ Макшанцеву Г.О. накласти арешт на все майно та на всі відомі рахунки ТОВ «Геопасифік»в АТ «Укрексімбанк», АБ «Укргазбанк» та інших фінансових установах в незалежності від валюти вкладу та провести необхідні дії згідно Закону України «Про виконавче провадження»для забезпечення рішення Шевченківського районного суду м.Києва від 27.08.2009 року по цивільній справі №2-6516/09.

В судовому засіданні скаржник підтримав заявлені вимоги.

Представник ВДВС Печерського РУЮ в м.Києві та представник ТОВ «Геопасифік»в судове засідання не з»явились, про день, час і місце розгляду справи повідомлялись належним чином, причину неявки суду не повідомили.

Разом із тим, зазначені вимоги вже були предметом розгляду в іншому провадженні також по скарзі ОСОБА_1, що підтверджується ухвалою Шевченківського районного суду м.Києва від 6.11.2012 року про задоволення частини вимог ОСОБА_1 на дії ВДВС Печерського РУЮ в м.Києві вбачається, що його вимоги про зобов»язання державного виконавця звернутися до суду з вимогою про розкриття банком інформації, яка місить банківську таємницю, щодо боржника вже розглянута по суті і визнані безпідставними, оскільки повноваження державного виконавця в цій частині визначені п.6 ч.1 ст.62 Закону України «про банки і банківську діяльність». Крім того, вказаною ухвалою були задоволені вимоги ОСОБА_1 та зобов?язано державного виконавця ВДВС Печерського РУЮ у м. Києві винести постанову про арешт коштів боржника за рахунками, що належать ТОВ «Геопасифік»код ЄДРПОУ 32850995, в фінансових установах АТ «Укрексімбанк»МФО 322313 та АБ «Укргазбанк»МФО 320478 окремо по кожному банку, незалежно від валюти вкладу, відповідно до умов п.5.1.-5.2 Інструкції про проведення виконавчих дій, затвердженою наказом Міністерства юстиції України від 15 грудня 1999 року №74/5 та ЗУ «Про виконавче провадження»та ЗУ «Про банківську діяльність».

Згідно вимог п.2 ч.1 ст.205 ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо набрали законної сили рішення суду або ухвала суду про закриття провадження у справі у зв»язку із відмовою позивача від позову або укладенням мирової угоди сторін, ухвалені або постановлені з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав.

При цьому, суд зазначає, що відповідно до вимог ч.3 ст.206 ЦПК України, у разі закриття провадження у справі повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 57, 89, 205, 206 ЦПК України, суд -

ухвалив:

провадження по справі за скаргою ОСОБА_1, заінтересовані особи: в.о. начальника Відділу державної виконавчої служби Печерського районного управління юстиції в м. Києві Макшанцева Ганна Олександрівна, Товариство з обмеженою відповідальністю «Геопасифік»про визнання дій та бездіяльності протиправними, скасування постанови та зобов»язання вчинити дії, в частині вимог про зобов»язання державного виконавця ВДВС Печерського РУЮ в м.Києві звернутись до суду з вимогою про розкриття банком інформації, що містить банківську таємницю щодо юридичної особи ТОВ «Геопасифік» у фінансових установах АТ «Укрексімбанк», АБ «Укргазбанк», а також щодо зобов»язання накласти арешт на все майно та на всі відомі рахунки ТОВ «Геопасифік»в АТ «Укрексімбанк», АБ «Укргазбанк»та інших фінансових установах в незалежності від валюти вкладу та провести необхідні дії згідно Закону України «Про виконавче провадження»для забезпечення рішення Шевченківського районного суду м.Києва від 27.08.2009 року по цивільній справі №2-6516/09 - закрити.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду м.Києва протягом п»яти днів з дня її проголошення через Шевченківський районний суд м.Києва шляхом подачі апеляційної скарги.

У разі, якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п»яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя:

Дата ухвалення рішення20.12.2012
Оприлюднено14.01.2013
Номер документу28588622
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання дій та бездіяльності протиправними, скасування постанови та зобов»язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —2610/7275/2012

Ухвала від 20.11.2013

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Пономаренко Н. В.

Ухвала від 21.01.2013

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Пономаренко Н. В.

Ухвала від 20.12.2012

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Пономаренко Н. В.

Ухвала від 20.12.2012

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Пономаренко Н. В.

Ухвала від 10.04.2012

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Пономаренко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні