Ухвала
від 18.01.2013 по справі 9/906/65/13-г
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області



* 10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, ' 481-620

УХВАЛА

про порушення провадження у справі про банкрутство

"18" січня 2013 р.Справа № 9/906/65/13-г.

Господарський суд у складі судді Омельян О.С. розглянувши матеріали

за заявою Управління Пенсійного фонду України в Житомирському районі Житомирської області (м. Житомир, код ЄДРПОУ 20405029 )

до боржника Кооперативу "Меблі" (с.Левків, Житомирський район, код ЄДРПОУ 13578746)

про визнання банкрутом

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись п. 8 ст. 37 "Про виконавче провадження, ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", ст.ст. 6, 7, 12 та 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. ст. 64,65,86 ГПК України, -

ухвалив:

1. Прийняти заяву до розгляду.

2. Порушити провадження у справі про банкрутство Кооперативу "Меблі" (с. Левків, Житомирський район) ( код ЄДРПОУ 13578746).

3. Справу призначити до розгляду в засіданні суду на "31" січня 2013 р. о 10:00 у приміщенні господарського суду за адресою: майдан Путятинський, 3/65, каб. № 110.

4. Заявнику надати суду:

- довідку про наявність заборгованості боржника на час розгляду справи та її розмір;

- докази повноважень особи, яка підписала заяву про порушення провадження у справі про банкрутство;

- завірену відповідно до вимог Інструкції з діловодства в апеляційних і місцевих адміністративних судах копію постанови Житомирського окружного адміністративного суду від 23.03.10 у справі № 2а-450/10/0670;

- оригінал фіскального чеку від 16.01.13 № 9740 про направлення поштового відправлення на адресу боржника;

- оригінали документів, наданих у копіях в обґрунтування вимоги про визнання боржника банкрутом;

- довідку про подання боржником останньої звітності до органу Пенсійного фонду;

- довідку про наявність/відсутність у боржника заборгованості по заробітній платі перед працівниками за даними персоніфікованого обліку;

- докази про наявне у боржника на праві власності нерухоме та рухоме майно, земельні ділянки, майнові права, рахунки в банківських установах (їх назви та поштові адреси);

- довідку органу ДВС про наявність/відсутність виконавчих проваджень щодо боржника;

- витяг з реєстру обтяжень рухомого та заборону відчуження нерухомого майна; витяг з Державного реєстру правочинів за останні 3 (три) роки щодо нотаріально посвідчених угод боржника з придбання або відчуження майнових активів;

- письмове погодження про можливість призначення ліквідатором боржника у відповідно до вимог ч. 2 ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" або пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення його ліквідатором боржника.

5. Попередити заявника про наслідки неподання ним витребуваних судом документів або нез'явлення без поважних причин представника заявника на виклик в судове засідання, що передбачені п. 5 ч. 1 ст. 81 ГПК України.

6. Боржнику надати суду:

- відзив на заяву про порушення справи, який повинен містити наявні заперечення щодо вимог заявника; загальну суму заборгованості перед кредиторами, у тому числі по заробітній платі працівникам підприємства, а також заборгованості по податках і зборах; відомості про власників майна боржника, їх повну назву та поточну адресу;

- оригінал Статуту підприємства та довідки про включення до ЄДРПОУ на дату порушення провадження у справі;

- відомості про наявне у підприємства майно та грошові кошти, назви та поштові адреси обслуговуючих підприємство банківських установ;

- письмову інформацію стосовно наявності/відсутності договорів оренди, застави майна боржника.

7. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів Кооперативу "Меблі" (с. Левків., Житомирський район, код ЄДРПОУ 13578746) відповідно до ст.12 Закону України " Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Мораторій на задоволення вимог кредиторів не поширюється на виплату заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди, на не використані та своєчасно не повернуті кошти Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, а також на задоволення вимог кредиторів, що виникли у зв'язку із зобов'язаннями боржника в процедурах розпорядження майном боржника та санації.

8. З метою забезпечення грошових вимог кредиторів:

а) заборонити посадовим особам боржника та власникам його майна, а також податковій інспекції за місцем знаходження боржника вчиняти будь-які дії, спрямовані на відчуження належного підприємству майна, в тому числі і того що знаходиться у податковій заставі, реорганізацію чи ліквідацію юридичної особи боржника.

б) заборонити посадовим особам боржника та власникам його майна реорганізацію чи ліквідацію юридичної особи; створення юридичних осіб або прийняття рішення про участь в інших юридичних особах; створення філій і представництв; проведення емісії цінних паперів; вихід із складу учасників боржника юридичної особи, придбання в акціонерів раніше випущених акцій боржника;

в) зупинити виконавче провадження по стягненню з боржника заборгованості на підставі виконавчих документів або інших документів, за яким стягнення здійснюється у безспірному порядку.

8. ВДВС Житомирського районного управління юстиції надіслати на адресу суду в строк до 25.01.13:

- засвідчені копії постанов про зупинення виконавчих проваджень по стягненню з боржника заборгованості за вимогами на яких поширюється дія мораторію, або письмово повідомити про відсутність таких проваджень;

- офіційно підтвердити чи здійснюється на дату порушення провадження у справі про банкрутство виконавче провадження за вимогами до боржника, на які не поширюється дія мораторію та виконавче провадження на стадії розподілу стягнутих з боржника грошових сум (у тому числі одержаних від реалізації майна боржника), а також звернення стягнення на заставлене майно та виконання рішень у немайнових спорах.

9. ДПІ у Житомирському районі:

- звільнити майнові активи Кооперативу "Меблі" (с. Левків, Житомирський район) з податкової застави;

- надати до суду в строк до 25.01.13 відомості про відкриття та закриття боржником рахунків у банківських установах; письмову інформацію щодо останньої дати подання боржником документів бухгалтерської звітності та податкових декларацій, довідку про наявність у боржника заборгованості перед бюджетом.

10. Державному реєстратору Житомирської РДА надіслати на адресу господарського суду не пізніше дати судового засідання довідку з ЄДР про внесення відомостей про судове рішення про порушення провадження у справі про банкрутство та витяг з ЄДР Кооперативу "Меблі" згідно запитів.

11. Головному управлінню статистики в Житомирській області надіслати на адресу господарського суду витяг з ЄДРПОУ про включення Кооперативу "Меблі" (код ЄДРПОУ 13578746) до цього реєстру.

12. Надіслати запит до Житомирського районного суду щодо наявності/відсутності судових рішень або проваджень за позовами працівників Кооперативу "Меблі" (код ЄДРПОУ 30825186) до боржника про стягнення боргу по заробітній платі, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди, моральної шкоди.

13. Направити запит до Житомирської філії ДП "Інформаційний центр" стосовно надання витягу з Єдиного державного реєстру щодо наявності/відсутності обтяжень рухомого майна, зареєстрованих за Кооперативом "Меблі".

14. Копію ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство надіслати на адресу ініціюючого кредитора, боржника, ВДВС Житомирського РУЮ, державного реєстратора Житомирської РДА, відділу з питань банкрутства ГУЮ у Житомирській області, ДПІ у Житомирському районі, Головного управління статистики в Житомирській області, Житомирського районного суду.

15. Уповноваженим представникам заявника та боржника зявитися у судове засідання.

СуддяОмельян О.С.

Віддрукувати:

1 - у справу,

2 - ініціююч. кредитору ( реком. з повід.)

3 - боржнику ( реком. з повід.)

4 - відділу з питань банкрутства ГУЮ у Житомирській області (реком.)

5 - державному реєстратору Житомирської РДА разом із запитом (реком. з повідомленням)

6 - ВДВС Житомирського РУЮ (реком. з повідомленням)

7 - Головне управління статистики (реком. з повід.)

8 - Житомирський районний суд (реком.)

9 - ДПІ у Житомирському районі (реком.)

Дата ухвалення рішення18.01.2013
Оприлюднено21.01.2013
Номер документу28685091
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —9/906/65/13-г

Ухвала від 17.09.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

Ухвала від 19.03.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

Ухвала від 31.10.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

Ухвала від 24.12.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

Ухвала від 12.12.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

Ухвала від 06.08.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

Постанова від 09.04.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

Ухвала від 18.01.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні