Вирок
від 02.01.2013 по справі 1-кс-25/12
КОРОСТЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Справа № 1-кс-25/12

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"02" січня 2013 р. про тимчасовий доступ до речей і документів

м. Коростень

Слідчий суддя Коростенського міськрайонного суду Житомирської області Куліченко М.В. розглянула клопотання внесене начальником Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області , по оперативно - розшуковій справі категорії "Захист" № 20121005004 від 19.12.2012 року, що перебуває в провадженні СБНОН Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області та заведена відносно огранізованної злочинної групи, а саме гр. «К»; гр. «С»; гр. «Ж», з метою документування їх злочинної діяльності та попередження скоєння злочинів, які кваліфікуються за ознаками ч.3 ст. 307 КК України, про тимчасовий доступ до речей і документів.

Перевіривши надані матеріали та заслухавши доводи працівника СБНОН Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області ОСОБА_1

ВСТАНОВИВ:

В клопотанні зазначено, що під час проведення оперативно-розшукових заходів, з метою попередження скоєння тяжких та особливо тяжких на території Житомирської області та суміжних областей, отримано достовірну інформацію, що гр. «К»спільно з гр. «С» та «Ж» зорганізувавшись у стійке злочинне об'єднання, діючи за єдиним планом з розподілом функцій учасників групи, спрямованих на досягнення цього плану, готуються до виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення та збуту наркотичних засобу -опію ацетильованого, опію екстракційного в особливо великих розмірах.

Однак, проведеними оперативно-розшуковими заходами не вдалось добути достатніх доказів, які можливо використати для притягнення до кримінальної відповідальності гр. «К», гр. «С» і «Ж» та відповідно проведення досудового розслідування по кримінальному провадженню і його реєстрації в ЄРДР.

Встановлено,що гр. «К»має в особистому користуванні номер телекомунікаційної мережі № 093-512-38-88; гр. «С» має в особистому користуванні номер телекомунікаційної мережі №063-945-41-89, проведення аналізу інформації та надання відповідних аналітичних довідок схем тощо, які вони періодично вимикають, переставляють, SIM-картки з одного інший мобільні термінали та використовують при спілкуванні зі співучасниками під час підготовки та скоєння злочинів. Отримання інформації про з'єднання мобільних телефонів гр. «К»та «С»дозволить визначитись з повним колом осіб, які володіють інформацією, щодо підготовки до скоєння злочинів пов'язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, встановлення каналу надходження наркотичних засобів, місце перебуванням фігурантів та проведенням додаткових оперативно-розшукових заходів в рамках даної справи.

Враховуючи, що є достатньо підстав вважати, що інформація від операторів мобільного зв'язку про роботу в телекомунікаційній мережі мобільного телефону з абонентським номером +38-093-512-38-88, який належить і використовуються гр. «К», а також абонентського номера +38-063-945-41-89, який належить і використовуються гр. «С» для спілкування, дозволить здобути докази, що мають значення по кримінальному провадженню , а іншими способами не можливо отримати вказану інформацію, керуючись ст. ст. 159, 160, 162 п.7 ,163-166,309КПК України, -

У Х В А Л И В

Клопотання задовольнити. Надати тимчасовий доступ до речей і документів , які знаходяться в телекомукаційній мережі, у володінні ТОВ «Астеліт», шляхом надання працівнику СБНОН Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області ОСОБА_1 слідуючих документів : роздруківок з'єднань по № 093-512-38-88, який належить і використовуються гр. «К», а також абонентського номера № 063-945-41-89, який належить і використовуються гр. «С» , з наданням наступних даних : вид, дата, час, тривалість з'єднання, номер абонента «А», ІМЕІ абонента «А»та номера абонентів «Б», LAC, CID, азимут на базову станцію і адреси розташування базових станцій, з яких виходив на зв'язок мобільного терміналу за період з 01 листопада 2012 по час надання інформації.

Встановити строк дії ухвали - 30 діб

Роз'яснити, що згідно ст.166 КПК України - "1. У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Слідча- суддя Коростенського

міськрайонного суду Житомирської області ОСОБА_2

СудКоростенський міськрайонний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення02.01.2013
Оприлюднено22.01.2014
Номер документу28985044

Судовий реєстр по справі —1-кс-25/12

Вирок від 02.01.2013

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Куліченко М. В.

Ухвала від 12.12.2012

Кримінальне

Свердловський міський суд Луганської області

Колтун В. А.

Ухвала від 11.12.2012

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Чепурний В. П.

Ухвала від 27.11.2012

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Медушевська А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні