Ухвала
від 24.01.2013 по справі 9/145
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

24.01.13 р. Справа № 9/145

Господарський суд Донецької області у складі судді Мальцева М.Ю.

Господарським судом Донецької області розглядається заява

за позовом: Приватного акціонерного товариства «АРС», м. Донецьк

до відповідача: Державного підприємства «Добропіллявугілля», м. Добропілля, Донецької області

орган виконання: Відділ державної виконавчої служби Добропільського маськрайонного управління юстиції Донецької області

про затвердження мирової угоди

за участю представників сторін:

від позивача: не з'явився

від відповідача : Лисак Т.Г., за довіреністю б/н від 02.01.2013

орган виконання: не з'явився

СУТЬ СПОРУ:

До господарського суду Донецької області звернулось Приватне акціонерне товариство «АРС», м. Донецьк з позовом до Державного підприємства «Добропіллявугілля», м. Добропілля, Донецької області про стягнення 13 730 763,40грн.

Рішенням господарського суду Донецької області від 09.02.2010р. позовні вимоги Приватного акціонерного товариства «АРС», м. Донецьк до Державного підприємства «Добропіллявугілля», м. Добропілля, Донецької області про стягнення 13 730 763,40грн. задоволені частково.

Після набуття рішенням законної сили господарським судом Донецької області 23.02.2010р. був виданий наказ, яким з Державного підприємства «Добропіллявугілля», м. Добропілля, Донецька область було стягнуто на користь Приватного акціонерного товариства «АРС» заборгованість в розмірі 958 940,00грн., витрати по сплаті державного мита в сумі 9 589, 40грн. та витрати на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу в сумі 16,48грн.

28.12.2012 через канцелярію господарського суду Донецької області надійшла заява про затвердження мирової угоди та закінчення виконавчого провадження.

У мировій угоді сторони повідомляють, що наслідки затвердження мирової угоди та закінчення виконавчого провадження вони повністю усвідомлюють і розуміють у повному обсязі.

Суду надано текст мирової угоди підписаний сторонами.

Вивчивши матеріали надані сторонами, господарський суд дійшов висновку, що укладена мирова угода не суперечить законодавству, не порушує прав та охоронюваних законом інтересів сторін, тому підлягає затвердженню.

Керуючись ст. ст. 78, 86, 87, 121 ГПК України, суд

УХВАЛИВ:

Мирову угоду укладену між позивачем Приватним акціонерним товариством «АРС», м. Донецьк та відповідачем Державним підприємством «Добропіллявугілля», м. Добропілля, Донецька область - затвердити у такій редакції:

„ ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АРС», надалі іменується «Кредитор», в особі генерального директора Шипілової Ірини Анатоліївни, яка діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДОБРОПІЛЛЯВУГІЛЛЯ», надалі іменується «Боржник», в особі голови комісії з припинення діяльності ДП «Добропіллявугілля» Кирилова Валерія Олександровича, який діє на підставі Статуту, з іншої сторони, керуючись ст. 12 та ст. 49 Закону України «Про виконавче провадження», уклали цю Угоду про наступне:

1.Боржник визнає наявність заборгованості перед Кредитором у розмірі 968 545,88 грн. (дев'ятсот шістдесят вісім п'ятсот сорок п'ять грн. 88 коп.), яка підтверджується Рішенням від «09» лютого 2010 року Господарського суду Донецької області по справі № 9/145, яке набрало чинності (надалі - Рішення).

2.Боржник приймає на себе зобов'язання виконати на користь Кредитора судове Рішення шляхом перерахування суми грошових коштів, зазначеної в пункті першому цієї Угоди, у строки узгоджені Сторонами, що підтверджується перерахуванням Боржником на користь Кредитора всієї суми за Рішенням, або її частини.

3.Сторони даної Мирової угоди повністю усвідомлюють умови, мету та сутність цієї Мирової угоди.

4.Сторони підтверджують, що всі викладені умови цієї Мирової угоди відповідають їх реальному волевиявленню та інтересам і породжують настання наслідків, зазначених у тексті цієї Мирової угоди. Наслідки затвердження цієї Мирової угоди Сторонам відомі.

5.Керуючись ст. 12 та ст. 49 Закону України «Про виконавче провадження», відділ державної виконавчої служби Добропільського МРУ юстиції Донецької області виносить постанову про закінчення виконавчого провадження по виконавчому документу - Наказу Господарського суду Донецької області по справі №9/145.

6.Відповідно до ст. 49 Закону України «Про виконавче провадження» Кредитор та Боржник також домовляються, що наслідком набуття чинності цією Мировою угодою є закінчення виконавчого провадження.

7.Ухвала господарського суду Донецької області про затвердження мирової угоди являється виконавчим документом.

8.Ця мирова угода складена в чотирьох примірниках, по одному для кожної із Сторін, Господарського суду Донецької області та відділу державної виконавчої служби Добропільського МРУ юстиції Донецької області.

9.Ця мирова угода набуває чинності з дати затвердження її Господарським судом Донецької області та діє до повного виконання відповідачем свого зобов'язання за цією Угодою.

Провадження у справі припинити, у зв'язку із затвердженням мирової угоди.

Суддя Мальцев М.Ю

Дата ухвалення рішення24.01.2013
Оприлюднено06.02.2013
Номер документу29074006
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —9/145

Ухвала від 30.05.2019

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

Ухвала від 22.05.2019

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

Ухвала від 15.05.2019

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Хома С.О.

Рішення від 11.05.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Подобєд Ігор Миколайович

Ухвала від 22.03.2012

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 22.03.2012

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 22.03.2012

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 23.09.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Данко Л.С.

Ухвала від 17.12.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

М.Ю. Мальцев

Ухвала від 24.01.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Мальцев М.Ю

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні