Ухвала
від 28.02.2013 по справі 117/228/13-ц
СОВЄТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

Справа № 117/228/13-ц

У Х В А Л А

про попереднє судове засідання

28 лютого 2013 року Совєтський районний суд Автономної Республіки Крим у складі:

головуючого - судді Дмитрієва Т.М.

при секретарі - Кримковій Н.В.

за участю: представників позивача - Зарічного А.Л., Зарічної О.В.,

Високопояс М.А.

представник відповідача - ОСОБА_4

попередньо розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт. Совєтський Совєтського району Автономної Республіки Крим цивільну справу за позовом сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Лідер» до ОСОБА_5 про стягнення збитків,

В С Т А Н О В И В:

Сільськогосподарське товариство обмеженою відповідальністю «Лідер» звернулося до суду з позовом до ОСОБА_5 про стягнення збитків.

Відповідач - ОСОБА_5 у попереднє судове засідання не з'явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, про причини неявки суду не повідомив.

У судовому засіданні представник позивача - Високопояс М.А. надав заяву про збільшення позовних вимог і просив їх стягнути у загальному розмірі 31977 гривень 50 копійок. Збільшення позовних вимог обґрунтовано відповідною довідкою-розрахунком.

Представники позивача - Зарічний А.Л. та Зарічна О.В. у попередньому судовому засіданні підтримали клопотання про збільшення позовних вимог.

Представник відповідача - ОСОБА_4 позовні вимоги не визнав у повному обсязі з тих підстав, що на його думку позивач не здійснював на спірній земельній ділянці ніяких сільськогосподарських робіт, а в 2012 році ця ділянка взагалі була передана в оренду іншій особі - ОСОБА_6 на підставі договору оренди від 28 березня 2012 року. За таких підстав ОСОБА_4 заявив клопотання про залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача - ОСОБА_6 та не заперечував проти призначення справи до судового розгляду.

Представники позивача залишили на розсуд суду вирішення питання про залучення до справи ОСОБА_6 та не заперечували проти призначення справи до судового розгляду.

У ході попереднього судового засідання проведені наступні підготовчі дії: вирішено питання про склад осіб, які беруть участь у справі, визначені факти, які необхідно встановити для вирішення спору, з'ясовано, якими доказами сторони будуть обґрунтовувати свої доводи щодо невизнаних обставин. При цьому, вивчивши обставини справи, суд з урахуванням думки осіб, які беруть участь у справі, вважає за необхідне на підставі ст. 35 ЦПК України для повного, всебічного і об'єктивного з'ясування обставин справи залучити до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача, ОСОБА_6.

Таким чином, справа підлягає призначенню до судового розгляду, оскільки підготовчі дії проведені і маються достатні підстави для розгляду цивільної справи у судовому засіданні.

Керуючись ст.ст. 130, 156, 209, 210 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача ОСОБА_4 задовольнити.

Залучити до участі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача - ОСОБА_6.

Призначити цивільну справу № 117/228/13-ц за позовом сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Лідер» до ОСОБА_5 про стягнення збитків на 14 березня 2013 року на 10 годин 30 хвилин у приміщенні Совєтського районного суду Автономної Республіки Крим, за адресою: смт. Совєтський, вул. 30 років Перемоги, б. 19, каб. 8 у відкритому судовому засіданні.

Про дату, час та місце розгляду справи сповістити сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.М.Дмитрієв

СудСовєтський районний суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення28.02.2013
Оприлюднено02.03.2013
Номер документу29655920
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —117/228/13-ц

Рішення від 05.11.2013

Цивільне

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим (м. Феодосія)

Самойлова О. В.

Ухвала від 25.09.2013

Цивільне

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим (м. Феодосія)

Самойлова О. В.

Рішення від 22.07.2013

Цивільне

Совєтський районний суд Автономної Республіки Крим

Дмитрієв Т. М.

Ухвала від 11.04.2013

Цивільне

Совєтський районний суд Автономної Республіки Крим

Дмитрієв Т. М.

Ухвала від 11.03.2013

Цивільне

Совєтський районний суд Автономної Республіки Крим

Дмитрієв Т. М.

Ухвала від 28.02.2013

Цивільне

Совєтський районний суд Автономної Республіки Крим

Дмитрієв Т. М.

Ухвала від 18.02.2013

Цивільне

Совєтський районний суд Автономної Республіки Крим

Дмитрієв Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні