Ухвала
від 28.03.2013 по справі 813/1232/13-а
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10 УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

28 березня 2013 року № 813/1232/13-а

Львівський окружний адміністративний суд в складі:

Головуючої судді Мричко Н.І.

за участю секретаря судового засідання Щура В.Р.

представника позивача (представника третьої особи) Єсіпова І.А.

представника відповідача Задорожного І.В.

розглянувши у попередньому судовому засіданні адміністративну справу за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Редакція «Галицькі контракти» до Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби, заступника начальника Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Завади Т.Й., головного державного податкового ревізора-інспектора управління податкового контролю Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Гаврищишин Б.Т., начальника управління податкового контролю Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Камад Н.В. про визнання протиправними дій та нечинним рішення від 14.11.2012 року, -

встановив:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Редакція «Галицькі контракти» звернулося до Львівського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби, заступника начальника Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Завади Т.Й., головного державного податкового ревізора-інспектора управління податкового контролю Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Гаврищишин Б.Т., начальника управління податкового контролю Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Камад Н.В., в якій просить:

- визнати протиправним та нечинним рішення Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби від 14.11.2012 р. про застосування адміністративного арешту майна ТзОВ «Редакція «Галицькі контракти» шляхом застосування арешту коштів на рахунках ТзОВ «Газета «Галицькі контракти» та про надіслання ТзОВ «Газета «Галицькі контракти» вимоги зупинити видаткові операції на рахунках»;

- визнати протиправним дії головного державного податкового ревізора-інспектора управління податкового контролю Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Гаврищишин Б.Т., начальника управління податкового контролю Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Камад Н.В. при зверненні 05.11.2012 року до заступника начальника ДПІ у Личаківському районі м.Львова Огоневського А.Р. по питанню позасудового застосування арешту коштів на рахунках позивача;

- визнати протиправним дії заступника начальника Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Завади Т.Й. направлені на привласнення функцій адміністративного суду при самостійному вирішенні 14.11.2012 р. питання про застосування арешту майна ТзОВ «Редакція «Галицькі контракти» шляхом застосування арешту коштів на рахунках ТзОВ «Газета «Галицькі контракти».

Згідно з ухвалою суду від 18 лютого 2013 року відкрито провадження у даній справі та призначено попереднє судове засідання.

У попередньому судовому засіданні представник позивача позовні вимоги підтримав повністю.

Представник відповідача - Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби на попередньому судовому засіданні позовні вимоги не визнав, проти позову заперечувала у повному обсязі.

Відповідачі - заступник начальника Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Завада Т.Й., головний державний податковий ревізора-інспектор управління податкового контролю Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Гаврищишин Б.Т., начальник управління податкового контролю Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Камад Н.В. у попереднє судове засідання не з'явились, хоча належним чином були повідомлені про дату, місце та час його проведення.

Під час підготовчого провадження судом до участі у справі залучено третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю «Газета «Галицькі контракти».

В ході підготовчого провадження спір між сторонами не врегульовано.

З'ясувавши питання про склад осіб, які братимуть участь у справі, визначивши факти, які необхідно встановити для вирішення спору і які з них визнаються сторонами, а які належить доказувати, з'ясувавши, якими доказами сторони можуть обґрунтовувати свої доводи чи заперечення та встановивши строки для їх надання, вчинивши інші дії, необхідні для підготовки справи до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 111, 121 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ :

залучити до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю «Газета «Галицькі контракти».

Закінчити підготовче провадження та призначити адміністративну справу за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Редакція «Галицькі контракти» до Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби, заступника начальника Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Завади Т.Й., головного державного податкового ревізора-інспектора управління податкового контролю Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Гаврищишин Б.Т., начальника управління податкового контролю Державної податкової інспекції у Личаківському районі м.Львова Львівської області Державної податкової служби Камад Н.В., за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю «Газета «Галицькі контракти» про визнання протиправними дій та нечинним рішення від 14.11.2012 року до судового розгляду.

Судовий розгляд адміністративної справи здійснюватиметься в судовому засіданні з викликом осіб, які беруть участь у справі 16 квітня 2013 року о 14:30 год. (м. Львів, вул. Чоловського, 2, зал судових засідань № 10).

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

Суддя Мричко Н.І.

Дата ухвалення рішення28.03.2013
Оприлюднено01.04.2013
Номер документу30278338
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними дій та нечинним рішення від 14.11.2012 року

Судовий реєстр по справі —813/1232/13-а

Постанова від 14.06.2013

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 14.06.2013

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Постанова від 24.04.2013

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 24.04.2013

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 28.03.2013

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 18.02.2013

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні