Ухвала
від 29.01.2009 по справі 20/1б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20/1б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

                    

29.01.09                                                                                 Справа № 20/1б.

За заявою

кредитора      -  Ленінської міжрайонної державної податкової інспекції

                         в Ленінському  районі м. Луганська,

до боржника  -  Відкритого акціонерного товариства “Луганська автобаза”,

                       м. Луганськ

про банкрутство

суддя Т.С. Кірпа

представники:

від кредитора - Прокопченко В.Е., довіреність № 415/24-505 від 09.01.09,  Ленінська МДПІ у м. Луганську;

від боржника - не прибув, обставини справи: банкрутство, підготовче засідання суду.

в с т а н о в и в :

Як свідчать матеріали справи, за заявою кредитора, Ленінської міжрайонної державної податкової інспекції в Ленінському  районі м. Луганська, господарським судом Луганської області, ухвалою від 05.01.09. №20/1б, порушено провадження у справі про банкрутство щодо боржника,  Відкритого акціонерного товариства “Луганська автобаза”, м. Луганськ, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів та призначено розгляд справи у підготовчому засіданні суду  на 29.01.09.  

В дане судове засідання представник боржника не з'явився з невідомих причин, вимоги ухвали суду від 05.01.09. №20/1б не виконав.

Згідно ч.1 ст.11 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», проведення підготовчого засідання суду має відбутися не пізніше ніж на  тридцятий день з дня прийняття заяви про порушення провадження у справі про  банкрутство та введення мораторію на задоволення  вимог кредиторів.

Приймаючи до уваги, що строк розгляду зазначеної справи у підготовчому засіданні, з  урахуванням ч.1 ст.11 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»спливає 04.02.09., та з метою  забезпечення всебічного, повного й правильного прийняття рішення по процедурному провадженню у справі, а також у зв‘язку з необхідністю витребування документів від боржника для розгляду заяви кредитора по суті, ухвалою  заступника голови господарського суду Луганської області В.Д. Воронька від 29.01.09. № 20/1б продовжено термін проведення підготовчого засідання у справі на один місяць, до 04.03.09.

За таких обставин суд, керуючись ст. 77 Господарського процесуального кодексу України, вважає за необхідне відкласти розгляд справи та призначити нове судове засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 1, 5, 11 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ч. 4 ст. 65, ст.ст. 77, 86, 87 Господарського процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в :

1. Відкласти розгляд справи на 26.02.09. на 12 год. 00 хв. у підготовчому засіданні  у приміщенні господарського суду Луганської області, кімн.333.

2. Зобов'язати кредитора –подати документальне обґрунтування заявлених вимог; уточнення  розміру грошових вимог з огляду на п.2 заяви про порушення справи про банкрутство; належні копії корінців податкових повідомлень-рішень; розрахункові документи, рішення та накази господарського суду тощо; уточнений розрахунок заявлених грошових вимог; оригінали документів, які додані до заяви у копіях, для огляду у засіданні суду, докази вжиття заходів щодо отримання заборгованості у встановленому законодавством порядку (звернення стягнення на майно боржника за заявою, докази відкриття виконавчих проваджень за виконавчими документами по заяві, акт судового виконавця про відсутність майна тощо); документальне підтвердження наявності зобов'язання боржника перед кредитором, за яким виникли вимоги, а також строку його виконання, тобто докази наявності безспірного боргу та докази незадоволення боржником вимог кредитора протягом встановленого Законом трьохмісячного строку; докази наявності основного боргу у розмірі не менше 300 мінімальних розмірів заробітної плати; відомості про стан виконавчих проваджень на даний час; уточнення кредитних установ, обслуговуючих боржника, а також поточних рахунків боржника на даний час; відомості про часткове або повне погашення боргу боржником (при наявності);  детальний розрахунок суми грошових вимог по заяві за видами заборгованості та строку їх виконання; довідки БТІ, МРЕВ, земельних ресурсів, державного технічного нагляду про наявність або відсутність майна, зареєстрованого за банкрутом, на момент подачі заяви про порушення справи про банкрутство.  

3. Зобов'язати боржника –подати до дати проведення підготовчого засідання відзив на заяву кредитора та докази надіслання його копії кредитору; подати належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан на даний час, в тому числі відомості про основні засоби, їх вартість, місце знаходження, баланс підприємства  за 2008 рік; оригінали статутних документів –для огляду у засіданні суду, їх  копії, засвідчені належним чином –до справи.

4. Дану ухвалу надіслати кредитору; боржнику (м. Луганськ, вул. Кірова, 49); Луганському обласному відділу з питань банкрутства.

          Визнати явку  представників кредитора та боржника у судове засідання  обов'язковою

                     Суддя                                                                         Т.С. Кірпа

                    Помічник судді                                                           М.С. Скрипник

4 прим.

1 -  до справи;

2 –кредитору;

3 –боржнику (м. Луганськ, вул. Кірова, 49);

4 - Луганському обласному відділу з питань банкрутства.

Вих. №

3 прим.

03.02.09.

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення29.01.2009
Оприлюднено03.03.2009
Номер документу3043395
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —20/1б

Постанова від 07.04.2009

Господарське

Луганський апеляційний господарський суд

Медуниця О.Є.

Ухвала від 03.03.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 16.03.2009

Господарське

Луганський апеляційний господарський суд

Медуниця О.Є.

Ухвала від 29.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 29.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 02.10.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 06.11.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 02.09.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 22.05.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 14.02.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні