Постанова
від 08.04.2013 по справі 815/2194/13-а
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/2194/13-а

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 квітня 2013 року Одеський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді Колесниченко О.В.,

при секретарі Бобровській О.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Одесі адміністративну справу за позовом Котовської об'єднаної державної податкової інспекції Одеської області Державної податкової служби до Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області про стягнення податкового боргу у розмірі 38 080, 21 грн., -

ВСТАНОВИВ:

З адміністративним позовом до суду звернулась Котовська об'єднана державна податкова інспекція Одеської області Державної податкової служби до Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області про стягнення податкового боргу у розмірі 38 080, 21 грн.

В судовому засіданні представник позивача позовні вимоги підтримав в повному обсязі, просив суд їх задовольнити з підстав викладених в адміністративному позові та зазначив, що 07.02.2012р. Котовська ОДПІ зверталась з листом № 674/10/24-00 до голови Борщівської сільської Ради Правенка В.П. з проханням розглянути на найближчій сесії сільської Раді питання щодо прийняття рішення про виділення коштів місцевого бюджету на сплату податкового боргу виробничого управління житлово-комунального господарства селища Борщі перед Зведеним бюджетом України. Однак, відповіді на даний лист Котовська ОДПІ так і не отримала, відповідно до ч.96.3 ст.96 ПК України дає можливість Котовській ОДПІ звернутись до суду із позовною заявою про звернення стягнення податкового боргу на кошти органу, в управлінні якого перебуває таке комунальне підприємство або його майно.

Відповідач був належним чином повідомлений про час та місце судового розгляду, однак на неодноразові вимоги суду в судове засідання не з'явився, про причини неявки суд не повідомив, проте надіслав на адресу суду письмові пояснення по суті спору, в яких просив суд надати допомогу у досягнення примирення по адміністративному позову Котовської об'єднаної державної податкової інспекції Одеської області Державної податкової служби до Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області про стягнення податкового боргу у розмірі 38 080, 21 грн., в обґрунтування пояснивши, що в бюджеті Борщівської сільської ради на 2013 не передбачено видатків на немає фінансових ресурсів на погашення податкових зобов'язань третіх осіб. Крім того, Борщівська сільська рада неодноразово у минулі роки спрямовувала кошти на ліквідацію боргів ВУЖКГ із заробітної плати та внесків до Пенсійного фонду. Крім того зазначили, що ВУЖКГ було створене як окрема юридична особа з власною печаткою та посадами керівника, відповідальність засновника передбачається новим Податковим кодексом з 2011 року, а борги ВУЖКГ виникли до липня 2010 року. Також зазначили, що за рішенням сесії с/ради від 22.07.2010 р. № 435-V діяльність ВУЖКС припинена як банкрута та створена ліквідаційна комісія.

Вислухавши пояснення представника позивача, дослідивши наявні в справі письмові докази, суд дійшов висновку про задоволення позовних вимог з наступних підстав.

Частиною другою статті 19 Конституції України зобов'язано органи державної влади та їх посадових осіб діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією України та Законами України.

Судом встановлено, що Виробниче управління житлово-комунального господарства селища Борщі зареєстроване Котовською районною державною адміністрацією Одеської області 22.01.1997р. за адресою: 66320, Одеська обл., Котовський р-н, с-ще Борщі, вул. Каштанова, буд. 1, про що зроблено реєстраційний запис в ЄДР № 15391200000000225. Засновником Виробничого управлінню житлово-комунального господарства селища Борщі Котовського району Одеської області є Борщівська сільська Рада народних депутатів Котовського району Одеської області.

ВУЖКГ с.Борщі є платником податків і зборів передбачених Податковим Кодексом України, його взято на податковий облік у Котовській ОДПІ 26.03.1997р. за №56.

Згідно матеріалів справи податкова заборгованість ВУЖКГ с.Борщі перед бюджетом складає всього 38 080,21 грн., яка виникла по наступних податках: податок на додану вартість - 18186,59 грн. - недоїмка, 680,06 грн. - пеня; податок з власників наземних транспортних засобів -1085, 23 грн. - недоїмка; земельний податок з юридичних осіб - 987,85 гри. - недоїмка, 11,95 грн. - пеня; комунальний податок - 510 грн. - недоїмка: інші збори за забруднення навколишнього природного середовища - 510 грн. - недоїмка; частина чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств - 7650 грн. - недоїмка; податок на прибуток підприємств та фінансових установ комунальної власності - 7618, 00 грн. - недоїмка; збір за спеціальне використання води - 500.53 грн. - недоїмка; надходження податків та зборів, які справлялися до 01 січня 2011 року, - 340,00 грн. - недоїмка.

Згідно п. 96.1. - 96.2.4 ст. 96 Податкового кодексу України у разі якщо сума коштів, отримана від продажу внесеного в податкову заставу майна комунального підприємства, не покриває суму його податкового боргу і витрат, пов'язаних з організацією та проведенням публічних торгів, або у разі відсутності у такого боржника власного майна, що відповідно до законодавства України може бути внесено в податкову заставу та відчужено, орган державної податкової служби зобов'язаний звернутися до органу місцевого самоврядування чи органу виконавчої влади, до сфери управління якого належить майно такого платника податків, з поданням щодо прийняття рішення про: виділення коштів місцевого бюджету на сплату податкового боргу такого платника податків. Рішення про фінансування таких витрат розглядається на найближчій сесії відповідної ради; затвердження плану досудової санації такого платника податків, який передбачає погашення його податкового боргу; ліквідацію такого платника податків та призначення ліквідаційної комісії; прийняття сесією відповідної ради рішення щодо порушення справи про банкрутство платника податків.

У разі якщо сума коштів, отримана від продажу внесеного в податкову заставу майна державного підприємства, яке не підлягає приватизації, у тому числі казенного підприємства, не покриває суму податкового боргу такого платника податків і витрат, пов'язаних з організацією та проведенням публічних торгів, або у разі відсутності майна, що відповідно до законодавства України може бути внесено в податкову заставу та відчужено, орган державної податкової служби зобов'язаний звернутися до органу виконавчої влади, до сфери управління якого належить такий платник податків, з поданням щодо прийняття рішення про: надання відповідної компенсації з бюджету за рахунок коштів, призначених для утримання такого органу виконавчої влади, до сфери управління якого належить такий платник податків; досудову санацію такого платника податків за рахунок коштів державного бюджету; ліквідацію такого платника податків та призначення ліквідаційної комісії; виключення платника податків із переліку об'єктів державної власності, які не підлягають приватизації відповідно до закону, з метою порушення справи про банкрутство, у порядку, встановленому законодавством України.

Судом встановлено, що відповідно до листа Борщівської сільської ради №13667/24-00 від 25.08.2010р. з 1 липня 2010 року, згідно рішення сесії сільської ради №435-У від 22 липня 2010 року, у зв'язку із відсутністю працівників на підприємстві, значною заборгованістю з заробітної плати та перед основними фондами ВУЖКГ с. Борщі припинило свою діяльність. Було створено ліквідаційну комісію по даному підприємству. Основні фонди вилучені, як комунальна власність сільської ради, та передані на баланс новоствореному підприємству «Борщівський водоканал» та сільській Раді.

На подання Котовської ОДПІ щодо прийняття рішення про виділення коштів в рахунок погашення податкового боргу ВУЖКГ с. Борщі, Борщівська сільська Рада надала інформацію в листі № 75 від 06 квітня 2010р. про те, що виділення коштів з місцевого бюджету на погашення боргів ВУЖКГ не є можливим.

17 серпня 2010 року Рішенням № 444-V Борщівської сільської Ради в зв'язку із ліквідацією ВУЖКГ с. Борщі та створенням нового комунального підприємства „Борщівський водоканал", тридцять другою сесією Борщівської сільської ради було вирішено: 1. Вилучити у ВУЖКГ с. Борщі земельну ділянку площею 2,973 га, на якій знаходяться об'єкти комунальної власності Борщівської сільської ради; 2. Вилучену земельну ділянку перевести до земель резерву сільської ради.

05 січня 2011р. третьою сесією Борщівської сільської ради було прийняте Рішення №35-VІ на підставі заяви голови ліквідаційної комісії ВУЖКГ с. Борщі Затики Г.А. та затверджений баланс ВУЖКГ с. Борщі про те, щоб: 1. Затвердити зведений баланс ВУЖКГ с. Борщі; 2. Голові сільської ради Правенко В.П. підготувати документи та подати на розгляд до господарського суду про визнання ВУЖКГ с. Борщі банкрутом; 3.Голові ліквідаційної комісії Затиці Г.А. спільно з постійною комісією з питань житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, торгівлі: провести передачу - майна ВУЖКГ с. Борщі згідно акту передачі директору КП «Борщівський водоканал» Діордієву В.В.

07.02.2012р. Котовська ОДПІ звернулась з листом № 674/10/24-00 до голови Борщівської сільської Ради Правенка В.П. з проханням розглянути на найближчій сесії сільської Раді питання щодо прийняття рішення про виділення коштів місцевого бюджету на сплату податкового боргу підприємства перед Зведеним бюджетом України, однак відповіді не отримала.

Відповідно до п. 96.3 ст. 96 Податкового кодексу України Відповідь щодо прийняття одного із зазначених у пунктах 96.1 та 96.2 цієї статті рішень надсилається органу державної податкової служби протягом 30 календарних днів з дня направлення звернення.

У разі неотримання зазначеної відповіді у визначений цим пунктом строк або отримання відповіді про відмову у задоволенні його вимог орган державної податкової служби зобов'язаний звернутися до суду із позовною заявою про звернення стягнення податкового боргу на кошти державного органу чи органу місцевого самоврядування, в управлінні якого перебуває таке державне (комунальне) підприємство або його майно.

Судом встановлено, що Котовською ОДШ розшукувалось майно боржника, на яке можливо звернути стягнення.

Відповідно до довідки Державної інспекції сільського господарства України №52/06/3997 від 17.12.2012р. згідно даних Єдиного державного реєстру держтехнагляду України по Одеській області за ВУЖКГ с. Борщі сільськогосподарська техніка не зареєстрована.

Відповідно до довідки Управління Державтоінспекції №1373 від 27.12.2012р. за ВУЖКГ с Борщі автотранспортні засоби не зареєстровані.

Відповідно до довідки №2407 від 13.12.2012р. Котовського міськрайонного бюро технічно:' інвентаризації та реєстрації об'єктів нерухомості, права власності на об'єкти нерухомого майна за ВУЖКГ с. Борщі не значиться.

Також розшукувалось майно Борщівської сільської ради, на яке можливо звернути стягнення.

Відповідно до довідки Котовського міськрайонного бюро технічної інвентаризації та реєстрації об'єктів нерухомості №2358 від, 10.12.2012 року, Борщівській сільській раді належить, майно по вул. Жовтневої революції, 22-6 на підставі свідоцтва про право власності, виданого виконавчим комітетом Борщівської сільської ради 21.06.2004р. згідно рішення виконкому №24 від 17.03.2004р.; нерухоме майно по вул. Жовтневої революції, на підставі свідоцтва про право власності, виданого виконавчим комітетом Борщівської сільської ради 22.03.2004р. згідно рішення виконкому №24 від 17.03.2004р.; чотирьохквартирний житловий будинок по вул. Обхідна, 2 на підставі свідоцтва про право комунальної власності, виданого виконавчий комітетом Борщівської ради 12.03.2010р., згідно рішення виконкому №12 від 22.02.2010р.

Відповідно до довідки Управління Державтоінспекції №1311 від 15.12.2012р. за Борщівською сільською радою автотранспортні засоби не зареєстровані

Підпунктом 16.1.4 п. 16.1 ст. 16 Податкового кодексу України передбачено обов'язок платників податків сплачувати податки та збори у строки та в розмірах, встановлених цим Кодексом.

Відповідно, органи державної податкової служби відповідно до пп. 20.1.28 п. 20.1 ст. 20 Податкового кодексу мають право застосовувати до платників податків фінансові (штрафні) санкції, стягувати до бюджетів та державних цільових фондів суми грошових зобов'язань та/або податкового боргу у випадках, порядку та розмірі, встановлених цим Кодексом, стягувати суми простроченої заборгованості суб'єкта господарювання перед державою (Автономною Республікою Крим чи територіальною громадою міста) за кредитом (позикою), залученим державою (Автономною Республікою Крим чи територіальною громадою міста) або під державну (місцеву) гарантію, а також за кредитом з бюджету в порядку, визначеному цим Кодексом.

Згідно пп.14.1.175 Податкового кодексу України податковий борг - сума грошового зобов'язання (з урахуванням штрафних санкцій за їх наявності), самостійно узгодженого платником податків або узгодженого в порядку оскарження, але не сплаченого у встановлений цим Кодексом строк, а також пеня, нарахована на суму такого грошового зобов'язання.

Таким чином, з урахуванням того, що відповідь на лист Котовської ОДПІ з проханням розглянути на найближчій сесії сільської Раді питання щодо прийняття рішення про виділення коштів місцевого бюджету на сплату податкового боргу підприємства перед Зведеним бюджетом України від Борщівської сільської ради Котовська ОДПІ так і не отримала протягом 30 календарних днів з дня направлення звернення, суд приходь до висновку, що Котовська ОДПІ у відповідності до п. 96.3 ст.96 ПК України звернулась до суду із позовною заявою про звернення стягнення податкового боргу на кошти органу, в управлінні якого перебуває таке комунальне підприємство або його майно, а саме щодо стягнення з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області боргу Виробничого управління житлово-комунального господарства селища Борщі. Таким чином, заявлені позовні вимоги є правомірними та підлягають задоволенню.

Відповідно до ч.1 ст.71 Кодексу адміністративного судочинства України кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення.

Згідно з ч. 1 ст. 69 та ч. 1 ст. 70 КАС України доказами в адміністративному судочинстві є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення осіб, які беруть участь у справі, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються судом на підставі пояснень сторін, третіх осіб та їхніх представників, показань свідків, письмових і речових доказів, висновків експертів. Належними є докази, які містять інформацію щодо предмету доказування.

Відповідно до ст. 86 КАС України, суд оцінює докази, які є у справі, за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на їх безпосередньому, всебічному, повному та об'єктивному дослідженні.

Згідно зі ст. 159 КАС України судове рішення повинно бути законним і обґрунтованим. Законним є рішення, ухвалене судом відповідно до норм матеріального права при дотриманні норм процесуального права. Обґрунтованим є рішення, ухвалене судом на підставі повно і всебічно з'ясованих обставин в адміністративній справі, підтверджених тими доказами, які були досліджені в судовому засіданні.

З урахуванням зазначеного, на підставі встановлених в судовому засіданні фактів та обставин, враховуючи, що мотивація та докази, наведені позивачем, дають адміністративному суду підстави для задоволення адміністративного позову повністю.

Керуючись ст.ст. 2, 7, 8, 9, 11, 86, 159 - 164, 167, 254 КАС України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Адміністративний позов Котовської об'єднаної державної податкової інспекції Одеської області Державної податкової служби до Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області про стягнення податкового боргу у розмірі 38 080, 21 грн., - задовольнити повністю.

Стягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ податок на додану вартість - 18186,59 грн. / вісімнадцять тисяч сто вісімдесят шість грн., 59 коп./ - недоїмка, 680,06 грн. / шістсот вісімдесят грн., 06 коп./ /одержувач УДКСУ в Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302 банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 14010100, р/р 31110029700294/.

Стягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ податок з власників наземних транспортних засобів - недоїмка 1085, 23 грн. / одна тисяча вісімдесят п'ять грн., 23 коп./ /одержувач УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 12020100, р/р 33219807700296/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ земельний податок з юридичних осіб - 987, 85 грн. / дев'ятсот вісімдесят сім грн., 85 коп./ - недоїмка, 11,95 грн. одинадцять грн., 95 коп./ - пеня /одержувач УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 13050100, р/р 33216811700296/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ комунальний податок - 510, 00 грн. /п'ятсот десять грн. 00 коп./ - недоїмка / одержувач - УДКСУ у Котовському район ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код 16010200, р/р 33210828700296/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ Інші збори за забруднення навколишнього природного середовища - 510 грн. / п'ятсот десять грн., 00 коп./ - недоїмка /одержувач - УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 19050204, р/р 33117329700296/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ Частину чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств - 7650 грн. / сім тисяч шістсот п'ятдесят грн., 00 коп./ - недоїмка /одержувач - УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 21010302, р/р 33210862700296/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ Податок на прибуток підприємств та фінансових установ комунальної власності - 7618, 00 грн. / сім тисяч шістсот вісімнадцять грн., 00 коп./ - недоїмка /одержувач - УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 11020202, р/р 33210806700296/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ Збір за спеціальне використання води - 500,53 грн. / п'ятсот грн., 53 коп./ - недоїмка /одержувач - УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 13020100, р/р 33114357700294/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ Надходження податків та зборів, які справлялися до 01 січня 2011 року, - 340,00 грн. / триста сорок грн., 00 коп./ - недоїмка /одержувач - УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області код 37984302 банк ГУДКСУ в Одеській області МФО 828011, код платежу 21081400 р/р 31115080700294/.

Постанову може бути оскаржено до Одеського апеляційного адміністративного суду шляхом подачі апеляційної скарги через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Апеляційна скарга на постанову суду першої інстанції подається протягом десяти днів з дня її проголошення. У разі застосування судом частини третьої статті 160 цього Кодексу, а також прийняття постанови у письмовому провадженні апеляційна скарга подається протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.

Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Повний текст постанови був виготовлений та підписаний 08.04.2013 року.

Суддя О.В. Колесниченко

03 квітня 2013 року м. Одеса

Адміністративний позов Котовської об'єднаної державної податкової інспекції Одеської області Державної податкової служби до Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області про стягнення податкового боргу у розмірі 38 080, 21 грн., - задовольнити повністю.

Стягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ податок на додану вартість - 18186,59 грн. / вісімнадцять тисяч сто вісімдесят шість грн., 59 коп./ - недоїмка, 680,06 грн. / шістсот вісімдесят грн., 06 коп./ /одержувач УДКСУ в Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302 банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 14010100, р/р 31110029700294/.

Стягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ податок з власників наземних транспортних засобів - недоїмка 1085, 23 грн. / одна тисяча вісімдесят п'ять грн., 23 коп./ /одержувач УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 12020100, р/р 33219807700296/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ земельний податок з юридичних осіб - 987, 85 грн. / дев'ятсот вісімдесят сім грн., 85 коп./ - недоїмка, 11,95 грн. одинадцять грн., 95 коп./ - пеня /одержувач УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 13050100, р/р 33216811700296/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ комунальний податок - 510, 00 грн. /п'ятсот десять грн. 00 коп./ - недоїмка / одержувач - УДКСУ у Котовському район ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код 16010200, р/р 33210828700296/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ Інші збори за забруднення навколишнього природного середовища - 510 грн. / п'ятсот десять грн., 00 коп./ - недоїмка /одержувач - УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 19050204, р/р 33117329700296/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ Частину чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств - 7650 грн. / сім тисяч шістсот п'ятдесят грн., 00 коп./ - недоїмка /одержувач - УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 21010302, р/р 33210862700296/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ Податок на прибуток підприємств та фінансових установ комунальної власності - 7618, 00 грн. / сім тисяч шістсот вісімнадцять грн., 00 коп./ - недоїмка /одержувач - УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 11020202, р/р 33210806700296/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ Збір за спеціальне використання води - 500,53 грн. / п'ятсот грн., 53 коп./ - недоїмка /одержувач - УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області, код 37984302, банк ГУДКСУ в Одеській області, МФО 828011, код платежу 13020100, р/р 33114357700294/.

Cтягнути з Борщівської сільської ради Котовського району Одеської області /код ЄДРПОУ 04379775/ Надходження податків та зборів, які справлялися до 01 січня 2011 року, - 340,00 грн. / триста сорок грн., 00 коп./ - недоїмка /одержувач - УДКСУ у Котовському районі ГУДКСУ в Одеській області код 37984302 банк ГУДКСУ в Одеській області МФО 828011, код платежу 21081400 р/р 31115080700294/.

08 квітня 2013 року

.

Дата ухвалення рішення08.04.2013
Оприлюднено10.04.2013
Номер документу30546464
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/2194/13-а

Ухвала від 11.02.2014

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Танасогло Т.М.

Ухвала від 05.06.2013

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Танасогло Т.М.

Ухвала від 16.04.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Степашко О.І.

Ухвала від 09.04.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Степашко О.І.

Постанова від 11.02.2014

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Танасогло Т.М.

Ухвала від 05.06.2013

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Танасогло Т.М.

Постанова від 08.04.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Колесниченко О. В.

Ухвала від 20.03.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Колесниченко О. В.

Ухвала від 20.03.2013

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Колесниченко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні