Постанова
від 09.04.2013 по справі 19/5007/1422-б/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

Від "09" квітня 2013 р. Справа № 19/5007/1422-Б/12.

За заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" (м.Житомир)

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" (м.Житомир)

про визнання банкрутом

Присутні:

- від боржника: Сушков В.В. - голова ліквідаційної комісії

Присутній: Карпішин С.В., дов. від 21.01.2012р. - представник ПП "Компанії "Нові інвестиційні технології"

Присутній: Комісарчук О.В. аудитор (за прав. серія АГД № 827141 вид ГАИ МВД УВД Житомира від 28.05.1993 р.)

Суддя Макаревич В.А.

Ухвалою господарського суду від 19.12.2012 року порушено провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" (м.Житомир) в порядку статті 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (в редакції чинній до 18.01.2013р. включно).

З 19.01.2013 року набрав чинності Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 22 грудня 2011 року № 4212-VI, яким внесено зміни до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 14 травня 1992 року за № 2343-XII.

Відповідно до п. 1-1 Прикінцевих та перехідних положень Закону № 2343-XII від 14 травня 1992 року із змінами та доповненнями, положення цього Закону застосовуються господарськими судами під час розгляду справ про банкрутство, провадження в яких порушено після набрання чинності цим Законом.

Абзацом третім п.1-1 вищезазначених положень передбачено, що положення цього закону, які регулюють ліквідаційну процедуру, застосовуються господарськими судами під час розгляду справ про банкрутство, провадження у яких порушено до набрання чинності цим Законом, якщо на момент набрання ним чинності господарським судом не було прийнято постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

З огляду на те, що на момент набрання чинності Законом України від 22 грудня 2011 року № 4212-VI, яким внесено зміни до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 14 травня 1992 року за № 2343-XII господарським судом не було прийнято постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, судом застосовуються положення Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 14 травня 1992 року за № 2343-XII із змінами та доповненнями в редакції , чинній з 19.01.2013 року.

09.04.2013р. до суду надійшли:

- від голови ліквідаційної комісії (арбітражного керуючого) Сушкова В.В. копії документів згідно супровідного листа (вх.5688 від 09.04.2013р.) та заява на участь у справі про банкрутство від 09.04.2013р., копія ліцензії на право провадження діяльності арбітражного керуючого (вх.02-20/253/13 від 09.04.2013р.).

- від директора ПП "Компанія "Нові інвестиційні технології" надійшло письмове клопотання про призначення ліквідатором ТОВ "Гранд Бізнес Груп" арбітражного керуючого Сушкова В.В.

Дослідивши матеріали справи, заслухавши пояснення представників ініціюючого кредитора, господарський суд, -

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" зареєстроване Виконавчим комітетом Житомирської міської ради 31.01.2007р., про що свідчить свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи, серія А 01 №466704 (а.с.124, т.1).

Згідно п.3.1. статуту Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" (нова редакція), товариство створюється з метою об"єднання матеріальних, фінансових та інших ресурсів учасника для здійснення товариством господарської діяльності та з метою отримання прибутку, що розподіляється його учасником.

Учасником товариства є Приватне підприємство "Компанія "Нові інвестиційні технології" - Житомирська область, Житомирський район, с. Лука, вул. Шкільна, буд 7, ідентифікаційний код 36083076 (п. 4.2.1 змін до статуту, а.с.103, т.1).

Відповідно до п. 13.1.1 статуту ТОВ "Благо-Інвест", товариство ліквідується:

- за рішенням її учасників або органу товариства, уповноваженого на це установчим документом, в тому числі у зв"язку із закінченням строку, на який було створено товариство, досягненням мети, для якої його створено, а також в інших випадках, передбачених установчим документом;

- за рішенням суду про визнання судом недійсною державної реєстрації товариства через допущені при її створенні порушення, які не можна усунути , а також в інших випадках, встановлених законом.

Згідно з ч. 1 ст. 104 ЦК України, юридична особа припиняється в результаті передачі всього майна, прав та обов'язків іншим юридичним особам - правонаступникам (злиття, приєднання, поділу, перетворення) або в результаті ліквідації.

Відповідно до ч. 1 ст. 105 ЦК України, учасники юридичної особи, суд або орган, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, зобов'язані негайно письмово повідомити про це орган, що здійснює державну реєстрацію, який вносить до ЄДР відомості про те, що юридична особа перебуває у процесі припинення.

Відповідно до вимог ч. 4 ст.105 Цивільного кодексу України, комісія з припинення юридичної особи поміщає в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення юридичної особи та про порядок і строк заявлення кредиторами вимог до неї. Цей строк не може становити менше двох місяців з дня публікації повідомлення про припинення юридичної особи.

Згідно з ч. 1 ст. 110 ЦК України, юридична особа ліквідується за рішенням її учасників або органу юридичної особи, уповноваженого на це установчими документами, в тому числі, у зв'язку із закінченням строку, на який було створено юридичну особу, досягнення мети, для якої її створено, а також в інших випадках, передбачених установчими документами.

Відповідно до ч. 3 ст. 110 ЦК України, якщо вартості майна юридичної особи недостатньо для задоволення вимог кредиторів, вона ліквідується відповідно до закону про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 111 Цивільного кодексу України, ліквідаційна комісія після закінчення строку для пред'явлення вимог кредиторами складає проміжний ліквідаційний баланс, який містить відомості про склад майна юридичної особи, що ліквідується перелік пред'явлених кредиторами вимог, а також про результати їх розгляду. Проміжний ліквідаційний баланс затверджується учасниками юридичної особи або органом, який прийняв рішення про ліквідацію юридичної особи.

Відповідно до ч. 5 ст. 60 Господарського кодексу України, ліквідаційна комісія оцінює наявне майно суб'єкта господарювання, який ліквідується і розраховується з кредиторами, складає ліквідаційний баланс та подає його власнику або органу, який призначив ліквідаційну комісію. Достовірність та повнота ліквідаційного балансу повинні бути перевірені у встановленому законодавством порядку.

Як вбачається з протоколу зборів засновників ТОВ "Гранд Бізнес Груп" від 23.04.2012р., засновником було прийнято рішення ліквідувати ТОВ "Гранд Бізнес Груп", прийняти вимоги кредиторів до 06.07.2012р., повідомити виконавчі служби про прийняте рішення про припинення Товариства шляхом ліквідації та передачі виконавчих документів на підставі ст. 49 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", а також створено ліквідаційну комісію у складі: голови ліквідаційної комісії - Павлової Аліни Олександрівни та членів ліквідаційної комісії: Карпішина Сергія Володимировича та Вірьовкіна Олександра Ігоровича (а.с.7-9, т.1).

Відповідно до рішення №4/12 від 04.12.2012р. учасника (засновника) боржника було вирішено:

1) скасувати склад комісії з припинення ТОВ "Гранд Бізнес Груп" в особі голови комісії з припинення Павлової Аліни Олександрівни, членів комісії Карпішина Сергія Володимировича та Вірьовкіна Олександра Ігоровича;

2) призначити головою комісії з припинення ТОВ "Гранд Бізнес Груп" Сушкова Віктора Васильовича (а.с.10, т.1).

Згідно витягу з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців внесено запис, що боржник перебуває в стані припинення підприємницької діяльності (а.с. 11-13, т.1).

Відповідно до рішення власника ТОВ "Гранд Бізнес Груп" №23/11 від 23.11.2012р. було вирішено затвердити проміжний ліквідаційний баланс від 23.11.2012р. та у зв'язку з тим, що відповідно до проміжного ліквідаційного балансу майна підприємства не вистачає для погашення кредиторської заборгованості, звернутися до господарського суду Житомирської області із заявою про порушення справи про визнання банкрутом на підставі ст.51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (а.с.27, т 1).

Ухвалою господарського суду Житомирської області від 19.12.2012 року порушено провадження у справі № 19/5007/1422-Б/12 про визнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" (м. Житомир) на підставі ст. 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (в редакції чинній до 18.01.2013р. включно).

Згідно п.1 ст. 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (в редакції чинній до 18.01.2013р. включно), якщо вартості майна боржника - юридичної особи, щодо якого прийнято рішення про ліквідацію, недостатньо для задоволення вимог кредиторів, така юридична особа ліквідується в порядку, передбаченому цим Законом. У разі виявлення зазначених обставин ліквідатор (ліквідаційна комісія) зобов"язані звернутися в господарський суд із заявою про порушення справи про банкрутство такої юридичної особи.

Разом з тим, на момент прийняття постанови про визнання боржника банкрутом, суд враховує що Законом України "Про внесення змін до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 22.12.2011 р. № 4212-VI внесено зміни до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 14.05.1992р. № 2343-XII, викладено його в новій редакції.

У ч. 1 ст. 37 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (із змінами та доповненнями в редакції чинній з 19.01.2013.) встановлено, що господарський суд приймає постанову про визнання боржника банкрутом і відкриває ліквідаційну процедуру у випадках, передбачених цим Законом.

Згідно п.2, 3 ст. 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (із змінами та доповненнями в редакції чинній з 19.01.2013.) за результатами розгляду заяви про порушення справи про банкрутство юридичної особи, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторів, господарський суд визнає боржника, який ліквідується банкрутом, відкриває ліквідаційну процедуру, призначає ліквідатора в порядку, встановленому цим Законом для призначення розпорядника майна. Обов'язки ліквідатора можуть бути покладені на голову ліквідаційної комісії (ліквідатора) незалежно від наявності у нього статусу арбітражного керуючого .

Кредитори мають право заявити свої вимоги до боржника, який ліквідується у місячний строк з дня офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника, який ліквідується банкрутом.

Як вбачається з матеріалів даної справи оголошення про ліквідацію ТОВ "Гранд Бізнес Груп" було опубліковано в "Бюлетені державної реєстрації" №211 (11) від 24 квітня 2012р. (а.с. 25, т.1).

В офіційному друкованому засобі масової інформації - газеті "Голос України" №88 (5338) від 17.05.2012р. розміщено оголошення про ліквідацію ТОВ "Гранд Бізнес Груп", склад ліквідаційної комісії та визначено строк звернення кредиторів з вимогами до боржника, а саме: протягом двох місяців із дня опублікування оголошення (а.с.14, т.1).

З матеріалів справи вбачається, що згідно проміжного ліквідаційного балансу, загальна кредиторська заборгованість Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" складає 4151078,12 грн.

Загальна вартість активів підприємства - боржника складає 3116698,45грн., з яких дебіторська заборгованість становить 2771796,74 грн.

Згідно довідок:

- Управління Державтоінспекції УМВС України в Житомирській області №6/2547 від 25.07.2012р., вбачається, що за боржником згідно бази даних АІПС "Автомобіль" ДАІ УМВС України в Житомирській області, транспортні засоби серед зареєстрованих не значаться (а.с. 101, т. 1);

- КП "Житомирське обласне міжміське бюро технічної інвентаризації №2043 від 10.07.2012р. право власності на нерухоме майно за боржником згідно Реєстру прав власності на нерухоме майно, не зареєстровано (а.с. 101, т.1);

- Головного управління Держкомзему у Житомирській області №3191/08/22-12 від 09.07.2012р., за боржником, земельні ділянки на території Житомирської області не обліковуються (а.с. 102 т. 1);

- Інспекції державного технічного нагляду Держтехнагляд №12954/06-12/01/23-03 від 27.12.2012р., за боржником сільськогосподарська техніка в інспекції Держтехнагляду області не зареєстрована (а.с. 100, т.1).

Довідка боржника від 21.02.2013р. свідчить про відсутність заборгованості по заробітній платі перед працівниками ТОВ "Гранд Бізнес Груп" (а.с. 147, т.1).

22.02.2013р. до суду надійшов аудиторський висновок (звіт незалежного аудитора) щодо фінансово-господарського стану ТОВ "Гранд Бізнес Груп" станом на 14.12.2012р.

Як вбачається із висновку незалежного аудитора, станом на 14.12.2012р. вартості майна ТОВ "Гранд Бізнес Груп" недостатньо для задоволення вимог кредиторів; дані бухгалтерського обліку ТОВ "Гранд Бізнес Груп" свідчать про відсутність фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства (а.с.42, т.2).

Присутній в судовому засіданні аудитор надав в судовому засіданні усні пояснення стосовно поданого аудиторського висновку Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" (м.Житомир), а саме усно зазначив, що в результаті перевірки було встановлено :

загальна сума активів (графа 280 балансу становить 3198 тис. грн., а загальна сума зобов'язань (графа 430, 480, 620) становить 4441 тис. грн., тобто власний капітал Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" (м. Житомир) станом на 14.12.2012 року складає (-1243) тис. грн.

Також, зазначив, що дані бухгалтерського обліку Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп", станом на 14.12.2012 року свідчать про відсутність фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства. Та станом на 14.12.2012 року, вартості майна Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" недостатньо для задоволення вимог кредиторів.

Дослідивши матеріали справи, в сукупності відповідно до ст. 43 ГПК України та на предмет їх відповідності вимогам Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (із змінами та доповненнями), господарський суд прийшов до висновку, що майновий та фінансовий стан боржника підтверджує той факт, що останній не може самостійно ліквідувати борг перед своїми кредиторами, а тому погашення заборгованості має відбуватися не інакше, як через процедуру ліквідації відповідно до норм Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Господарським судом враховано, що пунктом 1 ст. 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (із змінами та доповненнями) - (далі Закон) кандидатура арбітражного керуючого для виконання повноважень керуючого санацією або ліквідатора визначається судом за клопотанням комітету кредиторів, а у разі відсутності такого клопотання - за ініціативою суду, крім випадків, передбачених цим Законом.

Також судом враховано, що згідно п.3 ст. 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (із змінами та доповненнями в редакції чинній з 19.01.2013.) обов'язки ліквідатора можуть бути покладені на голову ліквідаційної комісії (ліквідатора) незалежно від наявності у нього статусу арбітражного керуючого .

09.04.2013 до суду від директора ПП "Компанія "Нові інвестиційні технології" надійшло письмове клопотання про призначення ліквідатором ТОВ "Гранд Бізнес Груп" арбітражного керуючого Сушкова В.В.

09.04.2013р. до суду від арбітражного керуючого Сушкова В.В. надійшла заява на участь у справі в якості ліквідатора. Право провадження діяльності арбітражного керуючого підтверджується ліцензією серії АВ № 600768 від 04.05.2012р.

Присутній у судовому засіданні арбітражний керуючий Сушков В.В. надав згоду на призначення його ліквідатором по справі.

Враховуючи ст.ст. 37, 38, 95 Закону господарський суд приймає постанову про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури строком на дванадцять місяців.

Згідно ст. 95 Закону кредитори мають право заявити свої вимоги до боржника, який ліквідується, у місячний строк з дня офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника, який ліквідується, банкрутом. Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає.

Відповідно до статті 38 Закону з дня прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, зокрема, припиняється нарахування неустойки (штрафу, пені), процентів та інших економічних санкцій за всіма видами заборгованості банкрута; скасовується арешт, накладений на майно боржника, чи інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається; вимоги за зобов"язаннями боржника, визнаного банкрутом, що виникли під час проведення процедур банкрутства, можуть пред"являтися тільки в межах ліквідаційної процедури протягом двох місяців з дня офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури. Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає. Кредитори, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, не є конкурсними, а їх вимоги погашаються в шосту чергу в ліквідаційній процедурі.

Відповідно до п.1.7 ст. 49 Закону України "Про виконавче провадження" визнання господарським судом боржника банкрутом є підставою для закінчення виконавчого провадження. При цьому згідно п.4 ст. 49 Закону України "Про виконавче провадження" виконавчий документ надсилається до господарського суду, який прийняв постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 37- 48, ст. 95, п.1-1 Прикінцевих та перехідних положень Закону України №2343-XII від 14.05.1992р "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (зі змінами та доповненнями в редакції чинній з 19.01.2013.) , ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб - підприємців", ст.ст. 104-105, 110-111 ЦК України, ст.60 ГК України, ст. 86 ГПК України, господарський суд,

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати банкрутом Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп", яке зареєстроване Виконавчим комітетом Житомирської міської ради Житомирської області 31.01.2007р.; юридична адреса: 10008, м. Житомир, Корольовський район, вулиця Хлібна, будинок 9, офіс 4, ідентифікаційний код 34900502.

2. Відкрити ліквідаційну процедуру Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" (м. Житомир) строком на дванадцять місяців до 09.04.2014р. включно.

3. Призначити ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" ( м. Житомир) арбітражного керуючого Сушкова Віктора Васильовича (ідентифікаційний номер 2460022419), який має ліцензію на право провадження діяльності арбітражного керуючого серії АВ № 600768 від 04.05.2012р. та мешкає за адресою: м. Житомир, вул. Офіцерська, буд. 12, кв. 29.

4. Підприємницьку діяльність банкрута завершити.

5. Строк виконання всіх грошових зобов'язань банкрута та зобов'язання щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів) вважається таким, що настав.

6. Припинити нарахування неустойки (штрафу, пені), процентів та інших економічних санкцій по всіх видах заборгованості.

7. Припинити повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та розпорядження його майном з 09.04.2013р.

8. Скасувати арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, та інші обмеження щодо розпорядження майном боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

9. Ліквідатору банкрута Сушкову В.В. відповідно до вимог ч.ч.3, 4 ст.38 Закону України №2343-XII від 14.05.1992р "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (зі змінами та доповненнями в редакції чинній з 19.01.2013.) з урахуванням ч.1 Прикінцевих та перехідних положень здійснити офіційне оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури в офіційних друкованих органах; докази публікації оголошення надати до суду.

10. Призначити засідання суду для з'ясування стану здійснення ліквідаційної процедури банкрута на 11.06.2013р. - 09:20 год. в приміщенні господарського суду Житомирської області (м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, кім. №409) для розгляду звіту ліквідатора про проведену роботу .

11. Ліквідатору Сушкову В.В. надати до суду докази офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури в офіційних друкованих органах відповідно до вимог ч.ч.3, 4 ст.38 Закону України №2343-XII від 14.05.1992р "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (зі змінами та доповненнями в редакції чинній з 19.01.2013.) з урахуванням ч.1 Прикінцевих та перехідних положень; здійснити заходи ліквідаційної процедури згідно чинного законодавства та надати до господарського суду докази здійснення повноважень ліквідатора (ст.41 Закону) в наступне засідання суду, в тому числі :

- звіт про хід виконання ліквідаційної процедури; до звіту ліквідатора повинні додаватись докази вчинення ліквідатором дій по виявленню активів та пасивів боржника;

- матеріали інвентаризації майнових активів банкрута, віднесених до ліквідаційної маси;

- аналіз фінансового становища банкрута;

- докази виявлення документів банкрута, які відповідно до нормативно-правових документів підлягають обов'язковому зберіганню;

- надати докази припинення трудових відносини підприємства-банкрута з найманими працівниками відповідно до законодавства України про працю;

- акт прийому-передачі бухгалтерської та іншої документації банкрута, печатки, штампів, матеріальних та інших цінностей банкрута від колишніх посадових осіб банкрута; надати докази користування печаткою та штампом банкрута;

- відомості про стан та рух коштів на рахунках боржника в установах банків, що його обслуговують; докази закриття рахунків банкрута, у разі їх наявності та номер основного рахунку, що використовується при проведенні ліквідаційної процедури;

- надати інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо наявності/відсутності записів про державну реєстрацію права власності або іншого речового права на нерухоме майно боржника; щодо наявності/відсутності записів про обтяження речових прав на нерухоме майно;

- реєстр вимог кредиторів, складений з врахуванням вимог статті 45 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та відповідно до методичних рекомендацій щодо заповнення реєстру вимог кредиторів, затверджених наказом Міністерства економіки України № 788 від 02.07.2010 р.;

- за результатами проведеної роботи, згідно ст. 46 зазначеного Закону, подати ліквідаційний баланс, звіт про проведену роботу та інші матеріали, що свідчать про виконання ліквідатором покладених на нього обов'язків (докази, що свідчать про відсутність ліквідаційної маси; реєстр вимог кредиторів з зазначенням сум, які є неможливими до погашення; пояснювальну записку ліквідатора до ліквідаційного балансу);

- вчинити дії, що є обов'язковими відповідно до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" для внесення запису про ліквідатора як особу, уповноважену діяти від імені боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" ( м. Житомир) без довіреності, у тому числі підписувати договори, надати докази їх виконання; надати докази звернення з відповідною заявою до державного реєстратора для внесення до ЄДР юридичних та фізичних осіб - підприємців запису про ліквідатора банкрута Сушкова В.В., як керівника юридичної особи, особу, уповноважену представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами та особу, яка має право вчиняти від імені юридичної особи дії без довіреності, у тому числі підписувати договори;

- надати витяг з ЄДР юридичних та фізичних осіб - підприємців, з внесеними до нього відомостями щодо ліквідатора банкрута Сушкова В.В., як керівника юридичної особи, особу, уповноважену представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами та особу, яка має право вчиняти від імені юридичної особи дії без довіреності, у тому числі підписувати договори;

12. Державному реєстратору Виконавчого комітету Житомирської міської ради внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Гранд Бізнес Груп" (Житомир) та надіслати витяг з ЄДР про внесений запис згідно запиту.

13. Викликати ліквідатора та представників кредиторів в засідання суду .

Суддя Макаревич В.А.

Віддрукувати:

1 - в справу

2 - боржнику - реком з повідом.

3 - державному реєстратору Житомирської міської ради - реком. разом із запитом

4 - Відділу з питань банкрутства Голов. упр. юстиції

5 - Корольовському ВДВС Житомирського МУЮ - реком.

6 - ПП "Компанія "Нові інвестиційні технології" - Житомирський р-н, с. Лука, вул. Шкільна, буд.7

7 - ліквідатору Сушкову В.В. (або наручно під розпис в журналі)

8 - ДПІ у м.Житомирі Житомирськ. обл. ДПС - реком.

Дата ухвалення рішення09.04.2013
Оприлюднено16.04.2013
Номер документу30670256
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/5007/1422-б/12

Ухвала від 17.10.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 25.09.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 17.07.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 17.07.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 13.06.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 09.04.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 18.03.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 21.01.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 13.01.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 30.12.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні