Ухвала
від 20.02.2009 по справі 22/96б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22/96б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

Іменем України

          

20.02.09                                                                                 Справа № 22/96б.

Суддя Ковалінас М.Ю, при секретарі Добродзій Є.В.,

розглянувши матеріали справи за заявою

кредитора - Управління Пенсійного фонду України в Новопсковському районі

                  Луганської області

боржника  - Товариства з обмеженою відповідальністю "Донцівське",

                  с. Донцівка  Новопсковського району  Луганської області

Про банкрутство

В присутності представників сторін:

від кредиторів:

- Головіна Н.В., дов. №292/8/10 від 15.01.09. (Старобільська МДПІ);

- Літвінова О.Є., дов. №22/7-433 від 16.02.09. (Новопсковський районний центр зайнятості);

- Скребцова М.В., дов. №1121/09-10 від 16.02.09. (УПФУ  в Новопсковському районі);

від банкрута - ліквідатор - Колєжук А.С.

Обставини справи: банкрутство, ліквідаційна процедура за нормами ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (далі за текстом - Закон), розгляд звіту ліквідатора.

Відповідно до ст. 77 Господарського процесуального кодексу України у судовому засіданні 17.02.09. було оголошено перерву до 20.02.09. до 11 годин 30 хвилин.

          Розглянувши матеріали справи, додатково надані, вислухавши ліквідатора та представників кредиторів, суд      

                                                           в с т а н о в и в:

Постановою господарського суду Луганської області від 04.10.04., боржника  - Товариство з обмеженою відповідальністю "Донцівське", с. Донцівка Новопсковського району Луганської області, визнано банкрутом в порядку ст. 52 Закону, відкрито ліквідаційну процедуру.

Ухвалою від 27.01.06. у справі №22/96б новим ліквідатором судом призначено  арбітражного керуючого Колєжука А.С.,  на якого покладено встановлені Законом обов'язки та повноваження по проведенню ліквідаційної процедури, у тому числі й щодо подання на розгляд суду звіту за підсумками проведення ліквідаційної процедури відповідно до вимог ст. ст. 32,             52 Закону.           Ліквідатор Колєжук А.С. представив на розгляд суду за супровідним листом б/н від 16.02.09. підсумковий звіт б/н станом на 13.02.09. про проведення ліквідаційної процедури, ліквідаційний баланс банкрута - ТОВ "Донцівське", с. Донцівка Новопсковського району Луганської області, станом на 13.02.09., та інші матеріали, які свідчать про вжиті ним заходи під час здійснення ліквідаційної процедури, відповідно до вимог ст. ст. 32, 52 Закону.

Ліквідатором також надано суду протокол засідання комітету кредиторів б/н від 13.02.09., згідно якого комітетом розглянуто та затверджено звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс банкрута й прийнято рішення звернутися до суду з клопотанням про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута, ліквідацію банкрута, як юридичної особи.

З матеріалів наявних у справі та наданих суду ліквідатором Колєжуком А.С., зокрема його звіту б/н станом на 13.02.09., ліквідаційного балансу банкрута станом на 13.02.09., а також інших документів, вбачається що під час проведення ліквідаційної процедури, ліквідатором було виявлено та реалізовано майно банкрута, а кошти, отримані від його реалізації та залишок коштів з рахунку банкрута, витрачено на погашення заборгованості, згідно ст. 31 Закону, зокрема частково погашено вимоги першої черги, пов'язані з проведенням ліквідаційної процедури, решту вимог не погашено у зв'язку з недостатністю на це коштів та відсутністю майнових активів.

З наданого ліквідатором Колєжуком А.С. звіту б/н станом 13.02.09., ліквідаційного балансу банкрута - ТОВ "Донцівське", с. Донцівка Новопсковського району Луганської області, станом на 13.02.09. та доданих до них матеріалів, в тому числі довідок Бюро технічної інвентаризації Новопсковської районної ради Луганської області, смт. Новопсков Луганської області, №170 від 13.02.09.; Відділення РЕР м. Старобільськ (підпорядковане УДАІ) УМВС України в Луганській області, м. Старобільськ Луганської області, №65/19-195 від 29.01.09.; Відділу держкомзему у Новопсковському районі Луганської області, смт. Новопсков Луганської області, №01-01-11/327 від 23.12.08. та Інспекції Держтехнагляду Новопсковського району Луганської області, смт. Новопсков Луганської області, б/н від 29.01.09., вбачається, що за банкрутом на праві власності нерухомого майна, транспортних засобів, земельних ділянок тракторів та сільськогосподарської техніки не зареєстровано.

Згідно корінця повідомлення про закриття рахунків платника податків у фінансовій установі б/н від 22.12.08. рахунки банкрута у Луганській філії ЗАТ КБ "ПриватБанк" закрито 22.12.08.

По балансу основних та обігових засобів, інших активів, а також майна, яке підлягає реалізації у даний час не має, тому на думку ліквідатора та членів комітету кредиторів підприємство - банкрут, слід ліквідувати, як юридичну особу (протокол засідання комітету кредиторів б/н від 13.02.09. та клопотання ліквідатора, без номеру та без дати).

          У даному засіданні, суд, заслухавши пояснення ліквідатора та представників кредиторів, оцінивши матеріали надані за звітом, дійшов висновку, що ліквідатором здійснені необхідні заходи щодо проведення ліквідаційної процедури, порушень під час проведення ліквідаційної процедури не встановлено, у зв'язку з викладеним суд вважає можливим затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута.

          Оскільки встановлено, що у даний час майно, за рахунок реалізації якого може бути задоволено грошові вимоги кредиторів, відсутнє, банкрут - Товариство з обмеженою відповідальністю "Донцівське", с. Донцівка Новопсковського району Луганської області, вул. Радянська, 26, ідентифікаційний код 30733855, підлягає ліквідації як юридична особа.

Згідно п. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вимоги кредиторів, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

За таких обставин, провадження у справі припиняється, мораторій на задоволення вимог кредиторів скасовується.

          На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 1, 3-1, 12, 22-34, п. 6 ст. 40, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. ст. 80, 86, 87 ГПК України, суд

у х в а л и в:

1.Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута - Товариства з обмеженою відповідальністю "Донцівське", с. Донцівка Новопсковського району Луганської області, вул. Радянська, 26, ідентифікаційний код 30733855.

2.Ліквідувати банкрута - Товариство з обмеженою відповідальністю "Донцівське", с. Донцівка Новопсковського району Луганської області, вул. Радянська, 26, ідентифікаційний код 30733855, як юридичну особу.

          

3.Провадження у справі припинити та скасувати мораторій на задоволення вимог кредиторів.

          

4.У зв'язку з ліквідацією банкрута, зобов'язати:

          - Головне управління статистики у Луганській області - виключити банкрута із Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України;

                              - Державного реєстратора - Новопсковську районну державну адміністрацію Луганської області - в порядку ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" провести державну реєстрацію припинення юридичної особи - Товариства з обмеженою відповідальністю "Донцівське", с. Донцівка Новопсковського району Луганської області, вул. Радянська, 26, ідентифікаційний код 30733855;

          - ВАТ "Державний Ощадний банк України" в особі філії - Новопсковське відділення №3124, смт. Новопсков Луганської області, та АБ "Український комунальний банк",                   м. Луганськ, - припинити розрахунково - касове обслуговування банкрута - Товариства з обмеженою відповідальністю "Донцівське", с. Донцівка Новопсковського району Луганської області, вул. Радянська, 26, ідентифікаційний код 30733855, та закрити його рахунки.

          5.Дану ухвалу надіслати:

- кредиторам:

- Управлінню Пенсійного фонду України в Новопсковському районі Луганської області;

- Новопсковському районному центру зайнятості Луганської області;

- Новопсковському відділенню Старобільської міжрайонної державної податкової інспекції Луганської області;

- Відділенню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Білокуракинському та Новопсковському районах Луганської області;

- Товариству з обмеженою відповідальністю “Луганське енергетичне об'єднання” в особі Північної філії, м. Щастя, м. Луганськ;- Прокопенку М.П. (92334, с. Донцівка Новопсковського району Луганської області, вул. Гагаріна, 12);

- гр. Прокопенко Л.С. (92334, с. Донцівка Новопсковського району Луганської області,                     вул. Гагаріна, 6);

- Азарову С.В. (с. Камянка Луганської області, вул. Октябрська, 6);

- банкруту;

- ліквідатору Колєжуку А.С.;

- Луганському обласному відділу з питань банкрутства.- Державному реєстратору - Новопсковській районній державній адміністрації Луганської області;

- Відділу Державної виконавчої служби Новопсковського районного управління юстиції Луганської області;

- Головному управлінню статистики у Луганській області;

- Відкритому акціонерному товариству "Державний Ощадний банк України" в особі філії - Новопсковське відділення №3124   (92300, смт. Новопсков Луганської області, пров. Поштовий, 1);

- Акціонерному банку "Український комунальний банк" (91055, м. Луганськ, вул. Шевченко В.В., 18а);   

- засновникам (за адресою банкрута).

Суддя                                                                                М.Ю. Ковалінас

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення20.02.2009
Оприлюднено11.03.2009
Номер документу3083419
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —22/96б

Постанова від 14.07.2011

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Запорощенко М.Д.

Ухвала від 30.06.2011

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Запорощенко М.Д.

Ухвала від 01.07.2011

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Запорощенко М.Д.

Ухвала від 19.05.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 21.03.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Постанова від 20.01.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 21.12.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 20.02.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 23.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 23.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні