Ухвала
від 13.05.2013 по справі 349/767/13-ц
РОГАТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 349/767/13-ц

Провадження № 2/349/260/13

У Х В А Л А

13 травня 2013 року м. Рогатин

Суддя Рогатинського районного суду Івано-Франківської області Лошак О.О. перевіривши позовну заяву Державного територіально-галузевого об'єднання «Львівська залізниця» до Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області, ОСОБА_1, третьої особи - Підмихайлівської сільської ради Рогатинського району Івано-Франківської області про визнання незаконним і скасування розпорядження Рогатинської районної державної адміністрації та визнання недійсним державного акту на право власності на землю, -

в с т а н о в и в :

Державне територіально-галузеве об'єднання «Львівська залізниця» звернулося в суд із позовом в якому просить: визнати незаконним і скасувати розпорядження Рогатинської районної державної адміністрації від 19.12.2008 року № 333 «Про погодження проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) із земель КСП Агрофірми «Золотий колос» та передачу земельних ділянок (паїв) у власність» в частині передачі у власність ОСОБА_1 земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, та визнати недійсним державний акт на право власності на землю виданий ОСОБА_1

Справа підлягає розгляду в Рогатинському районному суді Івано-Франківської області в порядку цивільного судочинства.

Позовна заява відповідає вимогам ст. 119 ЦПК України.

До позовної заяви додано її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви позивачу не виявлено.

Із викладеного вбачається, що справа підлягає розгляду у попередньому судовому засіданні.

Керуючись ст. 122,127,128 ЦПК України, суддя, -

у х в а л и в:

Відкрити провадження у справі за позовом Державного територіально-галузевого об'єднання «Львівська залізниця» до Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області, ОСОБА_1, третьої особи - Підмихайлівської сільської ради Рогатинського району Івано-Франківської області про визнання незаконним та скасування розпорядження Рогатинської районної державної адміністрації та визнання недійсним державного акту на право власності на землю.

Призначити попереднє судове засідання на 07 червня 2013 року о 15 год. 00 хв. в приміщенні Рогатинського районного суду Івано-Франківської області, в залі судових засідань № 4, що за адресою: м. Рогатин вул. Галицька, 40.

Направити відповідачам копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати їм подати у строк до 07 червня 2013 року письмові заперечення проти позову з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються.

Копію ухвали направити сторонам по справі.

Ухвала в частині відкриття провадження у справі з недотриманням правил підсудності може бути оскаржена протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали до апеляційного суду Івано-Франківської області через Рогатинський районний суд Івано-Франківської області. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.О.Лошак

СудРогатинський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення13.05.2013
Оприлюднено28.05.2013
Номер документу31114525
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —349/767/13-ц

Ухвала від 07.06.2013

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Лошак О. О.

Рішення від 25.11.2013

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Лошак О. О.

Ухвала від 13.05.2013

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Лошак О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні