Ухвала
від 07.06.2013 по справі 349/767/13-ц
РОГАТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 349/767/13-ц

Провадження № 2/349/260/13

У Х В А Л А

07 червня 2013 року м. Рогатин

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

в складі головуючого судді Лошак О.О.

з участю секретаря Мартиновської І.П.

представника позивача ОСОБА_1

розглянувши у відкритому попередньому судовому засіданні в залі суду №4 в м. Рогатині цивільну справу за позовом Державного територіально-галузевого об'єднання «Львівська залізниця» до ОСОБА_2 районної державної адміністрації, ОСОБА_3, третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Підмихайлівської сільської ради про визнання незаконним та скасування розпорядження ОСОБА_2 РДА від 19.12.2008 року №333 в частині передачі у власність ОСОБА_3 земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та визнання недійсним Державного Акта на землю,-

в с т а н о в и в :

Державне територіально-галузеве об'єднання «Львівська залізниця» звернулося до Рогатинського районного суду із позовом до ОСОБА_2 районної державної адміністрації, ОСОБА_3, третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Підмихайлівської сільської ради про визнання незаконним та скасування розпорядження ОСОБА_2 РДА від 19.12.2008 року №333 в частині передачі у власність ОСОБА_3 земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та визнання недійсним Державного Акта на землю.

У попередньому судовому засіданні представник позивача позов підтримав повністю із підстав, наведених у позовній заяві, подав клопотання про витребування у відділі Держземагенства в ОСОБА_2 районі Державного Акта, виданого на ім'я ОСОБА_3, залучення відділу Держземагенства в ОСОБА_2 районі до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору.

Представник відповідача ОСОБА_2 РДА, представник Підмихайлівської сільської ради, ОСОБА_3 у попереднє судове засідання не прибули і про причину своєї неявки суд не повідомили, хоча про день, час і місце слухання справи були повідомлені в установленому законом порядку.

У ході підготовки справи до судового розгляду проведені наступні дії:

1) вирішено питання про склад осіб , які будуть брати участь у справі.

Підстав для ухвалення судового рішення в попередньому судовому засіданні немає. Визначено дату для призначення справи до судового розгляду на 25 червня 2013 року.

Суд, вивчивши клопотання представника позивача про витребування доказів, залучення до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору відділу Держземагенства в ОСОБА_2 районі, приходить до висновку, що клопотання слід задовольнити.

У випадку, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є труднощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази. Докази, які вимагає суд, направляються до суду безпосередньо.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі у справі за клопотанням сторін, якщо рішення у справі може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї із сторін.

На підставі наведеного, керуючись ст.130,156, 64, 137,191 ЦПК України суд,-

у х в а л и в:

Залучити до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору відділ Дерземагенства у ОСОБА_2 районі (м.Рогатин, вул.Галицька, буд.№65).

Цивільну справу за позовом Державного територіально-галузевого об'єднання «Львівська залізниця» до ОСОБА_2 районної державної адміністрації, ОСОБА_3, третіх осіб на стороні відповідачів, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору - Підмихайлівської сільської ради, відділу Держземагенства в ОСОБА_2 районі про визнання незаконним та скасування розпорядження ОСОБА_2 РДА від 19.12.2008 року №333 в частині передачі у власність ОСОБА_3 земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та визнання недійсним Державного акта на землю призначити до судового розгляду на 13 год. 30 хв. 25 червня 2013 року в приміщенні Рогатинського районного суду Івано-Франківської області в залі судових засідань №4 в м. Рогатині по вул. Галицькій,40.

Про день, час та місце розгляду справи по суті представника позивача повідомити під розписку, іншим учасникам направити судові повістки, відділу Держземагенства в ОСОБА_2 районі направити копію даної ухвали, копію позовної заяви, доданих до неї документів.

Витребувати з відділу Держземагенства в ОСОБА_2 районі (м.Рогатин, вул. Галицька, 65 ) належним чином завірену копію Державного Акта, виданого на ім'я ОСОБА_3

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на ухвалу можуть бути включенні в апеляційну скаргу на рішення суду.

Головуючий: О.О.Лошак

СудРогатинський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення07.06.2013
Оприлюднено06.02.2017
Номер документу64451458
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —349/767/13-ц

Ухвала від 07.06.2013

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Лошак О. О.

Рішення від 25.11.2013

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Лошак О. О.

Ухвала від 13.05.2013

Цивільне

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області

Лошак О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні