Ухвала
від 08.07.2013 по справі 755/15814/13-ц
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/15814/13-ц

У Х В А Л А

"08" липня 2013 р. суддя Дніпровського районного суду міста Києва Ластовка Н.Д., вивчивши заяву про забезпечення доказів по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за договором та визнання права власності на нерухоме майно,-

В С Т А Н О В И В :

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду з вказаною позовною заявою.

Ухвалою Дніпровського районного суду міста Києва від 08.07.2013 року відкрито провадження у вказаній справі.

Позивач подав до суду заяву про забезпечення доказів, посилаючись на те, що заявлений позов носить майновий характер, задоволення позову можливе за рахунок майна, належного Відповідачу, але інформація про майновий стан фізичної особи є конфіденційною і може бути розголошена іншим особам лише з дозволу цієї особи. У своїй заяві позивач посилається на те, що відповідач усілякими способами ухиляється від контактів зі стороною позивача і відповідного дозволу на отримання такої інформації не надає, а отже у позивача наявні складнощі в отриманні та поданні до суду доказів, які підтверджують наявність у відповідача певного майна.

Позивач просить забезпечити докази шляхом витребування з Реєстраційної служби Головного управління юстиції в м. Києві (01001, м. Київ, пров. Музейний, 2-Д) відомостей про нерухоме майно, яке на праві власності належить відповідачу ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1).

Крім цього, позивач просить забезпечити докази шляхом витребування з Державного агентства земельних ресурсів України (03680, м. Київ, вул. Народного ополчення, 3) відомостей про земельні ділянки, які на праві власності належать відповідачу ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1).

Також позивач просить забезпечити докази шляхом витребування з Головного управління Держземагенства України в м. Києві (03113, м. Київ, вул. Дегтярівська, 51) відомостей про земельні ділянки на території м. Києва, які на праві власності належать відповідачу ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1).

Одночасно позивач просить витребувати з Головного управління Держземагенства України в Київській області (03115, м. Київ, вул. Серпова, 3/14) відомості про земельні ділянки на території Київської області, які на праві власності належать відповідачу ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1).

Крім цього, позивач просить забезпечити докази шляхом витребування з Головного управління Держземагенства України в Кіровоградській області (25006, м. Кіровоград, вул. Тімірязєва, 84) відомостей про земельні ділянки на території Кіровоградської області, які на праві власності належать відповідачу ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1).

Також позивач просить витребувати з Управління ДАІ ГУМВС України в м. Києві (01030, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 54) відомості про транспортні засоби, які на праві власності належать відповідачу ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1).

Відповідно до ч. 1 ст. 133 ЦПК України особи, які беруть участь у справі і вважають, що подання потрібних доказів є неможливим або у них є складнощі в поданні цих доказів, мають право заявити клопотання про забезпечення доказів.

Згідно з ч. 2 ст. 133 ЦПК України одним із способів забезпечення судом доказів є витребування цих доказів.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність забезпечення доказів, оскільки у позивача виникли складнощі в поданні цих доказів.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст.ст. 133, 135 і 137 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Заяву про забезпечення доказів по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за договором та визнання права власності на нерухоме майно - задовольнити.

Витребувати з Реєстраційної служби Головного управління юстиції в м. Києві (01001, м. Київ, пров. Музейний, 2-Д) відомості про нерухоме майно, яке на праві власності належить відповідачу ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1).

Витребувати з Державного агентства земельних ресурсів України (03680, м. Київ, вул. Народного ополчення, 3) відомості про земельні ділянки, які на праві власності належать відповідачу ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1).

Витребувати з Головного управління Держземагенства України в м. Києві (03113, м. Київ, вул. Дегтярівська, 51) відомості про земельні ділянки на території м. Києва, які на праві власності належать відповідачу ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1).

Витребувати з Головного управління Держземагенства України в Київській області (03115, м. Київ, вул. Серпова, 3/14) відомості про земельні ділянки на території Київської області, які на праві власності належать відповідачу ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1).

Витребувати з Головного управління Держземагенства України в Кіровоградській області (25006, м. Кіровоград, вул. Тімірязєва, 84) відомості про земельні ділянки на території Кіровоградської області, які на праві власності належать відповідачу ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1).

Витребувати з Управління ДАІ ГУМВС України в м. Києві (01030, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 54) відомості про транспортні засоби, які на праві власності належать відповідачу ОСОБА_2 (ІПН НОМЕР_1).

У випадку неможливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлений судом строк, особи зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом двох днів з дня отримання ухвали.

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов'язку подати суду докази.

За правилами, встановленими ч. 4 ст. 135 ЦПК України, оскарження ухвали про забезпечення доказів не зупиняє її виконання, а також не перешкоджає розгляду справи.

Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: Н. Д. Ластовка

СудДніпровський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення08.07.2013
Оприлюднено09.07.2013
Номер документу32261263
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —755/15814/13-ц

Ухвала від 25.04.2013

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Ластовка Н. Д.

Рішення від 17.06.2014

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Ластовка Н. Д.

Ухвала від 24.10.2013

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Ластовка Н. Д.

Ухвала від 10.09.2013

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Ластовка Н. Д.

Ухвала від 08.07.2013

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Ластовка Н. Д.

Ухвала від 08.07.2013

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Ластовка Н. Д.

Ухвала від 08.07.2013

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Ластовка Н. Д.

Ухвала від 08.07.2013

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Ластовка Н. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні