Ухвала
від 05.07.2013 по справі 812/5782/13-а
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

11.5

УХВАЛА

Про відкриття провадження в адміністративній справі

(після виправлення недоліків у позовній заяві)

05 липня 2013 року Справа № 812/5782/13-а

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Мирончук Н.В., розглянувши матеріали адміністративного позову Малого приватного підприємства «Дорофей» до Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Луганській області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, - Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасні будівельні технології» про зобов'язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

27 червня 2013 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Малого приватного підприємства «Дорофей» до Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Луганській області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, - Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасні будівельні технології» про зобов'язання вчинити певні дії.

Ухвалою суду від 03 липня 2013 року вказаний позов залишено без руху для усунення недоліків позовної заяви. Позивач усунув недоліки позовної заяви у встановлений судом строк.

Адміністративний позов відповідає вимогам, встановленим статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України і вказаний позов належить розглядати в порядку адміністративного судочинства.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження у адміністративній справі не вбачається.

Відповідно до ст. 110 КАС України суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи. З цією метою суд може витребувати документи та інші матеріали.

Керуючись ст. 107, 110 Кодексу адміністративного судочинства України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Малого приватного підприємства «Дорофей» до Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Луганській області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, - Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасні будівельні технології» про зобов'язання вчинити певні дії.

Призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 11 липня 2013 року о 12:00 у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: м. Луганськ, вул. Поштова, 1.

Запропонувати позивачу надати оригінали документів, які додані до позовної заяви в копіях, - для огляду в судовому засіданні.

Зобов'язати відповідача - суб'єкта владних повноважень, - у разі заперечень проти позову надати суду письмові заперечення проти позову та всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті оскаржуваного рішення; оригінал постанови про арешт коштів ТОВ «Сучасні будівельні технології», що містяться на р/р №26004026305980, відкритому у Луганській філії АТ «Банк «Фінанси та кредит» - для огляду у судовому засіданні та належним чином завірену копію вказаної постанови - для приєднання до матеріалів справи.

Судове засідання буде проведено одноособово суддею Луганського окружного адміністративного суду Мирончук Н.В.

Копію ухвали надіслати сторонам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки, встановлені статтями 49,51 КАС України.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає.

СуддяН.В. Мирончук

Дата ухвалення рішення05.07.2013
Оприлюднено19.07.2013
Номер документу32474207
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/5782/13-а

Постанова від 18.07.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.В. Мирончук

Ухвала від 18.07.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.В. Мирончук

Ухвала від 11.07.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.В. Мирончук

Ухвала від 05.07.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.В. Мирончук

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні