Ухвала
від 12.08.2013 по справі 699/1089/13-ц
КОРСУНЬ-ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 699/1089/13-ц

У Х В А Л А

"12" серпня 2013 р. Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді Побережної Н. П,

при секретарі Могильна І. В.,

представник позивача ОСОБА_1,

представник відповідача Катеруші О.П.,

розглянувши у відкритому попередньому судовому засідання в місті м. Корсунь-Шевченківський цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до Реєстраційна служба Корсунь-Шевченківського районного управління юстиції Черкаської області про визнання права власності на земельну діляну (пай), та зобов'язання здійснити державну реєстрацію права власності -

В С Т А Н О В И В:

12.08.2013 року по справі було проведено попереднє судове засідання, в ході якого перевірено виконання вимог ст.ст. 127-130 ЦПК України, також з'ясовано, що позивач не відмовляється від позову, не бажає укласти мирову угоду або передати справу на розгляд до третейського суду.

Представник відповідача в попередньому судовому засіданні проти позову ОСОБА_3 заперечував та вказав, що він не є належним відповідачем у даній справі та вважає, що належним відповідачем має бути Завадівська сільська рада Корсунь - Шевченківського району. Також, представник відповідача заявив клопотання про залучення до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, Управління Держкомземагенства в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області.

Представник позивача в судовому засіданні заперечував щодо заміни відповідача та про залучення співвідповідача - Завадівську сільську раду, оскільки вважає, що сільською радою не оспорюється право власності на земельну ділянку. Щодо залучення до участі в справі третьої особи Управління Держкомземагенства представник позивача також заперечував.

Проведені інші підготовчі дії: витребувані необхідні документи, якими обґрунтовуються доводи заявлених вимог та заперечень.

Керуючись ст.ст. 33, 130, 156 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, Управління Держкомземагенства в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області.

Витребувати від позивача документи, що підтверджують відмову Управління Держкомземагенства в Корсунь - Шевченківському районі у видачі дубліката державного акту на земельну ділянку.

Витребувати у третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Управління Держкомземагенства в Корсунь - Шевченківському районі копію поземельної книги щодо земельної ділянки за державним актом на право приватної власності на землю серії ІІІ-ЧР №030323, виданого 28.02.2003 року на підставі рішення Завадівської сільської ради від 16.08.2001 року №32, власник вказана ОСОБА_3, розмір ділянки - 3,00 га, призначення - ведення товарного сільськогосподарського виробництва, зареєстрований у Книзі записів державних актів на право приватної власності на землю №87.

Підготовку справи до судового розгляду вважати закінченою.

Призначити справу до судового розгляду 19.08.2013 на 11:00 в приміщенні Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області за адресою м. Корсунь-Шевченківський, вул. Гагаріна, 61/4.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Н. П. Побережна

СудКорсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення12.08.2013
Оприлюднено19.08.2013
Номер документу32968732
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —699/1089/13-ц

Рішення від 28.08.2013

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

Рішення від 28.08.2013

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

Ухвала від 19.08.2013

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

Ухвала від 12.08.2013

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

Ухвала від 02.08.2013

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні