Ухвала
від 19.08.2013 по справі 699/1089/13-ц
КОРСУНЬ-ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 699/1089/13-ц

Номер провадження 2/699/370/13

УХВАЛА

19.08.2013 м.Корсунь-Шевченківський

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді Побережної Н. П,

при секретарі Могильна І. В.,

представник позивача ОСОБА_1,

представник відповідача Катеруші О.П.,

розглянувши у відкритому попередньому судовому засідання в місті м. Корсунь-Шевченківський цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до Реєстраційна служба Корсунь-Шевченківського районного управління юстиції Черкаської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, Управління Держкомземагенства в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області про визнання права власності на земельну діляну (пай), та зобов'язання здійснити державну реєстрацію права власності -

В С Т А Н О В И В:

12.08.2013 року по справі було проведено попереднє судове засідання, в ході якого перевірено виконання вимог ст.ст. 127-130 ЦПК України, також з'ясовано, що позивач не відмовляється від позову, не бажає укласти мирову угоду або передати справу на розгляд до третейського суду.

Представник відповідача в попередньому судовому засіданні проти позову ОСОБА_3 заперечував та вказав, що він не є належним відповідачем у даній справі та вважає, що належним відповідачем має бути Завадівська сільська рада Корсунь - Шевченківського району. Також, представник відповідача заявив клопотання про залучення до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, Управління Держкомземагенства в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області.

Представник позивача в судовому засіданні заперечував щодо заміни відповідача та про залучення співвідповідача - Завадівську сільську раду, оскільки вважає, що сільською радою не оспорюється право власності на земельну ділянку. Щодо залучення до участі в справі третьої особи Управління Держкомземагенства представник позивача також заперечував.

19.08.2013 року представник позивача до початку судового розгляду подав клопотання про залучення співвідповідача Завадівську сільську раду, мотивуючи своє клопотання тим, що земельна ділянка, яка є предметом позову знаходиться в адміністративних межах Завадівської сільської ради.

Представник відповідача не заперечував щодо задоволення клопотання.

Суд вважає, що клопотання належить до задоволення, оскільки визначати відповідачів це право позивача.

Керуючись ст.ст. 33, 168 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі співвідповідача Завадівську сільську раду Корсунь - Шевченківського району Черкаської області.

Направити копії ухвали Завадівській сільській раді разом з копією позовної заяви та доданих до неї документів, та роз'яснити про їх право надати письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Зобов'язати сторони подати свої докази чи повідомити про них суд до початку розгляду справи по суті. Сторони до початку розгляду справи по суті, зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Роз'яснити сторонам, що у разі неявки сторони без поважних причин або неповідомлення причин неявки, з'ясування обставин у справі буде проводитися на підставі доказів, про подання яких було заявлено до початку розгляду справи по суті.

Роз'яснити, що заява про виклик свідка та клопотання про витребування доказів мають бути подані до початку розгляду справи по суті. До клопотання повинні бути долучені відомості про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі. До клопотання про забезпечення позову додається документ про плату судового збору.

Призначити справу до судового розгляду 28.08.2013 на 15-30 год. в приміщенні Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області за адресою м. Корсунь-Шевченківський, вул. Гагаріна, 61/4.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Побережна Н. П.

СудКорсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення19.08.2013
Оприлюднено29.08.2013
Номер документу33154836
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —699/1089/13-ц

Рішення від 28.08.2013

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

Рішення від 28.08.2013

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

Ухвала від 19.08.2013

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

Ухвала від 12.08.2013

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

Ухвала від 02.08.2013

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Побережна Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні