Ухвала
від 04.09.2013 по справі 810/4738/13-а
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

   КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД У Х В А Л А про відкриття провадження в адміністративній справі за зверненням органів державної податкової служби та митних органів 04 вересня 2013 року           810/4738/13-а Суддя Київського окружного адміністративного суду Леонтович А.М., перевіривши матеріали подання Білоцерківської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів Київської області до Виробничого приватного підприємства «Меблева Фабрика «Модерн» про зупинення видаткових операцій на рахунках платника податків - В С Т А Н О В И В: Білоцерківська об'єднана державна податкова інспекція ГУ Міндоходів Київської області звернулась до Київського окружного адміністративного суду з поданням про зупинення видаткових операцій на рахунках платника податків - Виробничого приватного підприємства «Меблева Фабрика «Модерн» у зв'язку із відмовою у наданні майна для опису у податкову заставу. Спір виник із публічно-правових відносин та відповідно до статей 3, 4 та 17 Кодексу адміністративного судочинства України належить до юрисдикції адміністративних судів і підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства. Подання подано з підстав, передбачених пунктом другим частини першої статті 1833 Кодексу адміністративного судочинства України з додержанням вимог, встановлених частиною другою вказаної статті. Підстави для відмови у прийнятті подання та відмови у відкритті провадження у справі - відсутні. Враховуючи те, що положеннями статті 1833 Кодексу адміністративного судочинства України передбачені скорочені строки розгляду подання, суд, на підставі статті 38 Кодексу адміністративного судочинства України, вважає за необхідне застосувати винятковий засіб надсилання особам, які беруть участь у справі, судових повідомлень - засобами телефонного зв'язку та телеграмами. На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 99, 105-106, 160, 165, 1833 КАС   України, суд, - У Х В А Л И В: Відкрити провадження у справі за поданням Білоцерківської об`єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Київській області про зупинення видаткових операцій на рахунках Виробничого приватного підприємства «Меблева Фабрика «Модерн». Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на  06 вересня 2013 року о 09 год. 00 хв. в приміщенні Київського окружного адміністративного суду за адресою: місто Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 10-й поверх, кабінет 1016. Запропонувати відповідачу невідкладно, не пізніше дати та часу судового розгляду, подати суду письмові заперечення проти подання та всі докази на їх підтвердження, які наявні у платника податків. У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі. Повідомити сторін про дату, час та місце судового розгляду засобами телефонного зв'язку. Ухвала набирає законної сили з моменту її постановлення та оскарженню не підлягає. Суддя                                                                                 Леонтович А.М.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.09.2013
Оприлюднено05.09.2013
Номер документу33297596
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/4738/13-а

Ухвала від 12.11.2013

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Мацедонська В.Е.

Постанова від 06.09.2013

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Леонтович А.М.

Ухвала від 04.09.2013

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Леонтович А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні