Ухвала
від 04.09.2013 по справі 916/2046/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

"04" вересня 2013 р.Справа № 916/2046/13 Господарський суд Одеської області у складі судді Лічмана Л.В.

при секретарі судового засідання Бєлих К.В.

за участю представників учасників процесу:

від позивача: ОСОБА_1,

від відповідача: Булгакова Т.В.,

розглядаючи у відкритому судовому засіданні справу за позовом ОСОБА_3 до Товариства з обмеженою відповідальністю „Арабиан-Одессей" про скасування рішення загальних зборів та державної реєстрації змін до статуту,

встановив:

Ухвалою господарського суду Одеської області від 19.08.2013 р. розгляд справи відкладено на 04.092013 р.; повторно зобов'язано позивача надати витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з відомостями про Товариство з обмеженою відповідальністю „Арабиан-Одессей" станом на теперішній час; докази наявності у Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції статусу юридичної особи; повторно зобов'язано Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції надіслати до суду копію реєстраційної справи Товариства з обмеженою відповідальністю „Арабиан-Одессей" (код 35357150).

В позовній заяві ОСОБА_3 зазначено Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

Згідно ч.1 ст.27 ГПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора. Якщо господарський суд при прийнятті позовної заяви, вчиненні дій по підготовці справи до розгляду або під час розгляду справи встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права і обов'язки осіб, що не є стороною у справі, господарський суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Приймаючи до уваги викладене, те, що рішення суду по даній справі ніяким чином не впливає на права та обов'язки Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції, господарський суд відмовляє у його залученні до участі у справі.

Крім того, в процесі розгляду справи № 916/2046/13 виникла необхідність вислухати особисті пояснення ОСОБА_3 та ОСОБА_4 як учасників Товариства з обмеженою відповідальністю „Арабиан-Одессей".

Відповідно до ст.30 ГПК України в судовому процесі можуть брати участь посадові особи та інші працівники підприємств, установ, організацій, державних та інших органів, коли їх викликано для дачі пояснень з питань, що виникають під час розгляду справи. Ці особи мають право знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, брати участь в огляді та дослідженні доказів. Зазначені особи зобов'язані з'явитись до господарського суду на його виклик, сповістити про знані їм відомості та обставини у справі, подати на вимогу господарського суду пояснення в письмовій формі.

Приймаючи до уваги зазначене, господарський суд вважає за необхідне викликати названих вище осіб в засідання суду в порядку ст.30 ГПК України, у зв'язку з чим відкладає розгляд справи на іншу дату.

Керуючись ст.ст.27,30,77,86 Господарського процесуального кодексу України, ухвалив:

1. Відмовити ОСОБА_3 у залученні Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору до участі у справі.

2. Відкласти розгляд справи на 16 вересня 2013 р. о 17:15. Засідання суду відбудеться у приміщенні господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр. Шевченка, 29, в залі засідань № 16 (п'ятий поверх, каб. № 505), тел. 307-988.

3. Викликати у судове засідання ОСОБА_3 та ОСОБА_4 для дачі пояснень.

4. Зобов'язати представників сторін повідомити викликаних осіб про час та місце проведення наступного судового засідання.

5. Явку учасників судового процесу визнати обов'язковою.

Суддя Лічман Л.В.

Дата ухвалення рішення04.09.2013
Оприлюднено06.09.2013
Номер документу33322479
СудочинствоГосподарське
Сутьскасування рішення загальних зборів та державної реєстрації змін до статуту

Судовий реєстр по справі —916/2046/13

Ухвала від 22.10.2013

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Величко Т.А.

Постанова від 05.11.2013

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Величко Т.А.

Ухвала від 09.10.2013

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Величко Т.А.

Рішення від 23.09.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лічман Л.В.

Ухвала від 04.09.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лічман Л.В.

Ухвала від 19.08.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лічман Л.В.

Ухвала від 02.08.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лічман Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні