Ухвала
від 10.09.2013 по справі 913/2388/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ 91016, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел./факс 55-17-32, inbox@lg.arbitr.gov.ua


УХВАЛА

про порушення провадження у справі

10 вересня 2013 року Справа № 913/2388/13

Провадження №9пн/913/2388/13

Суддя Ворожцов А.Г., розглянувши матеріали за позовом

Прокурора Слов'яносербського району Луганської області, смт. Слов'яносербськ Луганської області

до першого відповідача - Відділу освіти, молоді та спорту Слов 'яносербської районної державної адміністрації Луганської області, смт. Слов'яносербськ Луганської області

другого відповідача - Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1, смт. Слов'яносербськ Луганської області

третього відповідача - Фізичної особи - підприємця ОСОБА_2, м. Алчевськ Луганської області

четвертого відповідача - Фізичної особи - підприємця ОСОБА_3, смт. Слов'яносербськ Луганської області

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Управління Державної казначейської служби у Слов'яносербському районі Луганської області, смт. Слов'яносербськ Луганської області

про визнання недійсним рішення комітету з конкурсних торгів, визнання недійсними договорів та стягнення 73 787 грн. 99 коп.

в с т а н о в и в:

10.09.2013 до господарського суду Луганської області звернувся Прокурор Слов'яносербського району Луганської області з позовною заявою до першого відповідача - Відділу освіти, молоді та спорту Слов'яносербської районної державної адміністрації Луганської області, смт. Слов'яносербськ Луганської області, другого відповідача - Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1, смт. Слов'яносербськ Луганської області, третього відповідача - Фізичної особи - підприємця ОСОБА_2, м. Алчевськ Луганської області, четвертого відповідача - Фізичної особи - підприємця ОСОБА_3, смт. Слов'яносербськ Луганської області, з вимогами визнати недійсним рішення комітету з конкурсних торгів щодо визначення переможця на закупівлю м'ясопродуктів (продукти готові, ковбаси, консерви), визнати недійсними договори та стягнути 73 787 грн. 99 коп. з другого, третього та четвертого відповідачів на користь першого відповідача.

Подані позивачем матеріали є достатніми для прийняття позовної заяви до судового розгляду.

Позивачем разом з позовними вимогами заявлено клопотання про залучення Управління Державної казначейської служби у Слов'яносербському районі Луганської області, смт. Слов'яносербськ Луганської області, в якості третьої особи.

Відповідно до приписів ч. 1 ст. 27 Господарського процесуального кодексу України до прийняття рішення господарським судом до участі у справі можуть бути залучені треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін або прокурора або з ініціативи господарського суду.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, користуються процесуальними правами і несуть процесуальні обов'язки сторін, крім права на зміну підстави і предмета позову, збільшення чи зменшення розміру позовних вимог, а також на відмову від позову або визнання позову.

Таким чином, у зв'язку з тим, що рішення по справі може вплинути на їх права та обов'язки, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача:

- Управління Державної казначейської служби у Слов'яносербському районі Луганської області, Луганська область, смт. Слов'яносербськ, вул. Гагаріна, 36.

Керуючись статтями 27, 61, 64-68 Господарського процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в:

1.Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

2. Залучити до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача:

- Управління Державної казначейської служби у Слов'яносербському районі Луганської області, Луганська область, смт. Слов'яносербськ, вул. Гагаріна, 36.

3. Розгляд справи призначити на 25.09.2013 о 10 год. 40 хв.

4. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду в кімнаті № 335.

5. Зобов'язати:

прокурора - надати: письмові заперечення на відзиви відповідачів та третьої особи, документальне підтвердження заперечень; письмове пояснення щодо обрання статусу відповідача для Відділу освіти, молоді та спорту Слов'яносербської районної державної адміністрації Луганської області із нормативним обґрунтуванням; фіскальні чеки на підтвердження направлення листів із позовною заявою та доданих до неї документів відповідачам та третій особі;

відповідачів - надати: відзив на позовну заяву, докази його надсилання позивачу, документальне та нормативно-правове обґрунтування заперечень; документи, що підтверджують статус юридичної особи або фізичної особи - підприємця (відповідне Положення, свідоцтво, тощо), довідку щодо внесення до ЄДРПОУ (оригінали - для огляду у судовому засіданні, копії до справи), оригінали документації конкурсу на закупівлю м'ясопродуктів (продукти готові, ковбаси, консерви) (для огляду у судовому засіданні, відсутніх у матеріалах справи - копії до справи) , за наявністю заперечень по справі, надати документальне підтвердження;

3-ю особу - надати: пояснення на позовну заяву, документальне та нормативно-правове обґрунтування, документи, що підтверджують статус юридичної особи (Статут, відповідне Положення тощо), довідку щодо внесення до ЄДРПОУ (оригінали - для огляду у судовому засіданні, копії до справи).

6.Зобов'язати Реєстраційну службу Слов'яносербського районного управління юстиції Луганської області: на день слухання справи подати розширені витяги про наявність або відсутність у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців інформації щодо:

- Відділу освіти, молоді та спорту Слов'яносербської районної державної адміністрації Луганської області, Луганська область, смт. Слов'яносербськ, вул. Гагаріна, 36, ідентифікаційний код 02141785;

- Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1, АДРЕСА_3, ідентифікаційний номер НОМЕР_1;

- Фізичної особи - підприємця ОСОБА_3, АДРЕСА_4, ідентифікаційний номер НОМЕР_2.

7. Зобов'язати Реєстраційну службу Алчевського міського управління юстиції Луганської області: на день слухання справи подати розширені витяги про наявність або відсутність у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців інформації щодо:

- Фізичної особи - підприємця ОСОБА_2, АДРЕСА_1, ідентифікаційний номер НОМЕР_3.

8. Зобов'язати Відділ адресно-довідкової роботи УДМС України в Луганській області в строк до 25.09.2013 подати господарському суду довідку відповідно про місце проживання відповідачів:

- ОСОБА_1, АДРЕСА_3, ідентифікаційний номер НОМЕР_1;

- ОСОБА_3, АДРЕСА_4, ідентифікаційний номер НОМЕР_2.

- ОСОБА_2, АДРЕСА_1, ідентифікаційний номер НОМЕР_3.

Явка повноважних представників сторін в засідання суду обов'язкова.

Суддя А.Г.Ворожцов

Надр. 11 прим.

1- до справи

2- позивачу (93701, Луганська обл., Слов'яносербський район, вул. Леніна, 68);

3 - першому відповідачу - (93701, Луганська обл., Слов'яносербський район, вул. Гагаріна, 36);

4 - другому відповідачу - (АДРЕСА_3);

5 - третьому відповідачу - (АДРЕСА_1);

6 - четвертому відповідачу - (АДРЕСА_4);

7 - третій особі - (93701, Луганська обл., Слов'яносербський район, вул. Гагаріна, 36);

8 - Реєстраційній службі Слов'яносербського районного управління юстиції Луганської області (93700 Луганська обл., Слов'яносербський р., смт Слов'яносербськ, пров. Центральний, 12);

9 - Реєстраційній службі Алчевського міського управління юстиції Луганської області

(94201 Луганська обл., м. Алчевськ, вул. Липовенка, 20);

10-11 - адр. бюро.

вих. № 453

10

11.09.2013

Дата ухвалення рішення10.09.2013
Оприлюднено12.09.2013
Номер документу33394242
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —913/2388/13

Рішення від 20.11.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

Ухвала від 06.11.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

Ухвала від 23.10.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

Ухвала від 26.09.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

Ухвала від 10.09.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні