Ухвала
від 07.10.2013 по справі 2а-12230/12/0170/6
ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

У Х В А Л А

07 жовтня 2013 року м. Київ К/800/49023/13

Суддя Вищого адміністративного суду України Бившева Л.І.,

розглянувши касаційну скаргу Державної податкової інспекції у місті Сімферополі Головного управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим

на постанову Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим від 13 травня 2013 року

та ухвалу Севастопольського апеляційного адміністративного суду від 17 вересня 2013 року

у справі № 2а-12230/12/0170/6

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Армада»

до Державної податкової інспекції у місті Сімферополі Автономній Республіці Крим Державної податкової служби

про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень, -

В С Т А Н О В И Л А :

Державна податкова інспекція у місті Сімферополі Головного управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим, направила по пошті до Вищого адміністративного суду України касаційну скаргу.

Касаційна скарга за формою і змістом відповідає вимогам ст. 213 Кодексу адміністративного судочинства України, подана з дотриманням строку на касаційне оскарження.

Перешкоди для відкриття касаційного провадження відсутні.

Державна податкова інспекція у місті Сімферополі Головного управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим подала клопотання про заміну Державної податкової інспекції у місті Сімферополі Автономній Республіці Крим її правонаступником - Державною податковою інспекцією у місті Сімферополі Головного управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим, що підтверджується копією випискою з Єдиного Держаного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців серія АВ №765365.

Відповідно до частини 1 статті 55 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

За таких обставин, суддя ухвалила замінити Державну податкову інспекцію у місті Сімферополі Автономній Республіці Крим її правонаступником - Державною податковою інспекцією у місті Сімферополі Головного управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим.

Також, в касаційній скарзі скаржник заявив клопотання про зупинення виконання оскаржуваних рішень судів попередніх інстанцій.

Враховуючи те, що підстави для зупинення виконання оскаржуваних рішень судів першої та апеляційної інстанцій відсутні, клопотання відповідача задоволенню не підлягає.

Керуючись ст. ст. 210, 211, 213, 214, 215 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И Л А :

Клопотання Державної податкової інспекції у місті Сімферополі Головного управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим про заміну відповідача правонаступником задовольнити.

Допустити заміну відповідача Державну податкову інспекцію у місті Сімферополі Автономній Республіці Крим її правонаступником - Державною податковою інспекцією у місті Сімферополі Головного управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим.

Відкрити касаційне провадження за касаційною скаргою Державної податкової інспекції у місті Сімферополі Головного управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим та витребувати зазначену справу з Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим.

Провести дії по підготовці справи до касаційного розгляду в порядку ст. 215 Кодексу адміністративного судочинства України:

- надіслати копії ухвали про відкриття касаційного провадження особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні права та обов'язки;

- встановити строк для подачі заперечень на касаційну скаргу протягом 10 днів з часу отримання ухвали.

Відмовити в задоволенні клопотання Державної податкової інспекції у місті Сімферополі Головного управління Міндоходів в Автономній Республіці Крим про зупинення виконання постанови Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим від 13 травня 2013 року та ухвали Севастопольського апеляційного адміністративного суду від 17 вересня 2013 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.І. Бившева

СудВищий адміністративний суд України
Дата ухвалення рішення07.10.2013
Оприлюднено17.10.2013
Номер документу34148491
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-12230/12/0170/6

Ухвала від 17.12.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Волков А.С.

Ухвала від 11.11.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Волков А.С.

Ухвала від 21.10.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бившева Л.І.

Ухвала від 18.04.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Латинін Ю.А.

Ухвала від 07.10.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бившева Л.І.

Ухвала від 17.09.2013

Адміністративне

Севастопольський апеляційний адміністративний суд

Дугаренко Ольга Володимирівна

Ухвала від 17.06.2013

Адміністративне

Севастопольський апеляційний адміністративний суд

Дугаренко Ольга Володимирівна

Постанова від 13.05.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Латинін Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні