Ухвала
від 25.11.2013 по справі 811/3732/13-а
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

25 листопада 2013 року Справа №811/3732/13-а

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Момонт Г.М., розглянувши матеріали позовної заяви у справі

за позовом: ОСОБА_1, АДРЕСА_1

до відповідача : Зураєвої Віри Дмитрівни, начальника відділу Держземагентства в Устинівському районі, Головного управління Держземагентства у Кіровоградській області, 28600, смт. Устинівка Кіровоградської області, вул. Ювілейна, 19

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору : Сільськогосподарське фермерське господарство «Роксолана», 28300, смт. Петрове Кіровоградської області, вул. Степова, 1-а

про визнання незаконною бездіяльності та зобов'язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся з позовом до Зураєвої Віри Дмитрівни, начальника відділу Держземагентства в Устинівському районі, Головного управління Держземагентства у Кіровоградській області, вказавши третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Сільськогосподарське фермерське господарство «Роксолана», про:

- визнання незаконною бездіяльності начальника відділу Держземагентства в Устинівському районі Головного управління Держземагентства у Кіровоградській області Зураєвої Віри Дмитрівни у частині відмови про внесення змін до Книги записів реєстрації державних актів на право власності на землю та на право постійного користування землею, договорів оренди землі;

- зобов'язання начальника відділу Держземагентства в Устинівському районі головного управління Держземагентства у Кіровоградській області Зураєву Віру Дмитрівну виправити помилку та внести зміни у Книгу записів реєстрації державних актів на право власності на землю та на право постійного користування землею, договорів оренди землі. у графі «строк дії договору оренди землі» укладений між ОСОБА_1 та СФГ «Роксолана» та зареєстрований 19.10.2009 року за №040938500116 з 10 (десяти) років на 3 (три) роки.

Згідно з п.3 ч.1 ст.106 КАС України у позовній заяві зазначаються: ім'я (найменування) відповідача, посада і місце служби посадової чи службової особи, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі відомі.

Відповідачем у позовній заяві зазначено Зураєву Віру Дмитрівну, начальника відділу Держземагентства в Устинівському районі, Головного управління Держземагентства у Кіровоградській області.

У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України «Про утворення територіальних органів Державного агентства земельних ресурсів» від 17.08.2011 р. №974 утворено, зокрема, Відділ Держземагентства в Устинівському районі.

В Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців міститься запис про реєстрацію Відділу Держземагенства в Устинівському районі Кіровоградської області, натомість запис щодо реєстрації Відділу Держземагентства в Устинівському районі, Головного управління Держземагентства у Кіровоградській області відсутній.

З огляду на викладене, позивачу необхідно уточнити найменування органу в якому Зураєва В.Д. займає посаду начальника.

Окрім того, у позовній заяві позивачем вказано третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Сільськогосподарське фермерське господарство «Роксолана», однак не зазначено на стороні кого (позивача чи відповідача) СФГ «Роксолана» виступає третьою особою, а тому позивачу необхідно уточнити процесуальний статус СФГ «Роксолана».

У відповідності до ч.1 ст.108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

На підставі викладеного та керуючись п.3 ч.1 ст.106, ч.1 ст.108 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

1. Позовну заяву ОСОБА_1 до Зураєвої Віри Дмитрівни, начальника відділу Держземагентства в Устинівському районі, Головного управління Держземагентства у Кіровоградській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Сільськогосподарське фермерське господарство «Роксолана», про визнання незаконною бездіяльності та зобов'язання вчинити певні дії, залишити без руху.

2. Позивачу надати строк до 05 грудня 2013 року для усунення зазначених недоліків шляхом подачі уточненої позовної заяви та її копій відповідно до кількості відповідачів та третіх осіб.

3. Роз'яснити позивачу, що в разі невиконання зазначених вимог позовна заява буде повернута позивачу.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня отримання копії ухвали.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду Г.М. Момонт

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.11.2013
Оприлюднено26.11.2013
Номер документу35436225
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —811/3732/13-а

Ухвала від 06.12.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Постанова від 30.01.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 19.12.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 19.12.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 06.12.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 25.11.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні