Ухвала
від 19.12.2013 по справі 811/3732/13-а
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- УХВАЛА

про заміну відповідача

19 грудня 2013 року Справа №811/3732/13-а

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Момонт Г.М., розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника відповідача по адміністративній справі

за позовом: ОСОБА_1, АДРЕСА_1

до відповідача : Зураєвої Віри Дмитрівни, начальника відділу Держземагентства в Устинівському районі Кіровоградської області, 28600, смт. Устинівка Кіровоградської області, вул. Ювілейна, 19

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача : Сільськогосподарське фермерське господарство «Роксолана», 28300, смт. Петрове Кіровоградської області, вул. Степова, 1-а

про визнання незаконною бездіяльності та зобов'язання вчинити певні дії,

за участю :

секретаря судового засідання - Сириці І.О.,

представників:

позивача - ОСОБА_4,

відповідача - Амеліної Л.В., Ляшенко О.В.,

третьої особи - не з'явився,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся з позовом до Зураєвої Віри Дмитрівни, начальника відділу Держземагентства в Устинівському районі Кіровоградської області, вказавши третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Сільськогосподарське фермерське господарство «Роксолана», про визнання незаконною бездіяльності та зобов'язання вчинити певні дії.

У судовому засіданні представником відповідача заявлено клопотання про заміну відповідача Зураєвої Віри Дмитрівни, начальника відділу Держземагентства в Устинівському районі Кіровоградської області на Відділ Держземагентства в Устинівському районі Кіровоградської області, оскільки Зураєва В.Д. є посадовою особою Відділу Держземагентства в Устинівському районі Кіровоградської області (а.с.32).

Представник позивача не заперечив проти заявленого клопотання.

Відповідно до п.1, 14 Положення про Відділ Держземагентства в Устинівському районі Кіровоградської області, Відділ є територіальним органом Державного агентства земельних ресурсів України та юридичною особою публічного права.

У відповідності до п.9, 10 вказаного Положення, Відділ очолює начальник, який здійснює, зокрема, керівництво Відділом, несе персональну відповідальність за організацію та результати його діяльності; організовує та забезпечує виконання Відділом актів законодавства.

Згідно з ч.1 ст.52 Кодексу адміністративного судочинства України, суд першої інстанції, встановивши, що з адміністративним позовом звернулася не та особа, якій належить право вимоги, або не до тієї особи, яка повинна відповідати за адміністративним позовом, може за згодою позивача допустити заміну первинного позивача або відповідача належним позивачем або відповідачем, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи.

Враховуючи вищевикладене, зважаючи на позицію представника позивача, суд вважає за необхідне допустити заміну відповідача Зураєвої Віри Дмитрівни, начальника відділу Держземагентства в Устинівському районі Кіровоградської області на Відділ Держземагентства в Устинівському районі Кіровоградської області.

Керуючись ч.1 ст. 52 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Клопотання представника відповідача задовольнити.

2. Допустити заміну відповідача Зураєвої Віри Дмитрівни, начальника відділу Держземагентства в Устинівському районі Кіровоградської області на належного відповідача - Відділ Держземагентства в Устинівському районі Кіровоградської області.

3. Копію ухвали вручити сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду Г.М. Момонт

< Суддя >

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.12.2013
Оприлюднено23.12.2013
Номер документу36146178
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —811/3732/13-а

Ухвала від 06.12.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Постанова від 30.01.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 19.12.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 19.12.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 06.12.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 25.11.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні