Ухвала
від 05.12.2013 по справі 801/7529/13-а
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

05 грудня 2013 р.Справа № 801/7529/13-а

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим у складі головуючого судді Циганової Г.Ю., при секретарі судового засідання Лоза М.С., за участю представника позивача - Станько С.В., представника третьої особи - ОСОБА_2, розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом

Відкритого акціонерного товариства "Кримспецсільгоспмонтаж"

до Реєстраційної служби Сакського міськрайонного управління юстиції АР Крим, Державного реєстратора прав на нерухоме майно Реєстраційної служби Сакського міськрайонного управління юстиції в АР Крим Єкімова Руслана Леонідовича

про визнання неправомірними дії,визнання протиправним та скасування рішення,спонукання до виконання певних дій.

ВСТАНОВИВ:

Відкрите акціонерне товариство "Кримспецсільгоспмонтаж" (далі-позивач) звернулось до Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим із позовом до Державного реєстратора права на нерухоме майно Реєстраційної служби Сакського міськрайонного управління юстиції в АР Крим Єкімова Руслана Леонідовича (далі відповідач-1), Реєстраційної служби Сакського міськрайонного управління юстиції (далі відповідач-2):

- про визнання неправомірними дії державного реєстратора Реєстраційної служби Сакського міськрайонного управління юстиції в АР Крим Єкімова Руслана Леонідовича про відмову в державній реєстрації за Відкритим акціонерним товариством "Кримспецсільгоспмонтаж" права власності на нежитлові будівлі, які розташовані за адресою: АР Крим, м.Саки, вул. Промислова,3;

- про визнання протиправним та скасування рішення про відмову у державній реєстрації прав та їх обтяжень за №1832814 від 22.04.2013 року, постановленого державним реєстратором Реєстраційної служби Сакського міськрайонного управління юстиції в АР Крим Єкімовим Русланом Леонідовичем;

- про зобов'язання Реєстраційну службу Сакського міськрайонного управління юстиції (96500, АРК, м.Саки, вул.Курортна,25) в особі її державного реєстратора провести державну реєстрацію права власності за Відкритим акціонерним товариством "Кримспецсільгоспмонтаж" (код ЄДРПОУ 00911186) права власності на об'єкт нерухомого майна-нежитлові будівлі, які розташовані за адресою: АР Крим, м.Саки, вул. Промислова,3.

Ухвалами суду від 04.11.2013 року відкрито провадження у справі, після закінчення підготовчого провадження справу призначено до судового розгляду.

Ухвалами суду від 05.12.2013 року витребувано додаткові докази від Відділу державної виконавчої служби Сакського міськрайонного управління юстиції та Євпаторійського міжміського бюро технічної інвентаризації.

В судовому засіданні 05.12.2013 року представник позивача надав письмове клопотання про зупинення провадження по справі для отримання необхідних доказів судом.

Відповідно до п.4 ч.2 ст. 156 КАС України суд зупиняє провадження по справі при наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Приймаючи до уваги, що клопотання про зупинення провадження по справі є обґрунтованим, воно підлягає задоволенню.

З урахуванням викладеного, керуючись п.4 ч. 2 ст. 156 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

Зупинити провадження по справі до 23.01.2014 року.

Справу призначити до розгляду на 23.01.2014 року о 14:30 в приміщенні Окружного адміністративного суду АРК за адресою: м. Сімферополь, вул. Севастопольська, 43, каб.№105.

В судове засідання викликати представників сторін.

Ухвала набирає законної сили протягом 5 днів з дня її проголошення. Якщо справу розглянуто у порядку письмового провадження або без виклику особи, яка її оскаржує, ухвала набирає законної сили через 5 днів з дня її отримання.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга подається до Севастопольського апеляційного адміністративного суду через Окружний адміністративний суд Автономної республіки Крим протягом 5 днів з дня її проголошення. У разі розгляду справи у порядку письмового провадження або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом 5 днів з дня отримання. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Севастопольського апеляційного адміністративного суду.

Суддя Циганова Г.Ю.

Дата ухвалення рішення05.12.2013
Оприлюднено09.12.2013
Номер документу35824723
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання неправомірними дії,визнання протиправним та скасування рішення,спонукання до виконання певних дій

Судовий реєстр по справі —801/7529/13-а

Постанова від 30.01.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Циганова Г.Ю.

Ухвала від 05.12.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Циганова Г.Ю.

Ухвала від 04.11.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Циганова Г.Ю.

Ухвала від 01.08.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Циганова Г.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні