Ухвала
від 20.12.2013 по справі 256/9819/13-ц
КАЛІНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДОНЕЦЬКА

Справа № 256/9819/13-ц

2/256/2676/2013

У Х В А Л А

І м е н е м У к р а ї н и

20 грудня 2013 року суддя Калінінського районного суду міста Донецька Донецької області ОСОБА_1, розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Товариство з обмеженою відповідальністю «Донецькспецресурс» про зобов’язання Товариство з обмеженою відповідальністю «Донецькспецресурс» звільнити позивача за власним бажанням на підставі ч. 3 ст. 38 КЗпП України, порушення працедавцем трудового законодавства, видати належно оформлену трудову книжку, стягнення вихідної допомоги, заробітну плату з вересня по листопад 2013 року та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, стягнення грошової компенсації за невикористані відпустки, стягнення моральної шкоди, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_2 звернувся до суду з позовною заявою до Товариство з обмеженою відповідальністю «Донецькспецресурс» про зобов’язання Товариство з обмеженою відповідальністю «Донецькспецресурс» звільнити позивача за власним бажанням на підставі ч. 3 ст. 38 КЗпП України, порушення працедавцем трудового законодавства, видати належно оформлену трудову книжку, стягнення вихідної допомоги, заробітну плату з вересня по листопад 2013 року та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, стягнення грошової компенсації за невикористані відпустки, стягнення моральної шкоди.

Приймаючи до уваги що позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 119,120 ЦПК України, підстав для залишення її без руху, повернення її без розгляду або для відмови у відкритті провадження не має, призначення справи до попереднього розгляду є недоцільним, а тому у справі необхідно відкрити провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. 122,156 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_2 до Товариство з обмеженою відповідальністю «Донецькспецресурс» про зобов’язання Товариство з обмеженою відповідальністю «Донецькспецресурс» звільнити позивача за власним бажанням на підставі ч. 3 ст. 38 КЗпП України, порушення працедавцем трудового законодавства, видати належно оформлену трудову книжку, стягнення вихідної допомоги, заробітну плату з вересня по листопад 2013 року та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, стягнення грошової компенсації за невикористані відпустки, стягнення моральної шкоди та призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні на 04.02.2014 року о 09 год. 00 хвилин .

Про час та місце розгляду справи повідомити сторони.

Позивачу та представнику позивача направити копію цієї ухвали.

Відповідачу направити копію цієї ухвали, копію позовної заяви з доданими до неї додатками.

Відповідно до положень ст. 128 ЦПК України, пропонувати відповідачу у разі не визнання позовних вимог повністю або частково надати до початку розгляду справи обґрунтовані письмові заперечення з посилання на докази, які їх підтверджують, чи з приводу відсутності у позивача права на звернення до суду або наявності перешкод у відкритті провадження у справі.

Згідно положень ст.ст. 31, 123 ЦПК України відповідач має право пред’явити до початку розгляду справи по суті зустрічний позов з додержанням вимог ст.ст.119,120 ЦПК України, якщо обидва позови взаємопов’язані і спільний їх розгляд є доцільним, зокрема коли вони виникають з одних і тих же правовідносин, або коли вимоги за позовами можуть зараховуватися повністю чи частково, або коли задоволення зустрічного позову може виключити повністю чи частково задоволення первісного позову.

Відповідно до вимог ст. 27 ч.2 ЦПК України, особи які беруть участь у розгляді справи позовного провадження, для підтвердження своїх вимог або заперечень проти них зобов’язані подати усі наявні у них докази ( письмові докази, як правило подаються в оригіналі) до початку розгляду справи по суті.

Ухвала про відкриття провадження у справі з недотриманням правил підсудності може бути оскаржена до Апеляційного суду Донецької області через суд першої інстанції, який а виніс оскаржувану ухвалу, шляхом подання апеляційної скарги протягом п’яти днів, з дня отримання копії ухвали.

Суддя Н.М. Токарєва

20.12.2013

СудКалінінський районний суд м.Донецька
Дата ухвалення рішення20.12.2013
Оприлюднено22.01.2014
Номер документу36378477
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —256/9819/13-ц

Ухвала від 25.06.2014

Цивільне

Апеляційний суд Донецької області

Ларіна Н. О.

Ухвала від 26.05.2014

Цивільне

Апеляційний суд Донецької області

Ларіна Н. О.

Рішення від 28.04.2014

Цивільне

Калінінський районний суд м.Донецька

Токарєва Н. М.

Ухвала від 20.12.2013

Цивільне

Калінінський районний суд м.Донецька

Токарєва Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні