Ухвала
від 29.01.2014 по справі 820/495/14
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

29.01.2014 р. Справа № 820/495/14

Суддя Харківського окружного адміністративного суду, Супрун Ю.О., розглянувши в порядку письмового провадження адміністративну справу за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю фірма "Скорпіон-РП" до Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м. Харкові Міжрегіонального Головного управління Міндоходів про скасування податкового повідомлення - рішення, -

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю фірма "Скорпіон-РП" звернулось до Харківського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м. Харкові Міжрегіонального Головного управління Міндоходів, в якому просить суд: скасувати податкове повідомлення - рішення № 0000014710 від 11 січня 2014 року.

Представник позивача до судового засідання не з'явився, до канцелярії Харківського окружного адміністративного суду 29.01.2014 року надав заяву про зупинення провадження по справі у зв'язку з наданням додаткових доказів по справі.

Представник відповідача до судового засідання не з'явився, до канцелярії Харківського окружного адміністративного суду 29.01.2014 року надав заяву про відкладення розгляду справи у зв'язку з наданням письмових заперечень по справі.

Згідно п.10 ч.1 ст.3 КАС України розгляд і вирішення адміністративної справи здійснюється в порядку письмового провадження без виклику осіб, які беруть участь у справі, та проведення судового засідання на основі наявних у суду матеріалів.

Відповідно до ч.1 ст. 41 КАС України у разі неявки у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності осіб, які беруть участь у справі (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

За таких обставин суд вважає, що адміністративна справа повинна бути розглянута в порядку письмового провадження, на основі наявних доказів.

Відповідно до ч. 2 ст. 156 КАС України, суд має право зупинити провадження у справі у разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Беручи до уваги обставини по справі, зважаючи на наявність клопотань представників сторін по справі та доводи в їх обґрунтування, суд вважає за доцільне задовольнити клопотання представника позивача та зупинити провадження у справі до 10.02.2014 року для надання сторонам часу подати докази для підтвердження своєї позиції по справі.

Керуючись положеннями ст. ст. 3, 41, 128, п. ч. 2 ст.156 КАС України, Харківський окружний адміністративний суд , -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача про зупинення провадження по адміністративній справі № 820/495/14 за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю фірма "Скорпіон-РП" до Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м. Харкові Міжрегіонального Головного управління Міндоходів про скасування податкового повідомлення - рішення - задовольнити.

Зупинити провадження у адміністративній справі № 820/495/14 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю фірма "Скорпіон-РП" до Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м. Харкові Міжрегіонального головного управління Міндоходів про скасування податкового повідомлення-рішення .

Призначити розгляд справи у судовому засіданні на 10.02.14 року о 16:00 год., про що повідомити сторони по справі.

Ухвала може бути оскаржена до Харківського апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного проваджені або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя Ю.О.Супрун

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.01.2014
Оприлюднено31.01.2014
Номер документу36892715
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/495/14

Ухвала від 08.10.2015

Адміністративне

Верховний Суд України

Коротких О.А.

Ухвала від 10.02.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Супрун Ю.О.

Ухвала від 04.09.2015

Адміністративне

Верховний Суд України

Коротких О.А.

Ухвала від 20.11.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Острович С.Е.

Ухвала від 27.11.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Острович С.Е.

Ухвала від 27.06.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Острович С.Е.

Ухвала від 20.05.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Макаренко Я.М.

Постанова від 06.03.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Супрун Ю.О.

Ухвала від 29.01.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Супрун Ю.О.

Ухвала від 17.01.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Супрун Ю.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні