Ухвала
від 29.01.2014 по справі 44/458-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 44/458-б 29.01.14

За заявою Відкритого акціонерного товариства "Завод сантехнічних заготовок" (ідентифікаційний код 05503272) Про банкрутство

Суддя Д.О. Баранов за участю представників:

від боржникаЖмайло О.В.- ліквідатор, Британчук М.В. (довіреність від 21.05.2013 р.) від комітету кредиторів: 1. Товариства з обмеженою відповідальністю "Сан-Ком" - Чихун О.С. (довіреність від 01.10.2013 р.); 2. Товариства з обмеженою відповідальністю "Теплоенергосервіс" - Корсунська Я.О. (довіреність від 28.01.2014 р.) Від кредиторів: 1. Приватного акціонерного товариства "Українська гірничо-металургійна компанія" - Бойко В.А. (довіреність від 07.06.2013 р.); 2. Київського міського центру зайнятості: Курінна В.А. (довіреність від 25.12.2013 р.); 3. Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку - Юрко О.Ю. (довіреність від 12.02.2013 р.) від Управління Пенсійного фонду України у Святошинському районі м. Києва: Лазоренко А.П. (довіреність від 26.04.2013 р.) від ДПІ у Святошинському районі м. Києва ГУ Міндоходів у м. Києві: Швець І.В. (довіреність від 16.08.2013 р.)

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

У липні 2010 року керівник Відкритого акціонерного товариства "Завод сантехнічних заготовок" звернувся до суду із заявою про порушення справи про банкрутство боржника в порядку, передбаченому статтею 53 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом".

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 22.07.2010 р. у справі № 44/458-б було порушено провадження, призначено попереднє засідання на 17.08.2010 р., введено процедуру розпорядження майном боржника та розпорядником майна призначено арбітражного керуючого Єсик Т.О., відкрито процедуру санації боржника та призначено керуючим санацією боржника голову правління Відкритого акціонерного товариства "Завод сантехнічних заготовок" Семенюка О.В.

03.10.2011 р. у справі відбулося попереднє засідання, в якому було затверджено реєстр вимог кредиторів Відкритого акціонерного товариства "Завод сантехнічних заготовок".

Постановою Київського апеляційного господарського суду від 25.01.2011 р. було задоволено апеляційну скаргу Відкритого акціонерного товариства "Українська гірничо-металургійна компанія", ухвалу Господарського суду міста Києва від 03.10.2011 р. в частині розгляду грошових вимог Відкритого акціонерного товариства "Українська гірничо-металургійна компанія" до боржника скасовано, визнано та зобов'язано розпорядника майна боржника включити до реєстру вимог кредиторів вимоги Приватного акціонерного товариства "Українська гірничо-металургійна компанія" на суму 279 777, 64 грн. в четверту чергу задоволення, на суму 125 грн. в першу чергу задоволення.

Ухвалою суду від 12.03.2012 р. було замінено кредитора у справі № 44/458-б, а саме: Товариство з обмеженою відповідальністю "Малакіон" було замінено його процесуальним правонаступником - Товариством з обмеженою відповідальністю "Теплоенергосервіс".

Постановою Господарського суду міста Києва від 02.04.2012 р. Відкрите акціонерне товариство "Завод сантехнічних заготовок" було визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Жмайла О.В.

Після публікації оголошення про визнання боржника банкрутом із заявами про визнання кредитором банкрута до суду звернулись Київський міський центр зайнятості, публічне акціонерне товариство "Київгаз", Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Києві, Державна податкова інспекція у Святошинському районі м. Києва, Управління Пенсійного фонду України у Святошинському районі м. Києва, Публічне акціонерне товариство "Акціонерний комерційний банк "Київ".

Відповідно до ухвали суду від 03.10.2013 р. Публічне акціонерне товариство "Акціонерний комерційний банк "Київ" було замінено його процесуальним правонаступником - Товариством з обмеженою відповідальністю "Теплоенергосервіс".

20.10.2013 р. до суду надійшла заява ліквідатора банкрута про затвердження мирової угоди у справі № 44/458-б на умовах відстрочки та розстрочки погашення заборгованості боржника перед його кредиторами.

Після надходження до суду мирової угоди, затвердженої рішенням комітету кредиторів від 01.10.2013 р., розгляд справи неодноразово відкладався з огляду на недоліки у тексті мирової угоди в частині визнаних ліквідатором розміру та вимог кредиторів, зокрема, Державної податкової інспекції у Святошинському районі м. Києва та Управління Пенсійного фонду України у Святошинському районі м. Києва, необхідність доведення змісту мирової угоди до відома кредиторів, які не увійшли до комітету кредиторів, потребу витребування додаткових доказів, як то доказів часткового погашення поточних вимог кредиторів тощо.

Намагання комітету кредиторів і ліквідатора усунути встановлені судом недоліки у мировій угоді супроводжувалося поданням до суду зміненими редакціями її тексту від 09.12.2013 р. та 20.01.2014 р.

У судове засідання 29.01.2014 р. з'явилися ліквідатор та представник боржника, два представники комітету кредиторів, а також представники Приватного акціонерного товариства "Українська гірничо-металургійна компанія", Київського міського центру зайнятості, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Управління Пенсійного фонду України у Святошинському районі м. Києва та Державної податкової інспекції у Святошинському районі м. Києва ГУ Міндоходів у м. Києві.

Зважаючи на суттєві розбіжності між заявленими Управлінням Пенсійного фонду України у Святошинському районі м. Києва та Державною податковою інспекцію у Святошинському районі м. Києва ГУ Міндоходів у м. Києві сумами грошових вимог до банкрута та вказаними у мировій угоді ліквідатором, в ході судового засідання судом було розглянуто вимоги вказаних органів та ухвалено визнати їх поточними кредиторами Відкритого акціонерного товариства "Завод сантехнічних заготовок", мотиви чого наведені у відповідних ухвалах суду від 29.01.2014 р.

Ліквідатор та представник боржника клопотали перед судом про затвердження мирової угоди у справі про банкрутство Відкритого акціонерного товариства "Завод сантехнічних заготовок" у редакції, схваленій рішенням комітету кредиторів боржника від 20.01.2014 р., а також вказували на направлення тексту мирової угоди на адреси усіх без винятку кредиторів банкрута, докази чого долучено до матеріалів справи (фіскальні чеки та описи вкладення у цінний лист).

На підтвердження обставин схвалення такої мирової угоди суду було подано її текст з додатками, протокол засідання комітету кредиторів від 20.01.2014 р. № 24.

Представник Управління Пенсійного фонду України у Святошинському районі м. Києва переконував суд, що належний йому примірник тексту мирової угоди станом на даний час ним отриманий не був, що перешкоджає у наданні відповідної оцінки змісту положень мирової угоди.

Проте, 24.01.2014 р. судом було оголошено перерву за клопотанням Управління Пенсійного фонду з метою його ознайомлення з текстом мирової угоди для надання своїх пояснень, тобто кредитор мав достатньо часу для реалізації цього права.

Із числа присутніх в засіданні представників кредиторів заперечення проти затвердження мирової угоди висловив лише представник Приватного акціонерного товариства "Українська гірничо-металургійна компанія".

У ст. 35 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 14.05.1992 р. в редакції Закону від 30.06.1999 р. зі змінами та доповненнями, під мировою угодою у справі про банкрутство розуміється домовленість між боржником і кредиторами стосовно відстрочки та (або) розстрочки, а також прощення (списання) кредиторами боргів боржника, яка оформляється угодою сторін. Не підлягає прощенню (списанню) за умовами мирової угоди заборгованість із сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, невикористаних та своєчасно не повернутих коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Мирова угода може бути укладена на будь-якій стадії провадження у справі про банкрутство.

Рішення про укладення мирової угоди від імені кредиторів приймається комітетом кредиторів більшістю голосів кредиторів - членів комітету та вважається прийнятим за умови, що всі кредитори, вимоги яких забезпечені заставою майна боржника, висловили письмову згоду на укладення мирової угоди.

Рішення про укладення мирової угоди приймається від імені боржника керівником боржника чи арбітражним керуючим (керуючим санацією, ліквідатором), які виконують повноваження органів управління та керівника боржника і підписують її.

Від імені кредиторів мирову угоду підписує голова комітету кредиторів.

Судом встановлено, що мирова угода, за схвалення якої було віддано 100 % голосів членів комітету кредиторів на відповідному засіданні 20.01.2014 р., відповідає наведеним вище положенням ст. 35 закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", адже рішення про її укладення ухвалено належним чином, така мирова угода не передбачає прощення (списання) заборгованості боржника зі сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, невикористаних та своєчасно не повернутих коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, підписана уповноваженими особами як з боку боржника, так з боку комітету кредиторів та кредитора, вимоги якого забезпечені заставою майна боржника.

Крім того, суд вважає правомірним звернення ліквідатора та комітету кредиторів з вимогами про затвердження мирової угоди на стадії ліквідації банкрута, адже спеціальною нормою законодавства дозволено вчинення відповідної процесуальної дії суду з затвердження мирової угоди на будь-якій стадії провадження у справі про банкрутство.

Відповідно до ч. 2 ст. 36 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" у разі, коли умови мирової угоди, укладеної згідно з правилами ст. 35 цього Закону, передбачають розстрочку чи відстрочку або прощення (списання) боргів чи їх частини, орган стягнення зобов'язаний погодитися на задоволення частини вимог з податків, зборів (обов'язкових платежів) на умовах такої мирової угоди з метою забезпечення відновлення платоспроможності підприємства. При цьому податковий борг, який виник у строк, що передував трьом повним календарним рокам до дня подання заяви про порушення справи про банкрутство до господарського суду, визнається безнадійним та списується, а податкові зобов'язання чи податковий борг, які виникли у строк протягом трьох останніх перед днем подання заяви про порушення справи про банкрутство до господарського суду календарних років, розстрочується (відстрочується) або списується на умовах мирової угоди. Зазначену мирову угоду підписує керівник відповідного податкового органу за місцезнаходженням боржника.

Подана до суду мирова угода від 20.01.2014 р. не передбачає повного списання та визнання безнадійним податкового боргу, що виник за три роки до подання заяви про порушення справи про банкрутство Відкритого акціонерного товариства "Завод сантехнічних заготовок", а тому суд вважає за можливе вирішувати питання про її затвердження за відсутності підпису керівника податкового органу, на обліку якого перебуває боржник.

Відповідно до ст. 37 Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" мирова угода укладається у письмовій формі та підлягає затвердженню господарським судом, про що зазначається в ухвалі господарського суду про припинення провадження у справі про банкрутство.

Мирова угода набирає чинності з дня її затвердження господарським судом і є обов'язковою для боржника (банкрута), кредиторів, вимоги яких забезпечені заставою, кредиторів другої та наступних черг.

Одностороння відмова від мирової угоди не допускається.

Мирова угода має містити положення про розміри, порядок і строки виконання зобов'язань боржника; відстрочку чи розстрочку або прощення (списання) боргів чи їх частини.

Крім цього, мирова угода може містити умови про виконання зобов'язань боржника третіми особами; обмін вимог кредиторів на активи боржника або його корпоративні права; задоволення вимог кредиторів іншими способами, що не суперечать закону.

Відповідно до ч. 5 ст. 38 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" з дня затвердження мирової угоди боржник приступає до погашення вимог кредиторів згідно з умовами мирової угоди.

Виходячи з приписів ч. 6 ст. 38 та п. 5 ч. 1 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" затвердження мирової угоди є підставою для припиненням господарським судом провадження у справі про банкрутство.

Заслухавши пояснення ліквідатора і представників кредиторів, дослідивши матеріали справи та подану на затвердження мирову угоду, суд вважає, що її умови та обставини підписання не суперечать законодавству, у зв'язку з чим така угода підлягає затвердженню судом, а провадження у справі про банкрутство - припиненню.

Враховуючи вищезазначене та керуючись Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86, 89 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити мирову угоду від 20.01.2014 р., укладену між кредиторами Відкритого акціонерного товариства "Завод сантехнічних заготовок" в особі голови комітету кредиторів - представника Товариства з обмеженою відповідальністю "Сан-Ком" та Відкритим акціонерним товариством "Завод сантехнічних заготовок" в особі ліквідатора - арбітражного керуючого Жмайла О.В. в наступній редакції:

"Схвалено" "Схвалено" Комітетом кредиторів Відкритого акціонерного товариства «Завод сантехнічних заготовок» Забезпеченим кредитором Товариство з обмеженою відповідальністю «Теплоенергосервіс»* Код ЄДРПОУ 24260444 Протокол від 20.01.2014 року N 24 Голова комітету кредиторів ТОВ «САН-КОМ» Пр-к за довіреністю Директор


/О.І. Брусов/ (посада) (підпис) (П. І. Б.)
/С.Б. Бабак/ (підпис)
(дата) М. П.

Мирова угода у справі № 44/458-б про банкрутство Боржника Відкритого акціонерного товариства «Завод сантехнічних заготовок» Код ЄДРПОУ 05503272, порушеній ухвалою Господарського суду м. Києва від 22.07.2010 р.

МИРОВА УГОДА

(нова редакція)

м. Київ «20» січня 2014 р.

Боржник - Відкрите акціонерне товариство «Завод сантехнічних заготовок» (Код ЄДРПОУ 05503272) в особі ліквідатора Жмайла Олексія Вікторовича, який діє на підставі постанови Господарського суду міста Києва від 02.04.2012 року по справі № 44/458-б, з однієї сторони, та

кредитори Боржника , в особі Голови комітету кредиторів Товариства з обмеженою відповідальністю «САН-КОМ», в особі представника - Бабака Сергія Богдановича, який діє на підставі рішення зборів Комітету кредиторів від « 10» лютого 2012 р. та Довіреності № б/н від 08.01.2014 р., з іншої сторони,

керуючись положеннями Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та рішенням зборів комітету кредиторів від « 20» січня 2014 р., уклали Мирову угоду у справі № 44/458-б про банкрутство ВАТ «Завод сантехнічних заготовок», порушеній ухвалою Господарського суду м. Києва від 22.07.2010 р. за заявою ВАТ «Завод сантехнічних заготовок» (код ЄДРПОУ 05503272), з метою розрахунків з кредиторами та відновлення платоспроможності Боржника на умовах та в порядку, визначених цією Мировою угодою.

1. ПРЕДМЕТ МИРОВОЇ УГОДИ

1.1. Боржник : Відкрите акціонерне товариство «Завод сантехнічних заготовок»,

код ЄДРПОУ 05503272;

Свідоцтво про державну реєстрацію серії А00 № 069795 від 22.07.1994 р.;

місцезнаходження: 03062, м. Київ, вул. Екскаваторна, 24

тел./факс (044) 501-06-78

особа, яка виконує повноваження керівника Боржника: ліквідатор - арбітражний керуючий Жмайло Олексій Вікторович (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) НОМЕР_1 від 06.03.2013 р.)

1.2. Предметом цієї Мирової угоди є домовленість між Боржником і кредиторами в особі голови комітету кредиторів ТОВ «САН-КОМ» стосовно відстрочки та розстрочки погашення боргів Боржника перед кредиторами.

1.3. Метою Мирової угоди є відновлення платоспроможності Боржника та погашення його заборгованості на умові відстрочення та розстрочення виплати боргів кредиторам.

1.4. Мирова угода укладена щодо непогашених кредиторських вимог, включених до реєстру вимог кредиторів ухвалою Господарського суду м. Києва від 03.10.2011 р., а також поточних вимог, що виникли під час провадження у справі № 44/458-б про банкрутство ВАТ «Завод сантехнічних заготовок», включених до реєстру вимог кредиторів ліквідатором, а саме:

1.5. Кредиторські вимоги першої черги:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Теплоенергосервіс» (код ЄДРПОУ 24260444).

Сума вимог: 12 044 454 (дванадцять мільйонів сорок чотири тисячі чотириста п'ятдесят чотири) грн. 49 коп.

Приватне акціонерне товариство «Українська гірничо-металургійна компанія» (код ЄДРПОУ 25412086).

Сума вимог: 125 (сто двадцять п'ять) грн. 00 коп.

Загальна сума вимог: 12 044 579 (дванадцять мільйонів сорок чотири тисячі п'ятсот сімдесят дев'ять) грн. 49 коп.

1.6. Кредиторські вимоги другої черги:

Управління пенсійного фонду України у Святошинському районі м. Києва (код ЄДРПОУ 22869431).

Сума вимог: 1 361 751 (один мільйон триста шістдесят одна тисяча сімсот п'ятдесят одна) грн. 35 коп.

Загальна сума вимог: 1 361 751 (один мільйон триста шістдесят одна тисяча сімсот п'ятдесят одна) грн. 35 коп.

1.7. Кредиторські вимоги третьої черги:

Державна податкова інспекція у Святошинському районі ГУ Міндоходів в місті Києві (код ЄДРПОУ 37962074).

Сума вимог: 5 118 311 (п'ять мільйонів сто вісімнадцять тисяч триста одинадцять) грн. 71 коп.

Загальна сума вимог: 5 118 311 (п'ять мільйонів сто вісімнадцять тисяч триста одинадцять) грн. 71 коп.

1.8. Кредиторські вимоги четвертої черги:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Полімери України» (код ЄДРПОУ 34983877) .

Сума вимог: 77 469 (сімдесят сім тисяч чотириста шістдесят дев'ять) грн. 84 коп.

Товариство з обмеженою відповідальністю «САН-КОМ» (код ЄДРПОУ 35557039).

Сума вимог: 13 985 263 (тринадцять мільйонів дев'ятсот вісімдесят п'ять тисяч двісті шістдесят три) грн. 68 коп.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Теплоенергосервіс» (код ЄДРПОУ 24260444).

Сума вимог 7 454 069 (сім мільйонів чотириста п'ятдесят чотири тисячі шістдесят дев'ять) грн. 19 коп.

Приватне акціонерне товариство «Українська гірничо-металургійна компанія» (код ЄДРПОУ 25412086).

Сума вимог: 241 801 (двісті сорок одна тисяча вісімсот одна) грн. 65 коп.

Київський міський центр зайнятості (код ЄДРПОУ 03491091).

Сума вимог: 26 415 (двадцять шість тисяч чотириста п'ятнадцять) грн. 75 коп.

Українська будівельна та інвестиційна організація «Укрбудінвест» (код ЄДРПОУ 31352835).

Сума вимог: 29 376 (двадцять дев'ять тисяч триста сімдесят шість) грн. 36 коп.

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (код ЄДРПОУ 37962074).

Сума вимог: 14 688 (чотирнадцять тисяч шістсот вісімдесят вісім) грн. 24 коп.

Приватне акціонерне товариство «Будівельно-виробничий комплекс «Маяк» (код ЄДРПОУ 25385857).

Сума вимог: 9 502 (дев'ять тисяч п'ятсот дві) грн. 68 коп.

Приватне підприємство «Маг Менс» (код ЄДРПОУ 31986990).

Сума вимог: 3 793 (три тисячі сімсот дев'яносто три) грн. 77 коп.

Первинна профспілкова організація ВАТ «Завод сантехнічних заготовок» (код ЄДРПОУ 21711834).

Сума вимог: 11 648 (одинадцять тисяч шістсот сорок вісім) грн. 15 коп.

Товариство з обмеженою відповідальністю «ПАТЕЛЬ» (код ЄДРПОУ 37310679).

Сума вимог: 34 145 (тридцять чотири тисячі сто сорок п'ять) грн. 54 коп.

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЮСТ» (код ЄДРПОУ 30439872).

Сума вимог: 1500 (одна тисяча п'ятсот) грн.

Комунальне підприємство Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго» (код ЄДРПОУ 33126849).

Сума вимог: 676 (шістсот сімдесят шість) грн. 74 коп.

Загальна сума вимог: 21 890 351 (двадцять один мільйон вісімсот дев'яносто тисяч триста п'ятдесят одна) грн. 59 коп.

1.9. Кредиторські вимоги п'ятої черги відсутні.

1.10. Кредиторські вимоги шостої черги:

Державна податкова інспекція у Святошинському районі ГУ Міндоходів в місті Києві (код ЄДРПОУ 37962074). Сума вимог: 67 801 (шістдесят сім тисяч вісімсот одна) грн. 58 коп.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Полімери України» (код ЄДРПОУ 34983877) .

Сума вимог: 1 119 (одна тисяча сто дев'ятнадцять) грн. 14 коп.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Теплоенергосервіс» (код ЄДРПОУ 24260444).

Сума вимог: 1 145 740 (один мільйон сто сорок п'ять тисяч сімсот сорок) грн. 07 коп.

Загальна сума вимог: 1 214 660 (один мільйон двісті чотирнадцять тисяч шістсот шістдесят) грн. 79 коп.

2. УМОВИ УКЛАДАННЯ МИРОВОЇ УГОДИ

2.1. Ця угода укладається щодо непогашених вимог кредиторів, включених судом до реєстру кредиторських вимог, до Боржника. На дату підписання цієї Мирової угоди у Боржника не існує зобов`язань перед кредиторами другої, третьої та п'ятої черги, а тому ця угода передбачає умови погашення заборгованості перед кредиторами першої, четвертої та шостої черги. Загальна сума вимог: 41 629 654 (сорок один мільйон шістсот двадцять дев'ять тисяч шістсот п'ятдесят чотири) грн. 93 коп.

2.2. Умови цієї Мирової угоди не можуть бути гіршими щодо кредиторів, які не брали участі в голосуванні або проголосували проти укладення Мирової угоди, ніж для кредиторів, які висловили згоду на укладення Мирової угоди.

2.3. У випадку заміни будь-якого кредитора, зазначеного у цій Мировій угоді, на підставах, встановлених ч. 1 ст. 512 Цивільного кодексу України, до нового кредитора переходять усі права будь-якого кредитора, зазначеного у цій Мировій угоді, за зобов'язаннями Боржника, в тому числі й ті, що забезпечували виконання таких зобов'язань.

3. РОЗМІРИ, ПОРЯДОК І СТРОКИ ВИКОНАННЯ ЗОБОВ'ЯЗАНЬ БОРЖНИКА

3.1. Зобов'язання, включені до першої черги :

3.1.1. Кредиторські вимоги першої черги

а) розміри зобов'язань Боржника (загальна сума вимог): 12 044 579 (дванадцять мільйонів сорок чотири тисячі п'ятсот сімдесят дев'ять) грн. 49 коп.

б) джерела виконання зобов'язань Боржника: господарська діяльність Боржника.

в) умови та порядок виконання зобов'язань Боржника: розстрочка виконання на 4 (чотири) роки.

г) порядок виконання зобов'язань Боржника: зобов'язання виконуються шляхом щомісячного перерахування грошових коштів у розмірі 250 928,73 грн. на розрахункові рахунки кредиторів. Вказана сума розподіляється пропорційно сумі вимог кожного кредитора, згідно таблиці:

КредиторЧастка пропорційна сумі вимог, %Сума коштів, що підлягає перерахуванню щомісячно, грн. Товариство з обмеженою відповідальністю «Теплоенергосервіс» (код ЄДРПОУ 24260444) 99,998 250 923,71 Приватне акціонерне товариство «Українська гірничо-металургійна компанія» (код ЄДРПОУ 25412086) 0,001 5,02 ґ) строки виконання зобов'язань Боржника:

- початок виконання : з моменту затвердження цієї Мирової угоди господарським судом;

- кінець виконання: через 4 (чотири) роки з моменту затвердження цієї Мирової угоди господарським судом.

3.1.2. Боржник має право достроково виконати свої зобов`язання перед кредитором першої черги.

3.2. Зобов'язання, включені до другої черги :

3.2.1. Вимоги кредитора другої черги

а) розміри зобов'язань Боржника (загальна сума вимог): 1 361 751 (один мільйон триста шістдесят одна тисяча сімсот п'ятдесят одна) грн. 35 коп.

б) джерела виконання зобов'язань Боржника: господарська діяльність Боржника;

в) умови виконання зобов'язань Боржника: відстрочка виконання на 4 (чотири) роки та розстрочка на 6 (шість) місяців;

г) порядок виконання зобов'язань Боржника: зобов'язання виконуються шляхом щомісячного перерахування грошових коштів у розмірі 226 958,56 грн. на розрахунковий рахунок кредитора.

ґ) строки виконання зобов'язань Боржника:

- дата початку виконання : після задоволення зобов'язань першої черги в повному обсязі, через 4 (чотири) роки з моменту затвердження цієї Мирової угоди господарським судом;

- дата кінця виконання: через 6 (шість) місяців після задоволення зобов'язань першої черги, через 4 (чотири) роки і 6 (шість) місяців з моменту затвердження цієї Мирової угоди господарським судом.

3.2.2. Боржник має право достроково виконати свої зобов`язання перед кредиторами другої черги після задоволення зобов'язань черги.

3.3. Зобов'язання, включені до третьої черги :

3.3.1. Вимоги кредитора третьої черги

а) розміри зобов'язань Боржника (загальна сума вимог): 5 118 311 (п'ять мільйонів сто вісімнадцять тисяч триста одинадцять) грн. 71 коп.

б) джерела виконання зобов'язань Боржника: господарська діяльність Боржника;

в) умови виконання зобов'язань Боржника: відстрочка виконання на 4 (чотири) роки і 6 (шість) місяців та розстрочка на 1 (один) рік;

г) порядок виконання зобов'язань Боржника: зобов'язання виконуються шляхом щомісячного перерахування грошових коштів у розмірі 426 525,98 грн. на розрахунковий рахунок кредитора.

ґ) строки виконання зобов'язань Боржника:

- дата початку виконання : після задоволення зобов'язань першої та другої черг в повному обсязі, через 4 (чотири) роки і 6 (шість) місяців з моменту затвердження цієї Мирової угоди господарським судом;

- дата кінця виконання: через 1 (один) рік після задоволення зобов'язань другої черги, через 5 (п'ять) років і 6 (шість) місяців з моменту затвердження цієї Мирової угоди господарським судом.

3.3.2. Боржник має право достроково виконати свої зобов`язання перед кредиторами третьої черги після задоволення зобов'язань першої та другої черг.

3.4. Зобов'язання, включені до четвертої черги :

3.4.1. Вимоги кредиторів четвертої черги

а) розміри зобов'язань Боржника (загальна сума вимог): 21 890 351 (двадцять один мільйон вісімсот дев'яносто тисяч триста п'ятдесят одна) грн. 59 коп.

б) джерела виконання зобов'язань Боржника: господарська діяльність Боржника;

в) умови виконання зобов'язань Боржника: відстрочка виконання на 5 (п'ять) років і 6 (шість) місяців та розстрочка на 1 (один) рік і 6 (шість) місяців;

г) порядок виконання зобов'язань Боржника: зобов'язання виконуються шляхом щомісячного перерахування грошових коштів у розмірі 1 216 130,65 грн. на розрахункові рахунки кредиторів. Вказана сума розподіляється пропорційно сумі вимог кожного кредитора, згідно таблиці:

КредиторЧастка пропорційна сумі вимог, %Сума коштів, що підлягає перерахуванню щомісячно, грн. Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Полімери України» (код ЄДРПОУ 34983877) 0,353899478 4303,88 Товариство з обмеженою відповідальністю «САН-КОМ» (код ЄДРПОУ 35557039) 63,8878 776959,11 Товариство з обмеженою відповідальністю «Теплоенергосервіс» (код ЄДРПОУ 24260444) 34,05185 414114,98 Приватне акціонерне товариство «Українська гірничо-металургійна компанія» (код ЄДРПОУ 25412086) 1,104604 13433,42 Київський міський центр зайнятості (код ЄДРПОУ 03491091) 0,120673 1467,54 Українська будівельна та інвестиційна організація «Укрбудінвест» (код ЄДРПОУ 31352835) 0,134198 1632,02 Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (код ЄДРПОУ 37962074) 0,067099151 816,01 Приватне акціонерне товариство «Будівельно-виробничий комплекс «Маяк» (код ЄДРПОУ 25385857) 0,043410358 527,92 Приватне підприємство «Маг Менс» (код ЄДРПОУ 31986990) 0,017330786 210,76 Первинна профспілкова організація ВАТ «Завод сантехнічних заготовок» (код ЄДРПОУ 21711834) 0,053211343 647,11 Товариство з обмеженою відповідальністю «ПАТЕЛЬ» (код ЄДРПОУ 37310679) 0,155984429 1896,97 Товариство з обмеженою відповідальністю «ЮСТ» (код ЄДРПОУ 30439872) 0,006852334 83,33 Комунальне підприємство Вінницької міської ради «Вінницяміськтеплоенерго» (код ЄДРПОУ 33126849) 0,003091499 37,6 ґ) строки виконання зобов'язань Боржника:

- дата початку виконання : після задоволення зобов'язань першої, другої та третьої черг в повному обсязі, через 5 (п'ять) років і 6 (шість) місяців з моменту затвердження цієї Мирової угоди господарським судом;

- дата кінця виконання: через 1 (один) рік і 6 (шість) місяців після задоволення зобов'язань третьої черги, через 7 (сім) років з моменту затвердження цієї Мирової угоди господарським судом.

3.4.2. Боржник має право достроково виконати свої зобов`язання перед кредиторами четвертої черги після задоволення зобов'язань першої, другої та третьої черг.

3.5. Зобов'язання, включені до шостої черги.

3.5.1. Вимоги кредиторів шостої черги

а) розміри зобов'язань Боржника (загальна сума вимог): 1 214 660 (один мільйон двісті чотирнадцять тисяч шістсот шістдесят) грн. 79 коп.

б) умови та порядок виконання зобов'язань Боржника: Кредитори погодились на списання заборгованості, включеної до шостої черги.

3.6. Боржник приступає до виконання зобов`язань за Мировою угодою одразу після затвердження Мирової угоди господарським судом.

3.7. Виконання зобов'язань перед кредиторами відбувається за рахунок наявних на розрахунковому рахунку Боржника коштів.

3.8. Протягом дії Мирової угоди до повного погашення кредиторських вимог забороняється реорганізація ВАТ «Завод сантехнічних заготовок».

4. УМОВИ НАБРАННЯ ЧИННОСТІ МИРОВОЮ УГОДОЮ, ВИЗНАННЯ ЇЇ НЕДІЙСНОЮ ТА ЇЇ РОЗІРВАННЯ

4.1. Протягом п`яти днів з дня підписання Мирової угоди арбітражний керуючий подає її на затвердження до господарського суду, у провадженні якого знаходиться справа про банкрутство.

4.2. Мирова угода вступає в силу з дати її затвердження господарським судом.

4.3. Після затвердження Мирової угоди господарським судом припиняється провадження у справі № 44/458-б про банкрутство ВАТ «Завод сантехнічних заготовок».

4.4. Скасування ухвали господарського суду про затвердження цієї Мирової угоди є підставою для припинення її дії з моменту укладання.

4.5. Ця Мирова угода може бути визнана недійсною лише з підстав і в порядку, що визначені чинним законодавством України, за заявою будь-кого з кредиторів.

4.6. Визнання Мирової угоди недійсною є підставою для поновлення провадження у справі про банкрутство ВАТ «Завод сантехнічних заготовок» в порядку, що передбачений чинним законодавством України.

4.7. Зобов`язання по цій Мировій угоді повинні виконуватись належним чином і в установлений нею строк, одностороння відмова від виконання умов цієї Мирової угоди, а також одностороння зміна її положень не допускається, якщо інше не передбачено самою Мирової угодою та чинним законодавством України.

4.8. В разі визнання Мирової угоди недійсною або її розірвання вимоги кредиторів відновлюються в розмірі, які були незадоволені Боржником.

4.9. Якщо інше не передбачено чинним законодавством України, визнання недійсною частини Мирової угоди не тягне за собою недійсності інших її частин у цілому, якщо Мирова угода могла б бути укладена і без включення цієї недійсної частини.

5. ІНШІ УМОВИ

5.1. Мирова угода складена в чотирьох оригінальних примірниках по одному для Боржника, Голови комітету кредиторів, Господарського суду міста Києва та ліквідатора. Кожен з оригінальних примірників має однакову юридичну силу.

5.2. В усьому, що не передбачено умовами цієї Мирової угоди, її сторони керуються чинним законодавством України.

6. ПІДПИСИ СТОРІН

Арбітражний керуючий - ліквідатор ВАТ «Завод сантехнічних заготовок»


/О.В. Жмайло./ (підпис) (П. І. Б.)Голова комітету кредиторів ТОВ «САН-КОМ» Представник за довіреністю
/С.Б. Бабак/ (підпис) (П. І. Б.)

Керівник органу державної

податкової служби за місцезнаходженням

Боржника - ДПІ у Святошинському районі ГУ Мін доходів у м. Києві


/В.І.Тесленко/ (підпис) (П. І. Б.)

2. Припинити провадження у справі № 44/458-б.

3. Дію мораторію припинити.

4. Копію ухвали направити державному реєстратору за місцезнаходженням боржника для виконання в порядку Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", міському управлінню статистики, органу Державної виконавчої служби та податковій інспекції за місцезнаходженням боржника.

Суддя Д .О . Баранов

Дата ухвалення рішення29.01.2014
Оприлюднено03.02.2014
Номер документу36909483
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —44/458-б

Ухвала від 13.06.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Погребняк B.Я.

Ухвала від 28.04.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Погребняк B.Я.

Ухвала від 01.04.2014

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Копитова О.С.

Ухвала від 01.04.2014

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Копитова О.С.

Ухвала від 28.02.2014

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Разіна Т.І.

Ухвала від 28.02.2014

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Копитова О.С.

Ухвала від 28.02.2014

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Копитова О.С.

Ухвала від 29.01.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Баранов Д.О.

Ухвала від 11.12.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Баранов Д.О.

Ухвала від 03.10.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні