Постанова
від 10.02.2014 по справі 903/1372/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

"10" лютого 2014 р. справа №903/1372/13

Суддя господарського суду Волинської області Войціховський В.А., при секретарі судового засідання Потоцькій А.О.,

за участю представників:

Рудецька О.Я. - розпорядник майна

Тищук І.О. - представник ТзОВ "Нафто-Ойл-Торг" (дов. від 01.10.2013р. №01/10-13)

Олексюк В.В. - представник ТзОВ "Континент Нафто Трейд" (дов. від 30.12.2013р. №458)

розглянувши в підсумковому судовому засіданні матеріали справи

за заявою товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Ойл-Торг", м. Київ

до товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест", м. Луцьк

про банкрутство

ВСТАНОВИВ: 18 листопада 2013 року товариство з обмеженою відповідальністю "Нафто-Ойл-Торг" звернулось до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест".

Ухвалою від 19.11.2013р. вказану заяву було прийнято та призначено до розгляду у підготовчому засіданні.

За результатами проведення підготовчого засідання ухвалою суду від 28.11.2013р. було порушено провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" (м. Луцьк, вул. Ковельська, 22, код ЄДРПОУ 33227075), введено мораторій на задоволення вимог кредиторів зазначеного товариства, введено процедуру розпорядження майном боржника строком на сто п'ятнадцять календарних днів до 24.03.2014р. та призначено розпорядником майна ТзОВ "Нафто-Кредит-Інвест" арбітражного керуючого Рудецьку Оксану Ярославівну (Свідоцтво Міністерства юстиції України про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) НОМЕР_2 від 23.03.2014р., АДРЕСА_1 , ідентифікаційний номер НОМЕР_1), з метою виявлення усіх кредиторів та осіб, які виявили бажання взяти участь у санації боржника зобов'язано кредитора здійснити офіційне оприлюднення про порушення справи про банкрутство ТзОВ "Нафто-Кредит-Інвест" шляхом опублікування оголошення в офіційних друкованих органах, вжито заходів щодо забезпечення вимог кредиторів шляхом заборони боржнику та власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби та предмети застави, а також призначено розгляд справи в попередньому засіданні.

На виконання вимог ухвали від 28.11.2013р. заявником було подано до офіційного друкованого органу - газети "Голос України" №230 від 05.12.2013р. оголошення про порушення господарським судом провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" та заявлення грошових вимог кредиторів в тридцятиденний термін з дня публікації оголошення.

За наслідками розгляду справи в попередньому судовому засіданні ухвалою від 20.01.2014р. було затверджено реєстр вимог кредиторів товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест", згідно котрого вимоги кредиторів визнані в наступному розмірі:

- товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Ойл-Торг": 65 416 000 грн. - вимоги четвертої черги; 1 147 грн. - вимоги першої черги;

- товариства з обмеженою відповідальністю "Тірас-Арс": 13 230 594,31 грн. - вимоги четвертої черги; 1 147 грн. - вимоги першої черги;

- товариства з обмеженою відповідальністю "Вест Ойл Груп": 794 200 грн. - вимоги четвертої черги; 1 147 грн. - вимоги першої черги;

- товариства з обмеженою відповідальністю "Кіойл": 92 013 883,07 грн. - вимоги четвертої черги; 1 147 грн. - вимоги першої черги;

- товариства з обмеженою відповідальністю "Маршал-Трейд-Ойл": 137 135 032,39 грн. - вимоги четвертої черги; 1 147 грн. - вимоги першої черги;

- товариства з обмеженою відповідальністю "Континент Нафто Трейд": 361 037 431 грн. - вимоги четвертої черги; 1 147 грн. - вимоги першої черги;

- товариства з обмеженою відповідальністю "Справа Наша": 358 017 743,37 грн. - вимоги четвертої черги; 1 218 грн. - вимоги першої черги,

зобов'язано розпорядника майна Рудецьку О.Я. в десятиденний термін письмово повідомити кредиторів згідно з реєстром вимог кредиторів, уповноважену особу працівників боржника та уповноважену особу засновників (учасників) боржника про місце і час проведення зборів кредиторів, організувати та провести збори кредиторів товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест", на зборах кредиторів обрати комітет кредиторів, обраному комітету кредиторів вирішити питання щодо відкриття процедури санації, ліквідації боржника чи укладення мирової угоди. Протокольне рішення зборів кредиторів про утворення та склад комітету кредиторів подати суду до 06.02.2014р.

При цьому судом також було враховано, що вимоги кредиторів щодо виплати заробітної плати, авторської винагороди, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної життю та здоров'ю громадян, до реєстру вимог кредиторів включено не було у зв'язку з відсутністю відповідних зобов'язань у підприємства-боржника.

На день та час розгляду справи в підсумковому судовому засіданні на виконання вимог ухвали попереднього засідання розпорядником майна ТзОВ "Нафто-Кредит-Інвест" Рудецькою О.Я. було надано суду повідомлення про проведення загальних зборів кредиторів товариства-боржника, прийняття загальними зборами рішення стосовно формування комітету кредиторів, прийняття комітетом кредиторів боржника рішення про звернення до господарського суду з клопотанням про визнання боржника банкрутом та відкриття його ліквідаційної процедури. Також арбітражним керуючим було надано Звіт про фінансовий аналіз щодо виявлення ознак неплатоспроможності підприємства та ознак дій з приховування банкрутства, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства ТзОВ "Нафто-Кредит-Інвест".

Присутня в судовому засіданні розпорядник майна просить суд за наслідками розгляду справи в підсумковому засіданні прийняти рішення про визнання боржника банкрутом, відкриття щодо нього ліквідаційної процедури, призначення арбітражного керуючого Рудецьку О.Я. ліквідатором товариства.

В судовому засіданні представники ініціюючого кредитора - ТзОВ "Нафто-Ойл-Торг", а також конкурсного кредитора - ТзОВ "Континент Нафто Трейд" щодо визнання боржника банкрутом, відкриття його ліквідаційної процедури та призначення арбітражного керуючого Рудецьку О.Я. ліквідатором товариства "Нафто-Кредит-Інвест" не заперечили.

Інші кредитори, а також товариство-боржник в засідання суду повноважних представників не направили, хоча про день та час розгляду справи судом були повідомлені належним чином.

Судом враховано, що в даному випадку згідно з положеннями ст. 26 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" арбітражним керуючим Рудецькою О.Я. 31 січня 2014 року було ініційовано проведення перших зборів кредиторів товариства-боржника з наступним порядком денним: 1. Визначення кількісного складу комітету кредиторів. 2. Вибори членів комітету кредиторів.

Першими зборами кредиторів товариства "Нафто-Кредит-Інвест" від 31.01.2014р. (протокол №1), проведеними за юридичною адресою товариства-боржника, було сформовано комітет кредиторів товариства в кількісному складі трьох кредиторів: ТзОВ "Справа Наша", ТзОВ "Континент Нафто Трейд" та ТзОВ "Маршал-Трейд-Ойл".

Зборами комітету кредиторів ТзОВ "Нафто-Кредит-Інвест" від 05.02.2014р. (протокол №1) було прийнято рішення щодо обрання голови комітету кредиторів (представника ТзОВ "Справа Наша"), звернення до господарського суду із клопотанням про визнання товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" банкрутом і відкриття щодо нього ліквідаційної процедури, звернення до суду із клопотанням про призначення арбітражного керуючого Рудецької О.Я. ліквідатором товариства-боржника. Поруч з цим зборами комітету кредиторів було заслухано розпорядника майна Рудецьку О.Я. щодо результатів проведення аналізу активів та пасивів боржника, звіту про фінансово-майновий стан товариства.

Рішення комітету кредиторів мотивоване відсутністю звернень господарюючих суб'єктів стосовно ймовірної процедури санації боржника, неможливістю застосування іншої судової процедури у справі, а також тим, що задоволення вимог кредиторів є можливим лише внаслідок виконання заходів ліквідаційної процедури.

Частиною 8 статті 26 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" визначено, що до компетенції комітету кредиторів належить прийняття рішення щодо звернення до господарського суду з клопотанням про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, припинення повноважень арбітражного керуючого та про призначення іншого арбітражного керуючого (керуючого санацією, ліквідатора).

У відповідності до ст. 27 Закону про банкрутство у підсумковому засіданні суду у процедурі розпорядження майном боржника здійснюється перехід до наступної судової процедури (процедури санації, ліквідації, мирової угоди) або припиняється провадження у справі. До закінчення процедури розпорядження майном боржника збори кредиторів зобов'язані прийняти одне з таких рішень:

схвалити план санації та подати до господарського суду клопотання про введення процедури санації і затвердження плану санації;

відхилити план санації та подати до господарського суду клопотання про введення процедури санації і зобов'язання керуючого санацією підготувати план санації;

подати до господарського суду клопотання про введення процедури санації і зобов'язання керуючого санацією підготувати план санації у разі його неподання боржником;

подати до господарського суду клопотання про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури;

подати до господарського суду клопотання про укладення мирової угоди.

У підсумковому засіданні господарський суд за пропозицією розпорядника майна боржника та на підставі рішення зборів кредиторів приймає одне з таких судових рішень:

ухвалу про введення процедури санації та затвердження плану санації у разі схвалення плану санації боржника зборами кредиторів та погодження його забезпеченими кредиторами в порядку, встановленому статтею 30 цього Закону;

ухвалу про введення процедури санації та зобов'язання керуючого санацією підготувати план санації у разі відхилення плану санації боржника зборами кредиторів або неподання його боржником;

постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури;

ухвалу про припинення провадження у справі про банкрутство;

ухвалу про продовження строку процедури розпорядження майном та відкладення підсумкового засідання суду в межах граничного строку, визначеного цим Законом.

З дня визнання господарським судом боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури або введення процедури санації, або затвердження мирової угоди процедура розпорядження майном та повноваження розпорядника майна припиняються.

В даному випадку, з врахуванням матеріалів справи, зокрема, наданих суду розпорядником майна протоколів зборів кредиторів та зборів комітету кредиторів ТзОВ "Нафто-Кредит-Інвест" та підтверджуючих їх документів, факту відсутності пропозицій щодо санації або укладення мирової угоди у справі, господарський суд приходить до висновку про необхідність визнання товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" банкрутом та відкриття його ліквідаційної процедури.

Визнаючи боржника банкрутом та відкриваючи його ліквідаційну процедуру, господарським судом враховуються обставини неплатоспроможності товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест", зокрема, те, що за період з моменту порушення провадження у справі про банкрутство та введення процедури розпорядження майном не було встановлено активів, за рахунок яких є можливим погашення вимог кредиторів та відновлення платоспроможності боржника.

Таким чином, задоволення вимог кредиторів може бути здійснено не інакше як через застосування ліквідаційної процедури.

При цьому судом також зауважується, що згідно з положеннями Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суб'єкт господарської діяльності може бути визнаний банкрутом тільки в разі встановлення господарським судом його неспроможності відновити свою платоспроможність та задовольнити визнані судом вимоги кредиторів не інакше як через застосування ліквідаційної процедури.

Частиною 3 ст. 110 ЦК України передбачено, що, якщо вартість майна юридичної особи є недостатньою для задоволення вимог кредиторів, юридична особа ліквідується в порядку, встановленому законом про відновлення платоспроможності або визнання банкрутом.

Таким чином, при прийнятті постанови про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, господарський суд повинен з'ясувати наявність або відсутність у боржника ознак банкрутства, зокрема: наявність непогашених, визнаних судом грошових вимог кредиторів; перевищення грошових зобов'язань боржника над його майном (пасиву над активом, порівнявши відомості обох величин та встановивши недостатність майна для задоволення вимог кредиторів (неспроможність); незадовільний результат застосування заходів фінансового оздоровлення боржника.

Відомості про активи боржника на час визнання боржника банкрутом можуть міститися у звіті арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією) про фінансово-майновий стан боржника, що повинен бути наданий комітету кредиторів, та на основі якого комітет кредиторів вирішує питання про введення наступної судової процедури.

Тільки наявність усіх перерахованих ознак дає господарському суду підстави для визнання боржника банкрутом.

Прийняття рішення про доцільність визнання боржника банкрутом, незважаючи на клопотання комітету кредиторів, є прерогативою господарського суду, відповідно до норм Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Виходячи з вищевикладеного при розгляді даної справи в судовому засіданні господарським судом було взято до уваги Звіт про фінансовий аналіз щодо виявлення ознак неплатоспроможності підприємства та ознак дій з приховування банкрутства, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства ТзОВ "Нафто-Кредит-Інвест" від 13.01.2014р. станом на 01 січня 2014 року за результатами котрого судом було встановлено, що підприємство є збитковим, виявлено ознаки його критичної неплатоспроможності, коли задоволення визнаних судом кредиторських вимог та боргів підприємства можливе лише через застосування ліквідаційної процедури, економічних ознак приховування банкрутства, доведення до банкрутства чи фіктивного банкрутства не виявлено, всі перелічені у фінансовому аналізі ознаки та наведені результати розрахунків свідчать про нестійкий фінансовий стан ТзОВ "Нафто-Кредит-Інвест", який характеризується ознаками критичної неплатоспроможності, коли задоволення визнаних судом кредиторських вимог можливе лише через застосування ліквідаційної процедури.

Поруч з цим в судовому засіданні господарським судом було заслухано Звіт арбітражного керуючого Рудецької О.Я. про фінансово-майновий стан ТзОВ "Нафто-Кредит-Інвест".

Із зазначеного звіту судом здійснено висновки про те, що станом на дату проведення перших зборів комітету кредиторів на адресу розпорядника майна та адресу товариства "Нафто-Кредит-Інвест" звернення ймовірних кредиторів (інвесторів) щодо санації підприємства не надходили, товариство не має змоги за результатами фінансового аналізу продовжувати виробничу діяльність та пропонувати комітету кредиторів укладення мирової угоди, пропозиції від кредиторів щодо укладення мирової угоди арбітражному керуючому не надходили. Розпорядником майна проведено Аналіз фінансово-господарської діяльності боржника відповідно до Методичних рекомендацій щодо виявлення ознак неплатоспроможності підприємства та приховування банкрутства, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства, затверджених наказом Міністерства економіки України від 19.01.2006р. №14, згідно вказаного аналізу фінансове становище боржника відповідає ознакам критичної неплатоспроможності, встановлено, що єдиним майном підприємства є його оборотні активи.

У відповідності до ст.ст. 37, 38, 40 Закону про банкрутство у випадках, передбачених цим Законом, господарський суд у судовому засіданні за участю сторін приймає постанову про визнання боржника банкрутом і відкриває ліквідаційну процедуру строком на дванадцять місяців.

Банкрут - боржник, неспроможність якого виконати свої грошові зобов'язання встановлена господарським судом. Під ліквідацією розуміється припинення суб'єкта підприємницької діяльності, визнаного господарським судом банкрутом, з метою здійснення заходів щодо задоволення в порядку цього Закону вимог кредиторів шляхом продажу його майна.

З метою виявлення кредиторів з вимогами за зобов'язаннями боржника, визнаного банкрутом, що виникли під час проведення процедур банкрутства, здійснюється офіційне оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України в мережі Інтернет.

У постанові про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури господарський суд призначає ліквідатора банкрута з урахуванням вимог, установлених цим Законом, з числа арбітражних керуючих, якщо інше не передбачено цим Законом.

В даному випадку, ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" комітет кредиторів пропонує призначити арбітражного керуючого Рудецьку Оксану Ярославівну, котрою до цього часу виконувались функції розпорядника майна товариства-боржника.

Зазначене клопотання комітету кредиторів боржника щодо кандидатури ліквідатора приймається судом до уваги. При вирішенні питання щодо призначення ліквідатора ТзОВ "Нафто-Кредит-Інвест" судом враховується факт належного виконання арбітражним керуючим Рудецькою О.Я. повноважень розпорядника майна у справі, також береться до уваги освіта, досвід та організаційно-технічні можливості останньої виконувати повноваження ліквідатора.

Відповідно до ч. 1 ст. 38 Закону про банкрутство з дня прийняття судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури: господарська діяльність банкрута завершується закінченням технологічного циклу з виготовлення продукції у разі можливості її продажу за виключенням укладення та виконання договорів, що мають на меті захист майна банкрута або забезпечення його збереження (підтримання) у належному стані, договорів оренди майна, яке тимчасово не використовується, на період до його продажу в процедурі ліквідації тощо; строк виконання всіх грошових зобов'язань банкрута вважається таким, що настав; у банкрута не виникає жодних додаткових зобов'язань (у тому числі зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), крім витрат, безпосередньо пов'язаних із здійсненням ліквідаційної процедури; припиняється нарахування неустойки (штрафу, пені), процентів та інших економічних санкцій за всіма видами заборгованості банкрута; відомості про фінансове становище банкрута перестають бути конфіденційними чи становити комерційну таємницю; продаж майна банкрута допускається в порядку, передбаченому цим Законом; скасовується арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, чи інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається; вимоги за зобов'язаннями боржника, визнаного банкрутом, що виникли під час проведення процедур банкрутства, можуть пред'являтися тільки в межах ліквідаційної процедури протягом двох місяців з дня офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури. Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає. Кредитори, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, не є конкурсними, а їх вимоги погашаються в шосту чергу в ліквідаційній процедурі; виконання зобов'язань боржника, визнаного банкрутом, здійснюється у випадках і порядку, передбачених цим розділом.

Згідно з ч. 2 ст. 38 Закону про банкрутство з дня прийняття судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури припиняються повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та, розпорядження його майном, керівник банкрута звільняється з роботи у зв'язку з банкрутством підприємства, припиняються повноваження власника майна банкрута.

Відповідно до ч. 2 ст. 41 Закону про банкрутство ліквідатор з дня свого призначення здійснює такі повноваження: приймає до свого відання майно боржника, забезпечує його збереження; виконує функції з управління та розпорядження майном банкрута; проводить інвентаризацію та оцінку майна банкрута; аналізує фінансове становище банкрута; виконує повноваження керівника (органів управління) банкрута; очолює ліквідаційну комісію та формує ліквідаційну масу; пред'являє до третіх осіб вимоги щодо повернення банкруту сум дебіторської заборгованості; з дня визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури повідомляє працівників банкрута про звільнення та здійснює його відповідно до законодавства України про працю. заявляє в установленому порядку заперечення щодо заявлених до боржника вимог поточних кредиторів за зобов'язаннями, які виникли під час провадження у справі про банкрутство і є неоплаченими; подає до суду заяви про визнання недійсними правочинів (договорів) боржника; вживає заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб; передає в установленому порядку на зберігання документи банкрута, які відповідно до нормативно-правових документів підлягають обов'язковому зберіганню; продає майно банкрута для задоволення вимог, внесених до реєстру вимог кредиторів, у порядку, передбаченому Законом; повідомляє про своє призначення державний орган з питань банкрутства в десятиденний строк з дня прийняття рішення господарським судом та надає державному органу відповідну інформацію для ведення Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство.

Відповідно до ч. 6 ст. 41 Закону про банкрутство протягом п'ятнадцяти днів з дня призначення ліквідатора відповідні посадові особи банкрута зобов'язані передати бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 1, 2, 26, 27, 37-40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

1. Процедуру розпорядження майном у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" (м. Луцьк, вул. Ковельська, 22, код ЄДРПОУ 33227075) припинити.

2. Товариство з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" (м. Луцьк, вул. Ковельська, 22, код ЄДРПОУ 33227075) визнати банкрутом.

3. Відкрити ліквідаційну процедуру товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" (м. Луцьк, вул. Ковельська, 22, код ЄДРПОУ 33227075) строком на 12 місяців.

4. Скасувати арешти та інші обмеження по розпорядженню, накладені на майно товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" (м. Луцьк, вул. Ковельська, 22, код ЄДРПОУ 33227075). Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" не допускається.

5. Ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" (м. Луцьк, вул. Ковельська, 22, код ЄДРПОУ 33227075) призначити арбітражного керуючого Рудецьку Оксану Ярославівну (Свідоцтво Міністерства юстиції України про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) НОМЕР_2 від 12.03.2013р., АДРЕСА_1, ідентифікаційний номер НОМЕР_1).

З дня призначення ліквідатора до нього переходять права керівника (органів управління) юридичної особи-банкрута. Протягом п'ятнадцяти днів з дня призначення ліквідатора відповідні посадові особи банкрута зобов'язані передати бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору. У разі ухилення від виконання зазначених обов'язків відповідні посадові особи банкрута несуть відповідальність відповідно до законів України.

6. Оприлюднити на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України повідомлення про визнання банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" (43000 Волинська область, м. Луцьк, вул. Ковельська, 22, код ЄДРПОУ 33227075).

7. Зобов'язати ліквідатора:

- під час проведення ліквідаційної процедури використовувати тільки один рахунок боржника в банківській установі. Інші рахунки, виявлені при проведенні ліквідаційної процедури, підлягають закриттю. Залишки коштів на цих рахунках перераховуються на основний рахунок боржника;

- виплати кредиторам з основного рахунку здійснювати у порядку черговості, визначеному ст. 45 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом";

- здійснювати реалізацію майна банкрута для задоволення вимог, внесених до реєстру вимог кредиторів, у порядку передбаченому Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом";

- подавати господарському суду та комітету кредиторів товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" звіти про свою діяльність, інформацію про фінансове становище і майно боржника, використання коштів боржника;

- на вимогу господарського суду та державного органу з питань банкрутства надавати необхідні відомості щодо проведення ліквідаційної процедури.

8. Відповідні строки по даній справі обчислюються з дати прийняття господарським судом постанови, тобто з 10.02.2014р.

9. Судове засідання з приводу розгляду заяв кредиторів з вимогами за зобов'язаннями боржника, проміжного звіту ліквідатора про виконану роботу в ліквідаційній процедурі та проміжного ліквідаційного балансу призначити на 28.04.2014р. на 10 год. 00 хв. Судове засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Волинської області (м. Луцьк, пр. Волі, 54а , в залі судових засідань №210).

10. Ліквідатору товариства з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест" після завершення всіх розрахунків з кредиторами та здійснення ліквідаційної процедури скласти звіт про свою діяльність та ліквідаційний баланс підприємства-банкрута, подати їх до господарського суду для подальшого розгляду і затвердження.

11. Примірник постанови для відома та виконання направити:

- товариству з обмеженою відповідальністю "Нафто-Ойл-Торг";

- товариству з обмеженою відповідальністю "Нафто-Кредит-Інвест";

- товариству з обмеженою відповідальністю "Тірас-Арс";

- товариству з обмеженою відповідальністю "Вест Ойл Груп";

- товариству з обмеженою відповідальністю "Кіойл";

- товариству з обмеженою відповідальністю "Маршал-Трейд-Ойл";

- товариству з обмеженою відповідальністю "Континент Нафто Трейд";

- товариству з обмеженою відповідальністю "Справа Наша";

- ліквідатору Рудецькій О.Я.

- відділу державної виконавчої служби Луцького міського управління юстиції;

- сектору з питань банкрутства Головного управління юстиції у Волинській області;

- Луцькій об'єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Волинській області;

- Головному управлінню статистики у Волинській області;

- державному реєстратору Відділу державної реєстрації суб'єктів господарювання Луцької міської ради.

Суддя В.А. Войціховський

Дата ухвалення рішення10.02.2014
Оприлюднено10.02.2014
Номер документу37055801
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —903/1372/13

Ухвала від 14.08.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 21.07.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 23.06.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 19.05.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 28.04.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Постанова від 10.02.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 20.01.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 13.01.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 13.01.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 13.01.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні