Ухвала
від 24.02.2014 по справі п/811/321/14
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

24 лютого 2014 року Справа № П/811/321/14

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Сагун А. В. розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом Головного управління Держсанепідемслужби України у Кіровоградській області до ПП «Автомаксимум-плюс» про повне зупинення надання послуг, -

ВСТАНОВИВ:

Головне управління Держсанепідемслужби України у Кіровоградській області звернулось в суд з адміністративним позовом до ПП «Автомаксимум-плюс», в якому просить зобов'язати ПП «Автомаксимум-плюс» (вул. Острівська, буд. 2, м. Кіровоград) код ЄРДПОУ 36904687 зупинити надання послуг на автомийці СТО «Автомаксимум», що розташована за адресою: м. Кіровоград, вул. Степняка-Кравчинського, 2, до усунення порушень санітарного законодавства.

Заявлені позовні вимоги обґрунтовано тим, що відповідачем допущені порушення санітарного законодавства, які викладені в акті перевірки дотримання санітарного законодавства від 17.01.2014 року. Зазначені порушення у добровільному порядку не усунуті, що стало підставою для звернення до суду із вимогою щодо застосування заходів реагування у вигляді зобов'язання ПП «Автомаксимум-плюс» зупинення надання послуг на автомийці СТО «Автомаксимум».

Ухвалою Кіровоградського окружного адміністративного суду від 07 лютого 2014 року відкрито скорочене провадження по даній справі.

На адресу суду надійшло письмове заперечення представника відповідача проти адміністративного позову, відповідно до якого, у приміщенні автомийки ПП «Автомаксимум-плюс» перевірка дотримання санітарних норм не проводилась. Зазначена перевірка проводилась на СТО ПП «Автомаксимум» без належного дозволу. Також, відповідачем зазначено, що він не повинен відповідати за дії СТО ПП «Автомаксимум», так як, згідно договору позички, зазначена автомийка передана у користування іншій особі, яка і повинна відповідати у разі наявності порушень.

Згідно ч. 4 ст. 183? КАС України у разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

З огляду на необхідність надання сторонами пояснень в обґрунтування позовних вимог, а також на підтвердження обставин, викладених у запереченні проти адміністративного позову, суд вважає за необхідне продовжити розгляд справи у судовому засіданні.

Керуючись ст. ст. 122,183 2 , КАС України, суд,-

УХВАЛИВ:

1. Призначити розгляд справи за позовом Головного управління Держсанепідемслужби України у Кіровоградській області до ПП «Автомаксимум-плюс» про зобов'язання застосувати заходи реагування, а саме: про повне зупинення надання послуг у судовому засіданні на 03 березня 2014 року о 11:00 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40, 7 поверх в залі судового засідання № 2 .

2. Справа розглядатиметься суддею Сагуном А.В. одноособово.

3. Зобов'язати позивача, у термін до 28 лютого 2014 року, надати до суду інформацію, із зазначенням, чи було висунуто вимогу щодо усунення порушень відповідачем, визначених в акті перевірки дотримання санітарного законодавства від 17.01.2014 року (припис щодо усунення порушень).

4. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

5. В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду А.В. Сагун

Дата ухвалення рішення24.02.2014
Оприлюднено18.03.2014
Номер документу37654224
СудочинствоАдміністративне
Сутьповне зупинення надання послуг

Судовий реєстр по справі —п/811/321/14

Постанова від 12.03.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Постанова від 17.04.2014

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Сафронова С.В.

Постанова від 17.04.2014

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Сафронова С.В.

Постанова від 12.03.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Ухвала від 07.02.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Ухвала від 24.02.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

Ухвала від 30.01.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

А.В. Сагун

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні