Ухвала
від 13.01.2014 по справі 2-7/07
НИЖНЬОСІРОГОЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-7/07

У Х В А Л А

про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України

"13" січня 2014 р. суддя Нижньосірогозького районного суду Херсонської області Цесельська О.С., при секретарі Голтаєву І.М., розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за поданням державного виконавця відділу Державної виконавчої служби Нижньосірогозького РУЮ Херсонської області про тимчасове обмеження особи у праві виїзду за межі України ОСОБА_1,

В С Т А Н О В И В:

11 січня 2014 року до суду надійшло подання державного виковавця відділу Державної виконавчої служби Нижньосірогозького РУЮ Кардаш Д.В. про тимчасове обмеження боржника ОСОБА_1 у праві виїзду за межі України до виконання ним своїх зобов"язань.

В обґрунтування подання державний виконавець ВДВС посилається на те, що у відділі ДВС Нижньосірогозького РУЮ на виконанні знаходиться виконавче провадження з примусового виконання виконавчого листа № 2-7, виданого Нижньосірогозьким районним судом Херсонської області про стягнення з ОСОБА_1 на користь ОСОБА_3, шкоди, завданої ушкодженням здоров"я у розмірі 30% мінімальної заробітної плати, установленої на відповідний місяць, щомісячно, починаючи з дня набрання рішенням суду чинності та довічно. Вищевказане виконавче провадження знаходиться на виконанні з 30.07.2008 року, за цей час боржник ОСОБА_1 не виконує покладені на нього судовим рішенням зобов"язання взагалі.

Відповідно до ч. 2 ст.6 ЗУ «Про порядок виїзду з України і в"їзду в Україну громадян України» громадянинові України може бути тимчасово відмовлено у виїзді за кордон у випадках, якщо діють неврегульовані аліментні, договірні чи інші невиконанні зобов'язання до виконання зобов'язань або розв"язання спору за погодженням сторін у передбачених законом випадках, або він ухиляється від виконання зобов'язань, покладених на нього судовим рішенням до виконання зобо'вязань.

Вивчивши надані матеріали, суд приходить до висновку, що подання задоволенню підлягає з наступних підстав.

Державний виконавець ВДВС, звернувшись до суду з даним поданням, на підтвердження своїх вимог надав копію виконавчого листа №2-7 від 05.08.2008 року та копію постанови про відкриття виконавчого провадження від 30.07.2008 року, та розрахунок заборгованості з аліментів боржника ОСОБА_1

Відповідно до п.18 ч.3 ст.11 Закону України «Про виконавче провадження», державний виконавець у процесі здійснення виконавчого провадження має право у разі ухилення боржника від виконання зобов'язань, покладених на нього рішенням, звертатися до суду за встановленням тимчасового обмеження у праві виїзду боржника за межі України до виконання зобов'язань за рішенням.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку про достатність підстав для задоволення подання.

Керуючись ст. 377-1 ЦПК України, ст. 6 ЗУ «Про порядок виїзду з України і в»їзду в Україну громадян України», ст.11 ЗУ «Про виконавче провадження», суд

У Х В А Л И В:

Подання державного виконавця ВДВС Нижньосірогозького РУЮ Херсонської області про тимчасове обмеження боржника ОСОБА_1 у праві виїзду за межі України задовольнити.

Тимчасово обмежити ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, громадянин України, що зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 у праві виїзду за межі України без вилучення паспорту до виконання ним своїх зобов"язань відповідно виконавчого провадження з виконання виконавчого листа, виданого Нижньосірогозьким районним судом Херсонської області № 2-7 від 05.08.2008 року.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційний суд Херсонської області через Нижньосірогозький районний суд Херсонської області протягом п"яти днів з дня оголошення ухвали.

Суддя Цесельська О. С.

СудНижньосірогозький районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення13.01.2014
Оприлюднено03.04.2014
Номер документу37960599
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-7/07

Ухвала від 13.01.2014

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Цесельська О. С.

Постанова від 06.12.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Жаботина Г. В.

Ухвала від 26.10.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Жаботина Г. В.

Судовий наказ від 17.09.2010

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Івашкович І.В.

Судовий наказ від 17.09.2010

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Івашкович І.В.

Ухвала від 17.08.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Жаботина Г. В.

Постанова від 20.05.2010

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Процик Т.С.

Ухвала від 04.08.2009

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Івашкович І.В.

Ухвала від 29.04.2010

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Процик Т.С.

Ухвала від 11.03.2010

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Процик Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні