Ухвала
від 31.03.2014 по справі 822/1224/14
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251 Копія

Справа № 822/1224/14

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

31 березня 2014 рокум. Хмельницький Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Матущак В.В., ознайомившись з позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "ЮВВІС" до Славутської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міністерства доходів і зборів України про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень,

В С Т А Н О В И В:

Відповідно до ч.1 ст.107 КАС України суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи, зокрема, подано адміністративний позов у строк, установлений законом (якщо адміністративний позов подано з пропущенням встановленого законом строку звернення до суду, то чи достатньо підстав для визнання причин пропуску строку звернення до суду поважними) та чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтею 106 цього Кодексу.

Разом з тим, відповідно до ч.2 ст. 106 КАС України на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, позивач надає докази, а в разі неможливості - зазначає докази, які не може самостійно надати, із зазначенням причин неможливості подання таких доказів..

Оглядом даної позовної заяви та доданих до неї матеріалів, встановлено, що позивачем не надано зазначені в позовній заяві докази, які підтверджують господарські відносини позивача з контрагентами: ПП "Стройторг-Т", ТОВ "Авеста Трейд", ТОВ "Систем Електронікс", а саме: договори, платіжні доручення, документи, які підтверджують перевезення, податкові накладна та інші документи.

Відповідно до частини першої статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків. Копія ухвали про залишення позовної заяви без руху невідкладно надсилається особі, що звернулася із позовною заявою.

Враховуючи зазначене, адміністративний позов належить залишити без руху, а позивачу необхідно усунути недоліки, шляхом надання зазначених в позовній заяві доказів, які підтверджують господарські відносини позивача з контрагентами: ПП "Стройторг-Т", ТОВ "Авеста Трейд", ТОВ "Систем Електронікс", а саме: договори, платіжні доручення, документи, які підтверджують перевезення, податкові накладна та інші документи. .

Керуючись ст. 106, 108 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю "ЮВВІС" до Славутської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міністерства доходів і зборів України про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень, залишити без руху.

Надати позивачеві строк для усунення недоліків позовної заяви до 11 квітня 2014 року.

Ухвала суду може бути оскаржена до Вінницького апеляційного адміністративного суду через Хмельницький окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили в порядку статті 254 КАС України.

Суддя /підпис/В.В. Матущак "Згідно з оригіналом" Суддя В.В. Матущак

Дата ухвалення рішення31.03.2014
Оприлюднено03.04.2014
Номер документу37982422
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —822/1224/14

Ухвала від 03.06.2014

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Курко О. П.

Ухвала від 22.07.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Маринчак Н.Є.

Ухвала від 01.07.2014

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Курко О. П.

Ухвала від 03.06.2014

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Курко О. П.

Постанова від 06.05.2014

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Матущак В.В.

Ухвала від 14.04.2014

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Матущак В.В.

Ухвала від 31.03.2014

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Матущак В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні