Ухвала
від 02.04.2014 по справі 805/2926/14
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про залучення третьої особи

02 квітня 2014 р. Справа №805/2926/14

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Донецький окружний адміністративний суд в складі:

головуючого - судді Бойка М.І.

секретаря судового засідання Яценка І.А.,

представника позивача Майдикова С.Б.,

представника відповідача Васильєва Ю.Л.,

представник третьої особи не з'явився,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судового засідання у м. Донецьку адміністративну справу за позовом Державної податкової інспекції у Волноваському районі Головного управління Міндоходів у Донецькій області до Агрофірми «Відродження» у формі товариства з обмеженою відповідальністю, третя особа Головне управління Державної казначейської служби України у Донецькій області, про стягнення заборгованості за бюджетними позичками в розмірі 16509, 73 грн.,

В С Т А Н О В И В:

Державна податкова інспекція у Волноваському районі Головного управління Міндоходів у Донецькій області (далі-позивач) звернулось до суду з позовною заявою до Агрофірми «Відродження» у формі товариства з обмеженою відповідальністю (далі - відповідач), третя особа Головне управління Державної казначейської служби України у Донецькій області (далі - третя особа), про стягнення заборгованості за бюджетними позичками в розмірі 16509, 73 грн.,

До суду через канцелярію суду надійшло клопотання Головного управління Державної казначейської служби України у Донецькій області про залучення у справі належної третьої особи - Управління Державної казначейської служби України у Волноваському районі Донецької області, оскільки відповідач знаходиться на обліку в ДПІ у Волноваському районі Головного управління Міндоходів у Донецькій області та відповідні подання сформовано саме Управлінням Державної казначейської служби України у Волноваському районі Донецької області.

В судовому засіданні представники позивача та відповідача не заперечували проти залучення до участі у справі цієї третьої особи.

Відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС України, треті особи, які не мають самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду.

Оскільки рішення у справі може вплинути на права та інтереси юридичної особи - Управління Державної казначейської служби України у Волноваському районі Донецької області, у відповідності до ст. 53 КАС України суд притягує до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Управління Державної казначейської служби України у Волноваському районі Донецької області.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 53, 110 КАС України,

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у адміністративній справі за позовом Державної податкової інспекції у Волноваському районі Головного управління Міндоходів у Донецькій області до Агрофірми «Відродження» у формі товариства з обмеженою відповідальністю, третя особа Головне управління Державної казначейської служби України у Донецькій області, про стягнення заборгованості за бюджетними позичками в розмірі 16509, 73 грн., в якості належної третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Управління Державної казначейської служби України у Волноваському районі Донецької області.

Ухвала за наслідками розгляду питання про вступ у справу третіх осіб окремо не оскаржується та набирає законної сили з моменту проголошення.

Суддя Бойко М.І.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.04.2014
Оприлюднено03.04.2014
Номер документу37997624
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/2926/14

Ухвала від 13.06.2014

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Компанієць І.Д.

Ухвала від 09.07.2014

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Компанієць І.Д.

Ухвала від 13.06.2014

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Компанієць І.Д.

Постанова від 13.05.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бойко М.І.

Постанова від 13.05.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бойко М.І.

Ухвала від 23.04.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бойко М.І.

Ухвала від 02.04.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бойко М.І.

Ухвала від 05.03.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бойко М.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні