Ухвала
від 17.04.2014 по справі 355/403/14-ц
БАРИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 355/403/14-ц

Провадження № 2/355/197/14

У Х В А Л А

про залучення до участі у справі співвідповідача та третьої особи

17 квітня 2014 року Баришівський районний суд Київської області в складі

головуючого судді Литвиненко О.Л.

секретаря Лунгул Т.А.

розглянувши у попередньому судовому засіданні в приміщенні суду в смт. Баришівка Київської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області про визнання права власності на спадкове майно.

В с т а н о в и в :

До суду з даним позовом звернулась ОСОБА_1 до Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області про визнання права власності на спадкове майно.

Судом поставлено на обговорення питання про залучення у справі в якості співвідповідача Управління держземагенства в Баришівському районі Київської області та в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору дочку покійної ОСОБА_3.

Позивачка ОСОБА_1 у попередньому судовому засідання не заперечила проти залучення у справі в якості співвідповідача Управління держземагенства в Баришівському районі Київської області та в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору сестру ОСОБА_3.

Представник відповідача Яблунівської сільська рада Баришівського району Київської області в попереднє судове засідання не з'явився, до суду від сільського голови надійшла заява про розгляд справи у відсутність їхнього представника, що дає суду підстави для розгляду справи у відсутність представника відповідача по справі.

Відповідно до ч.1 ст. 33 ЦПК України суд за клопотанням позивача, не припиняючи справи, замінює первісного відповідача належним, якщо позов пред'явлено не до тієї особи, яка має відповідати за позовом, або залучає до участі у справі іншу особу як співвідповідача.

Відповідно до ч.2 ст.35 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі у справі за клопотанням сторін, інших осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду.

З урахуванням викладених обставин, суд вважає за необхідне залучити по даній цивільній справі в якості співвідповідача Управління держземагенства в Баришівському районі Київської області (вул. Жовтнева,17 в смт. Баришівка Київської області) та в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_3 (с. Глибоке Бориспільського району Київської області) для повноти та об'єктивності розгляду справи.

Керуючись ст.ст. 33, 35, 36 ЦПК України, суд,

У х в а л и в :

Залучити до участі у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області про визнання права власності на спадкове майно в якості співвідповідача Управління держземагенства в Баришівському районі Київської області та в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_3.

і справу розглядати за позовом

ОСОБА_1 до

Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області , Управління держземагенства в Баришівському районі Київської області

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору:

ОСОБА_3

про

визнання права власності на спадкове майно.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Баришівського районного суду О. Л. Литвиненко

СудБаришівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення17.04.2014
Оприлюднено18.04.2014
Номер документу38284972
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —355/403/14-ц

Рішення від 08.05.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

Рішення від 08.05.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

Ухвала від 29.04.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

Ухвала від 29.04.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

Ухвала від 17.04.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

Ухвала від 20.03.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні