Ухвала
від 29.04.2014 по справі 355/403/14-ц
БАРИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 355/403/14-ц

Провадження № 2/355/197/14

У Х В А Л А

про витребування доказів

29 квітня 2014 року Баришівський районний суд Київської області в складі

головуючого судді Литвиненко О.Л.

секретаря Лунгул Т.А.

розглянувши в попередньому судовому засіданні в приміщенні суду в смт. Баришівка Київської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області, Управління держземагенства в Баришівському районі Київської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: ОСОБА_2 про визнання права власності на спадкове майно.

В с т а н о в и в :

Позивачка ОСОБА_1 звернулась до суду позовом до Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області, Управління держземагенства в Баришівському районі Київської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: ОСОБА_2 про визнання права власності на спадкове майно.

Позивачка ОСОБА_1 в судовому засіданні заявила клопотання про витребування з Баришівської районної державної нотаріальної контори копію спадкової справи до майна померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3.

Представник відповідача по справі Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області у судове засідання не з'явився, про день та місце розгляду справи увідомлений своєчасно та належним чином. До суду від сільського голови Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області надійшов лист про визнання позовних вимог позивачки ОСОБА_1 та з проханням слухати справу у відсутність їх представника, що дає суду підстави для розгляду справи та ухвалення рішення у відсутність представника відповідача по справі.

Представник відповідача по справі Управління держземагенства в Баришівському районі Київської області у судове засідання не з'явився, про день та місце розгляду справи увідомлений своєчасно та належним чином.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_2 в у судове засідання не з'явилась, про день та місце розгляду справи увідомлена своєчасно та належним чином. До суду від ОСОБА_2 надійшла заява, в якій вона визнає в повному обсязі позовні вимоги позивачки ОСОБА_1 та з проханням слухати справу у її відсутність, що дає суду підстави для розгляду справи та ухвалення рішення у відсутність третьої особи по справі.

Згідно ч.1 ст. 137 ЦПК України у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази. Клопотання про витребування доказів має бути подано до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті із долученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі.

Заслухавши думку позивачки, дослідивши матеріали справи, суд вважає за необхідне витребувати з Баришівської районної державної нотаріальної контори копію спадкової справи до майна померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3 для повноти та об'єктивності розгляду даної справи.

Керуючись ст.137 ЦПК України, суд

У х в а л и в :

Витребувати Баришівської районної державної нотаріальної контори копію спадкової справи до майна померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3.

Докази надати суду до 07.05.2014 року.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Баришівського районного суду О. Л. Литвиненко

СудБаришівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення29.04.2014
Оприлюднено05.05.2014
Номер документу38489830
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —355/403/14-ц

Рішення від 08.05.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

Рішення від 08.05.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

Ухвала від 29.04.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

Ухвала від 29.04.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

Ухвала від 17.04.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

Ухвала від 20.03.2014

Цивільне

Баришівський районний суд Київської області

Литвиненко О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні