Ухвала
від 19.05.2014 по справі 911/1771/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Київської області

01032, м. Київ - 32, вул. С.Петлюри, 16тел. 239-72-81 У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

"19" травня 2014 р. Справа № 911/1771/14

Суддя Бабкіна В.М., розглянувши матеріали

За позовом Бориспільського міжрайонного прокурора Київської області в інтересах держави в особі Державного підприємства «Бориспільське лісове господарство»

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Союз Інтергруп»

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Промислово-торгівельна група «Самшит»

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Євробудком»

та до Товариства з обмеженою відповідальністю «Євробудінвест»

про визнання недійсними договорів, визнання недійсними державних актів на право власності, витребування майна з незаконного володіння та визнання відсутнім права власності

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України,

Суддя ухвалив:

1. Порушити провадження у справі та прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на "23" червня 2014 р. о 10:15.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Київської області (м. Київ, вул. Комінтерну (С. Петлюри), 16).

3. Зобов'язати прокурора та позивача подати : оригінали документів, які додані до позовної заяви - для огляду судом; письмові відомості про рахунки позивача, відкриті в банківських установах; свідоцтво про державну реєстрацію та статутні документи (оригінал і засвідчену копію), довідки про включення до ЄДРПОУ станом на час розгляду справи (власну та відповідача).

4. Зобов'язати прокурора надати суду письмові пояснення щодо необхідності залучення до участі у справі в якості третіх осіб - Публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк» та Кабінету Міністрів України, зокрема, на чиїй стороні їх слід залучити до участі у справі - на стороні позивача або відповідача та з самостійними чи без самостійних вимог, з яких підстав, а також яким чином рішення спору може вплинути на її права або обов'язки, з урахуванням приписів ст. 27 ГПК України.

5. Зобов'язати відповідача 1, відповідача 2, відповідача 3 та відповідача 4 подати: відзив на позов з документальним обґрунтуванням його висновків; свідоцтво про державну реєстрацію та статутні документи (оригінал і засвідчену копію); письмові відомості щодо рахунків відповідача, відкритих в банківських установах; довідку про включення до ЄДРПОУ станом на час розгляду справи.

6. Учасникам процесу письмові докази, які подаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 ГПК України, а пояснення по суті спору викласти письмово.

7. Викликати у судове засідання уповноважених представників сторін.

Повноваження представників сторін мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа - підписом її керівника з прикладенням печатки цієї організації). У разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівником або засновниками - наказ, рішення, розпорядження, протокол тощо (або засвідчені належним чином витяги з них), які підтверджують службовий статус представника.

8. Попередити сторони про відповідальність, передбачену п. 5 ст. 83 ГПК України, за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

9. Витребувані господарським судом Київської області документи подати завчасно до судового засідання через канцелярію господарського суду Київської області.

Суддя Бабкіна В.М.

Дата ухвалення рішення19.05.2014
Оприлюднено22.05.2014
Номер документу38730051
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання недійсними договорів, визнання недійсними державних актів на право власності, витребування майна з незаконного володіння та визнання відсутнім права власності визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду. Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України,

Судовий реєстр по справі —911/1771/14

Рішення від 28.07.2014

Господарське

Господарський суд Київської області

Бабкіна В.М.

Ухвала від 07.07.2014

Господарське

Господарський суд Київської області

Бабкіна В.М.

Ухвала від 07.07.2014

Господарське

Господарський суд Київської області

Бабкіна В.М.

Ухвала від 07.07.2014

Господарське

Господарський суд Київської області

Бабкіна В.М.

Ухвала від 23.06.2014

Господарське

Господарський суд Київської області

Бабкіна В.М.

Ухвала від 19.05.2014

Господарське

Господарський суд Київської області

Бабкіна В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні