Ухвала
від 15.07.2014 по справі 810/3879/14
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

та призначення справи до судового розгляду

15 липня 2014 року № 810/3879/14

Суддя Київського окружного адміністративного суду Леонтович А.М., розглянувши матеріали позовної заяви Приватного підприємства «Дента-Д» до Інспкції з питань захисту прав споживачів у Київській області про визнання протиправним та скасування рішення,-

В С Т А Н О В И В:

Приватне підприємство «Дента-Д» (далі - позивач) звернулось до Київського окружного адміністративного суду з позовом до Інспекції з питань захисту прав споживачів у Київській області (далі - відповідач) про визнання протиправним та скасування рішення Інспекції з питань захисту прав споживачів про накладення штрафу за порушення законодавства про рекламу №10 від 16 квітня 2014 року.

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 27 червня 2014 року позовну заяву залишено без руху та надано час для усунення недоліків.

14 липня 2014 року позивач усунув недоліки позовної заяви у зазначений судом спосіб.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України, позов підсудний Київському окружному адміністративному суду, підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви та відмови у відкритті провадження у справі - відсутні.

Суд визнав подану позовну заяву і додані до неї матеріали достатніми для відкриття провадження у справі.

В порядку підготовки справи до судового розгляду суд прийняв рішення про витребування від сторін необхідних документів та інших матеріалів.

Враховуючи, що судом в порядку підготовки справи до судового розгляду проведені всі необхідні процесуальні дії, передбачені статтею 110 Кодексу адміністративного судочинства України, для забезпечення всебічного, об'єктивного розгляду і вирішення справи протягом розумного строку, суд дійшов висновку про можливість закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду.

Керуючись вимогами статтей 104-107, 110, 121, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження по справі за адміністративним позовом Приватного підприємства «Дента-Д» до Інспкції з питань захисту прав споживачів у Київській області про визнання протиправним та скасування рішення.

Закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду у судовому засіданні на 24 липня 2014 року о 14:00 год. в приміщенні Київського окружного адміністративного суду за адресою: місто Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 10-й поверх, кабінет 1016.

Запропонувати відповідачу у строк до 24 липня 2014 року подати письмові заперечення проти позову та всі докази на їх підтвердження, які наявні у відповідача.

Витребувати у позивача:

- власне письмове підтвердження того, що у провадженні адміністративних чи господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів щодо такого спору;

- зразок реклами на біг-борді по вул. Центральна та вул. Тургенівська в м. Ірпінь.

- всі наявні документи та пояснення, які на думку позивача мають значення для розгляду даної справи, крім тих, що вже надані з позовною заявою.

Витребувати у відповідача:

- належним чином завірені копії усіх матеріалів , що були або мали бути взяті до уваги при проведенні перевірки позивача, оформленні її результатів та прийнятті рішення про накладення штрафу за порушення законодавства про рекламу від 16 квітня 2014 року №10.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали суду надіслати сторонам разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки, передбачені статтями 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Леонтович А.М.

Дата ухвалення рішення15.07.2014
Оприлюднено17.07.2014
Номер документу39759145
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/3879/14

Постанова від 24.07.2014

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Леонтович А.М.

Ухвала від 15.07.2014

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Леонтович А.М.

Ухвала від 27.06.2014

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Леонтович А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні