Ухвала
від 28.07.2014 по справі 618/761/14-а
ДВОРІЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №618/761/14-а

Провадження №2-а/618/15/14

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

28 липня 2014 року суддя Дворічанського районного суду Харківської області Бунін Є.О., при прийнятті адміністративного позову ОСОБА_1 до Управління пенсійного фонду України в Дворічанському районі Харківської області, заступника начальника Управління пенсійного фонду України в Дворічанському районі Харківській області Шоляк Н.А., Головного спеціаліста Управління Пенсійного фонду України в Дворічанському районі Харківської області Смотріної Н.Ф., заступника директора департаменту - начальника Управління праці та зайнятості Харківської обласної державної адміністрації Печури Т.М. про визнання дій протиправними щодо припинення виплати призначеної пенсії за віком на пільгових умовах та зобов»язання відповідачів вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до суду з адміністративним позовом до Управління пенсійного фонду України в Дворічанському районі Харківської області, заступника начальника Управління пенсійного фонду України в Дворічанському районі Харківській області Шоляк Н.А., Головного спеціаліста Управління Пенсійного фонду України в Дворічанському районі Харківської області Смотріної Н.Ф., заступника директора департаменту - начальника Управління праці та зайнятості Харківської обласної державної адміністрації Печури Т.М. про визнання дій протиправними щодо припинення виплати призначеної пенсії за віком на пільгових умовах та зобов»язання відповідачів вчинити певні дії.

Адміністративний позов відповідає вимогам встановленим ст. 106 КАС України. Підстав для відмови у відкритті провадження у справі, згідно ч. 1 ст. 109 КАС України, не встановлено.

Згідно п. 2 ч. 2 ст. 110 КАС України, для всебічного та об'єктивного розгляду та вирішення справи, суд приймає рішення про обов'язковість особистої участі в розгляді адміністративної справи позивача -ОСОБА_1 і призначає попереднє судове засідання.

Керуючись ст. 107 КАС України суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління пенсійного фонду України в Дворічанському районі Харківської області, заступника начальника Управління пенсійного фонду України в Дворічанському районі Харківській області Шоляк Н.А., Головного спеціаліста Управління Пенсійного фонду України в Дворічанському районі Харківської області Смотріної Н.Ф., заступника директора департаменту - начальника Управління праці та зайнятості Харківської обласної державної адміністрації Печури Т.М. про визнання дій протиправними щодо припинення виплати призначеної пенсії за віком на пільгових умовах та зобов»язання відповідачів вчинити певні дії.

Призначити попереднє судове засідання на 05 серпня 2014 року о 09 годині 30 хвилин у залі № 2 приміщення Дворічанського районного суду Харківської області. Направити відповідачу копію адміністративного позову з копіями доданих до нього документів, список процесуальних прав та обов'язків.

Зобов'язати відповідача -суб'єкта владних повноважень надати в строк до 04 серпня 2014 року у разі заперечення проти позову всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дій, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

Відповідно до ст. 23 КАС України справу розглянути та вирішити суддею одноосібно.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Є.О. Бунін

Дата ухвалення рішення28.07.2014
Оприлюднено31.07.2014
Номер документу39937101
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —618/761/14-а

Ухвала від 17.10.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Ральченко І.М.

Ухвала від 20.10.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Стрелець Т.Г.

Ухвала від 24.09.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Ральченко І.М.

Ухвала від 09.09.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Ральченко І.М.

Ухвала від 09.09.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Ральченко І.М.

Постанова від 20.08.2014

Адміністративне

Дворічанський районний суд Харківської області

Бунін Є. О.

Ухвала від 28.07.2014

Адміністративне

Дворічанський районний суд Харківської області

Бунін Є. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні