Ухвала
від 11.08.2014 по справі 743/940/14-ц
РІПКИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №743/940/14-ц

Провадження №2/743/252/14

У Х В А Л А

11 серпня 2014 року Ріпкинський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого- судді Сташківа В.Б.,

при секретарі Нерус Н.І.,

розглянувши у судовому засіданні в залі суду в смт. Ріпки питання про доповнення ухвали Ріпкинського районного суду Чернігівсько області від 6 серпня 2014 р. про вжиття заходів забезпечення позову в справі за позовом Київського міжрайонного екологічного прокурора в інтересах держави в особі Задеріївської сільської ради Ріпкинського району Чернігівської області до ОСОБА_1 про звільнення самовільної зайнятої земельної ділянки та знесення самовільно збудованих будівель і споруд, -

В С Т А Н О В И В :

В липні 2014 р. Київський міжрайонний екологічний прокурор, в інтересах держави в особі Задеріївської сільської ради Ріпкинського району Чернігівської області, звернувся до Ріпкинського районного суду Чернігівської області, в порядку виключної підсудності, з позовом до ОСОБА_1, в якому просив:

- зобов'язати ОСОБА_1 звільнити самовільно зайняту земельну ділянку площею 0,0285 га, що знаходиться між річкою Дніпро та домоволодінням по АДРЕСА_1;

- зобов'язати ОСОБА_1 привести самовільно зайняту земельну ділянку, що знаходиться між річкою Дніпро та домоволодінням по АДРЕСА_1, у придатний для використання стан шляхом демонтажу самовільно збудованих будівель та споруд.

Одночасно ставилось питання про вжиття заходів забезпечення позову шляхом заборони ОСОБА_1:

- вчиняти будь-які дії направленні на подання декларації про початок будівельних робіт;

- вчиняти будь-які дії направленні на подання декларації про готовність об'єкта до експлуатації;

- подальшого оформлення права власності на самовільно збудовану нерухомість біля домоволодіння по АДРЕСА_1.

Ухвалою Ріпкинського районного суду Чернігівсько області від 6 серпня 2014 р. вжито заходи забезпечення позову шляхом заборони ОСОБА_1:

- вчиняти будь-які дії направленні на подання декларації про початок будівельних робіт щодо самочинно збудованих споруд, розміщених на самовільно зайнятій земельній ділянці між річкою Дніпро та домоволодінням по АДРЕСА_1, біля вказаного домоволодіння;

- вчиняти будь-які дії направленні на подання декларації про готовність об'єкта до експлуатації щодо самочинно збудованих споруд, розміщених на самовільно зайнятій земельній ділянці між річкою Дніпро та домоволодінням по АДРЕСА_1, біля вказаного домоволодіння.

Проте, в указаній ухвалі не вказано всі відомості, передбачені ст.. 18 Закону України «Про виконавче провадження», а саме: адреса проживання, дані паспортного документа, РНОКПП, що в подальшому унеможливить її виконання.

За таких обставин, керуючись ст.. 218 ЦПК України, ст.. 18 Закону України «Про виконавче провадження», суд, -

У Х В А Л И В :

Доповнити ухвалу Ріпкинського районного суду Чернігівсько області від 6 серпня 2014 р. про вжиття заходів забезпечення позову в даній справі, вказавши дані ОСОБА_1:

- число, місяць, рік та місце народження: ІНФОРМАЦІЯ_1 м.Фастів Київської області;

- місце проживання: АДРЕСА_2;

- паспорт : серії НОМЕР_2;

- реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Чернігівської області через Ріпкинський районний суд Чернігівської області шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали апеляційної скарги, а особами, які брали участь, але не були присутніми в судовому засіданні протягом такого ж часу з дня отримання копії ухвали.

Головуючий В.Б.Сташків

СудРіпкинський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення11.08.2014
Оприлюднено26.08.2014
Номер документу40211274
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —743/940/14-ц

Рішення від 17.12.2014

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Сташків В. Б.

Ухвала від 11.08.2014

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Сташків В. Б.

Ухвала від 06.08.2014

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Сташків В. Б.

Ухвала від 06.08.2014

Цивільне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Сташків В. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні