Ухвала
від 28.08.2014 по справі 813/5974/14
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

  ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018,  м. Львів,  вул. Чоловського,  2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (0322)-61-58-10 У Х В А Л А про відкриття провадження в адміністративній справі             28 серпня 2014 року  № 813/5974/14           Суддя Львівського окружного адміністративного суду   Кузан Ростислав Ігорович, перевіривши матеріали адміністративного позову Товариства з обмеженою відповідальністю "Галицька здоба" до Державної податкової інспекції у Франківському районі м.Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області   про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення , - в с т а н о в и в:           На розгляд Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява  Товариства з обмеженою відповідальністю "Галицька здоба" до  Державної податкової інспекції у Франківському районі м.Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області  про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення. Спір виник з публічно-правових відносин, належить до юрисдикції адміністративних судів, предметної та територіальної підсудності Львівського окружного адміністративного суду. Позовна заява відповідає вимогам статті 106 Кодексу адміністративного судочинства України. Підстав для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі не встановлено. З урахуванням характеру справи та поданих доказів, проведення попереднього судового засідання у справі не є необхідним. Керуючись статтями 17-19, 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя у х в а л и в: Відкрити провадження в адміністративній справі. Справа розглядатиметься суддею Кузаном Р.І. одноособово. Надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі сторонам. Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів. Запропонувати відповідачу подати у судове засідання письмове заперечення проти позову з посиланням на докази, якими вони обгрунтовуються Учасникам процесу при поданні до суду письмових доказів, представити їх копії у відповідній кількості. Надіслати сторонам інформацію про процесуальні права та обов'язки, передбачені Кодексом адміністративного судочинства України. Ухвала набирає законної сили негайно після постановлення та оскарженню не підлягає Суддя                                                                                                   Кузан Р.І.

Дата ухвалення рішення28.08.2014
Оприлюднено01.09.2014
Номер документу40272265
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення

Судовий реєстр по справі —813/5974/14

Ухвала від 28.08.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 15.04.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Приходько І.В.

Ухвала від 19.03.2015

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Матковська З.М.

Постанова від 22.12.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

Ухвала від 28.08.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузан Ростислав Ігорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні