Ухвала
від 28.08.2014 по справі 314/3583/13-ц
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата документу Справа №

22-ц/778/3993/14

У Х В А Л А

28 серпня 2014 р. м. Запоріжжя

Суддя судової палати з цивільних справ апеляційного суду Запорізької області Кримська О.М., розглянувши апеляційну скаргу Петро-Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області на рішення Вільнянського районного суду Запорізької області від 18 липня 2014 року у справі за позовом Запорізького міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері в інтересах держави до Петро-Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області, ОСОБА_2, треті особи - відділ Держземагенства у Вільнянському районі Запорізької області, Державне підприємство «Запорізьке лісомисливське господарство», про визнання недійсним рішення та державного акту, зобов'язання вчинення певних дій,

В С Т А Н О В И В:

Рішенням Вільнянського районного суду Запорізької області від 18 липня 2014 року позов задоволено.

Не погоджуючись із рішенням суду Петро-Михайлівська сільська рада Вільнянського району Запорізької області подала апеляційну скаргу, в якій міститься клопотання про поновлення строку на апеляційне оскарження рішення суду. З огляду на поважність причини пропуску процесуального строку є підстави для відкриття апеляційного провадження у справі.

Розглянувши апеляційну скаргу і беручи до уваги, що апеляційна скарга подана з додержанням вимог, встановлених ст. ст. 294, 295 ЦПК України, суддя вважає, що можливо відкрити апеляційне провадження.

Керуючись ст.ст. 294 - 298 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И В:

Клопотання Петро-Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області про поновлення процесуального строку на апеляційне оскарження рішення Вільнянського районного суду Запорізької області від 18 липня 2014 року у цій справі задовольнити.

Поновити Петро-Михайлівській сільській раді Вільнянського району Запорізької області строк на апеляційне оскарження рішення Вільнянського районного суду Запорізької області від 18 липня 2014 року у справі за позовом Запорізького міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері в інтересах держави до Петро-Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області, ОСОБА_2, треті особи - відділ Держземагенства у Вільнянському районі Запорізької області, Державне підприємство «Запорізьке лісомисливське господарство», про визнання недійсним рішення та державного акту, зобов'язання вчинення певних дій.

Відкрити апеляційне провадження у справі за апеляційною скаргою Петро-Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області на рішення Вільнянського районного суду Запорізької області від 18 липня 2014 року у справі за позовом Запорізького міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері в інтересах держави до Петро-Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області, ОСОБА_2, треті особи - відділ Держземагенства у Вільнянському районі Запорізької області, Державне підприємство «Запорізьке лісомисливське господарство», про визнання недійсним рішення та державного акту, зобов'язання вчинення певних дій.

Надіслати копії апеляційної скарги особам, які беруть участь у справі.

Зазначеним особам надати строк для надання можливих заперечень на апеляційну скаргу до 10 вересня 2014 року.

Для забезпечення апеляційного розгляду справи провести підготовчі дії, передбачені ст. 301 ЦПК України.

Суддя:

Дата ухвалення рішення28.08.2014
Оприлюднено05.09.2014
Номер документу40343526
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —314/3583/13-ц

Ухвала від 22.11.2016

Цивільне

Вільнянський районний суд Запорізької області

Кофанов А. В.

Рішення від 18.07.2014

Цивільне

Вільнянський районний суд Запорізької області

Надворна О. С.

Ухвала від 09.07.2013

Цивільне

Вільнянський районний суд Запорізької області

Надворна О. С.

Ухвала від 19.08.2014

Цивільне

Вільнянський районний суд Запорізької області

Надворна О. С.

Рішення від 18.07.2014

Цивільне

Вільнянський районний суд Запорізької області

Надворна О. С.

Ухвала від 16.09.2014

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Кримська О. М.

Ухвала від 28.08.2014

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Кримська О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні