Ухвала
від 04.09.2014 по справі 815/3514/14
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/3514/14

У Х В А Л А

04 вересня 2014 року м. Одеса

09 год. 47 хв.

У залі судових засідань № 31

Одеський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Балан Я.В.

при секретарі судового засідання - Гречаній Ю.Г.

за участю сторін:

представник позивача - Стадніченко Г.В. (за довіреністю)

представник відповідача - не з'явився

представник третьої особи

на стороні позивача, яка не заявляє

самостійних вимог на предмет спору

прокуратура Одеської області - Новацький М.В. (за посвідченням)

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника третьої особи на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору прокуратури Одеської області про зупинення провадження у справі № 815/3514/14 за адміністративним позовом Реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції до Громадської організації «Молодіжна Єдність», третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - прокуратура Одеської області про заборону та припинення діяльності Громадської організації «Молодіжна Єдність», зобов'язання реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції внести до Реєстру громадських об'єднань запис про заборону та припинення діяльності Громадської організації «Молодіжна Єдність», -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Одеського окружного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа за позовом Реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції до Громадської організації «Молодіжна Єдність», третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - прокуратура Одеської області про заборону та припинення діяльності Громадської організації «Молодіжна Єдність», зобов'язання реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції внести до Реєстру громадських об'єднань запис про заборону та припинення діяльності Громадської організації «Молодіжна Єдність».

В судовому засіданні, 04.09.2014 року, за клопотанням представника третьої особи на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, з Шевченківського районного суду м. Києва витребувано письмову інформацію щодо результатів розгляду кримінальної справи за обвинуваченням ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1 у вчиненні кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч.ч. 1, 2 ст. 110 Кримінального кодексу України, відкритої за матеріалами досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 22014160000000046 від 04.03.2014 року та належним чином засвідчену копію вироку Шевченківського районного суду м. Києва, винесеного за результатами розгляду кримінальної справи за обвинуваченням ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, у разі його прийняття.

У зв'язку із зазначеним, представником прокуратури Одеської області було заявлено клопотання про зупинення провадження у справі до отримання судом відповіді на запит.

Представник позивача проти задоволення клопотання представника прокуратури та зупинення провадження у справі не заперечував.

Представник відповідача до судового засідання не з'явився, належним чином повідомлений про дату, час і місце судового розгляду справи.

З урахуванням зазначеного, клопотання представника прокуратури Одеської області розглянуто без участі представника відповідача.

Питання про зупинення провадження у справі регулюється ст. 156 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суд зупиняє провадження у справі, згідно з п. 3 ч. 1 ст. 156 Кодексу адміністративного судочинства України, в разі неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 156 Кодексу адміністративного судочинства України, суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Так, клопотання про зупинення провадження у справі обґрунтоване необхідністю надіслання на адресу Шевченківського районного суду м. Києва запиту щодо отримання вироку суду відносно засновника ГО «Молодіжна Єдність», що має суттєве значення для вирішення справи по суті.

Враховуючи вищезазначене, суд дійшов висновку, про наявність підстав для задоволення клопотання представника третьої особи на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - прокуратури Одеської області та зупинення провадження у справі.

Керуючись ст. 71, п. 4 ч. 2 ст. 156, ст. ст. 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника третьої особи на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору прокуратури Одеської області про зупинення провадження у справі - задовольнити.

Провадження в адміністративній справі № 815/3514/14 за позовом Реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції до Громадської організації «Молодіжна Єдність», третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - прокуратура Одеської області про заборону та припинення діяльності Громадської організації «Молодіжна Єдність», зобов'язання реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції внести до Реєстру громадських об'єднань запис про заборону та припинення діяльності Громадської організації «Молодіжна Єдність» - зупинити до отримання відповіді з Шевченківського районного суду м. Києва на запит суду (вих. № 26504 від 12.09.2014 року).

Ухвала суду може бути оскаржена в порядку та строки, встановлені ст. 186 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала набирає законної сили в порядку та строки, встановлені ст. 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Повний текст ухвали складено та підписано суддею, з урахуванням часу перебування головуючого судді на лікарняному, 12 вересня 2014 року.

Суддя Я.В. Балан

п.4 ч.2 ст. 156 причини обгрунтовані стороною або третьою особою

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.09.2014
Оприлюднено17.09.2014
Номер документу40452991
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/3514/14

Постанова від 25.02.2015

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Потоцька Н. В.

Ухвала від 02.02.2015

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

Ухвала від 02.02.2015

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

Ухвала від 04.09.2014

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

Ухвала від 04.09.2014

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

Ухвала від 02.07.2014

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

Ухвала від 02.07.2014

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

Ухвала від 23.06.2014

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

Ухвала від 18.06.2014

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Балан Я. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні