Ухвала
від 11.12.2014 по справі 361/5212/13-ц
БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 361/5212/13-ц провадження № 2/361/2630/14

11.12.2014

У Х В А Л А

« 11» грудня 2014 року м.Бровари Київської області

Броварський міськрайонний суд Київської області в складі:

головуючого - судді Василишина В.О.,

при секретарі - Хорошун К.О.,

під час судового розгляду у відкритому судовому засіданні цивільної справи за позовом заступника Броварського міжрайонного прокурора Київської області в інтересах держави в особі департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області Державної архітектурно-будівельної інспекції України до ОСОБА_1 й товариства з обмеженою відповідальністю «Єкатерина ІІ-ДФ, третя особа: товариство з обмеженою відповідальністю «Камаль Юніор ІІ», про знесення самочинно збудованого нерухомого майна,

в с т а н о в и в:

У провадженні суду перебуває наголошена вище цивільна справа.

11 грудня 2014 року в судовому засіданні представник Броварської міжрайонної прокуратури Київської області Щербюк В.П. заявив клопотання про залишення позову без розгляду.

У судовому засіданні представник департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області Державної архітектурно-будівельної інспекції України Сосюк Я.О. підтримав клопотання представника прокуратури про залишення позову без розгляду.

У судовому засіданні представник третьої особи товариства з обмеженою відповідальністю «Камаль Юніор ІІ» Глухов В.В. також підтримав заявлене клопотання представника прокуратури.

Відповідно до пункту 5 частини першої статті 207 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України) суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач подав заяву про залишення позову без розгляду.

За змістом статті 46 ЦПК України органи та інші особи, які відповідно до статті 45 цього Кодексу звернулися до суду в інтересах інших осіб або державних чи суспільних інтересах, мають процесуальні права й обов'язки особи, в інтересах якої вони діють, за винятком права укладати мирову угоду. Відмова органів та інших осіб, які відповідно до статті 45 цього Кодексу звернулися до суду в інтересах інших осіб, від поданої ними заяви або зміна вимог не позбавляє особу, на захист прав, свобод та інтересів якої подано заяву, права вимагати від суду розгляду справи та вирішення вимоги у первісному обсязі. Якщо особа, яка має цивільну процесуальну дієздатність і в інтересах якої подана заява, не підтримує заявлених вимог, суд залишає заяву без розгляду.

Відповідно до частини першої статті 38, частин першої, другої статті 44 ЦПК України сторона може брати участь у цивільній справі особисто або через представника. Представник, який має повноваження на ведення справи в суді, може вчиняти від імені особи, яку він представляє, усі процесуальні дії, що їх має право вчиняти ця особа.

Перевіривши матеріали справи, повноваження представника Броварської міжрайонної прокуратури Київської області Щербюка В.В. й представника департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області Державної архітектурно-будівельної інспекції України Сосюка Я.О., який підтримав клопотання про залишення позову без розгляду, суд вважає за необхідне із викладених вище підстав залишити позовну заяву без розгляду.

Керуючись статтями 207, 210 ЦПК України, Броварський міськрайонний суд Київської області

у х в а л и в:

Позовну заяву заступника Броварського міжрайонного прокурора Київської області в інтересах держави в особі департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області Державної архітектурно-будівельної інспекції України до ОСОБА_1 й товариства з обмеженою відповідальністю «Єкатерина ІІ-ДФ, третя особа: товариство з обмеженою відповідальністю «Камаль Юніор ІІ», про знесення самочинно збудованого нерухомого майна - залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Київської області через Броварський міськрайонний суд шляхом подання апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо її не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя В.О.Василишин

СудБроварський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення11.12.2014
Оприлюднено29.12.2014
Номер документу41872769
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —361/5212/13-ц

Ухвала від 21.11.2013

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Маценко Н. П.

Ухвала від 16.09.2013

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Маценко Н. П.

Ухвала від 01.09.2014

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Василишин В. О.

Ухвала від 13.01.2014

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Антоненко В. І.

Ухвала від 22.01.2014

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Поліщук М. А.

Ухвала від 09.10.2013

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Воробйова Н. С.

Ухвала від 11.12.2014

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Василишин В. О.

Ухвала від 20.03.2014

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Поліщук М. А.

Ухвала від 26.02.2014

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Антоненко В. І.

Ухвала від 22.01.2014

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Поліщук М. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні