Ухвала
від 30.01.2015 по справі 816/155/15-а
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

30 січня 2015 рокум. ПолтаваСправа №816/155/15-а

Полтавський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Костенко Г.В.,

за участю: секретаря судового засідання - Колодяжного Д.В.,

представника відповідача - Батюта З.Ю.

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за адміністративним позовом

Товариства з обмеженою відповідальністю "Комтек" до Державної податкової інспекції у м.Полтаві Головного управління Міндоходів у Полтавській області про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень - рішень, -

ВСТАНОВИВ:

20 січня 2015 року позивач Товариство з обмеженою відповідальністю "Комтек" звернувся до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Державної податкової інспекції у м.Полтаві Головного управління Міндоходів у Полтавській області про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень - рішень.

В судовому засіданні встановлено необхідність витребування додаткових доказів по справі.

Згідно вимог ч.1 ст. 121 Кодексу адміністративного судочинства України адміністративна справа має бути розглянута і вирішена протягом розумного строку, але не більше місяця з дня відкриття провадження у справі, якщо інше не встановлено цим Кодексом.

Відповідно до пункту 4 частини 2 статті 156 Кодексу адміністративного судочинства України суд зупиняє провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Таким чином, суд вважає за необхідне зупинити провадження до 18 лютого 2015 року для надання додаткових доказів по справі . .

На підставі викладеного, керуючись пунктом 4 частини 2 статті 156 Кодексу адміністративного судочинства України, - .

УХВАЛИВ:

Провадження у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Комтек" до ДДержавної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Полтавській області про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень - рішень зупинити до18 лютого 2015 року до 14 год. 30 хв.

Зобов'язати позивача надати до суду до 17 лютого 2015 року докази в підтвердження позовних вимог, а саме:

- копії всіх первинних документів та документів на підтвердження реальності проведення господарських операцій з контрагентами ПНВП "Тех-Трейд", ТОВ "Укрлітпром", ТОВ "Лінктел" (договори, податкові накладні, видаткові накладні, рахунки-фактури, витяги з книги доручень, платіжні доручення, акти форми № КБ-2в, кошториси, докази проведення розрахунків, специфікації, дані складського обліку, витяги з журналів-ордерів щодо оприбуткування поставленого товару, інш.), документи в підтвердження транспортування придбаного товару (товарно-транспортні накладні, подорожні листи та інше), докази подальшого використання в господарській діяльності;

- розрахунок за формою ДФ1 за 2009-2011 роки;

- декларації з податку на прибуток підприємства та податок на додану вартість з 01.01.2010-31.03.2011 роки;

- докази придбання та використання карток поповнення рахунків;

- докази придбання товару у ФОП ОСОБА_3 ФОП ОСОБА_4, ,

- табель робочого часу за спірний період та інші докази в підтвердження позовних вимог.

Відповідачу надати до суду до 17 лютого 2015 року документи в підтвердження наданих заперечень.

Попередити сторін про те, що невиконання судових рішень тягне за собою відповідальність, встановлену законом, та може бути підставою для реагування суду в порядку ст. 166 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Ухвала може бути оскаржена до Харківського апеляційного адміністративного суду через Полтавський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали з одночасним поданням її копії до суду апеляційної інстанції. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або складення ухвали у повному обсязі відповідно до частини третьої статті 160 Кодексу адміністративного судочинства України, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Г.В. Костенко

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.01.2015
Оприлюднено02.02.2015
Номер документу42497397
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —816/155/15-а

Ухвала від 22.01.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Постанова від 14.05.2015

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Присяжнюк О.В.

Постанова від 11.03.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 18.02.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 30.01.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 22.01.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні